Click pentru a vizualiza in browser
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

 

Vino la Demo Metal Brasov! Merita!

 

Intre 23 si 25 octombrie, unele dintre cele mai importante companii care activeaza in industria romaneasca, reprezentante ale unor branduri de renume la nivel international, va asteapta cu demonstratii LIVE pe diverse echipamente (de la masini-unelte la roboti colaborativi), cu solutii care raspund noilor tendinte din industrie, cum este digitalizarea productiei, cu oferte si promotii speciale. In continuare va prezentam o prima selectie a acestora.

 

Nu ratati Demo Metal Brasov, 23-25 octombrie!

 Inregistrati-va!

 

 

Bosch Rexroth Romania aduce cele mai recente inovatii la Demo Metal Brasov

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Cu un portofoliu impresionant in automatizari si experienta vasta in productie, Bosch Rexroth furnizeaza hidraulica, transmisii mecanice, comenzi si actionari electrice, tehnica liniara si de montaj dintr-o singura sursa. Revolutia Industriala 4.0 este o realitate, iar conexiunea dintre oameni, procese si produse faciliteaza un proces de productie mai rapid, mai flexibil si mai eficient.

 

Echipa Bosch Rexroth va asteapta la standul de la Demo Metal Brasov pentru a va prezenta cele mai recente inovatii: Active Cockpit; Cytro Pac; Hidraulica industriala; Model functional care demonstreaza flexibilitatea si eficienta energetica ridicata a tehnologiei de insurubare Bosch Rexroth; Tehnologie liniara si de montaj Bosch Rexroth – portofoliu vast de produse ce permit optimizarea si extinderea echipamentelor de productie.

 

FANUC AUTOMATION ROMANIA, noi echipamente la Demo Metal Brasov

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

FANUC este lider global in productia de echipamente automatizate pentru fabrici, cu peste 60 de ani de experienta in dezvoltarea de echipamente de control numeric computerizat (CNC), roboti industriali, utilaje de turnare prin injectie (ROBOSHOT), echipamente pentru taierea cu fir EDM (ROBOCUT) si centre verticale pentru prelucrare (ROBODRILL).

 

La Demo Metal Brasov, compania FANUC le va prezenta vizitatorilor urmatoarele echipamente: Robot pentru sudare cu arc electric - Model AM-0iA; Controler CNC - Model iHMI cu ecran 10.4 inch; Centru de prelucrare vertical de inalta performanta - Model ROBODRILL D21LiB5; Utilaj pentru prelucrare prin electroeroziune cu fir si sistem CNC de inalta precizie - Model ROBOCUT C400iB.

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

 

IFM ELECTRONIC, inovatii si produse de top la Demo Metal Brasov

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Masurarea si controlul - cand vine vorba de tehnologia de automatizare, grupul ifm este partenerul ideal. De la infiintarea in 1969, ifm a dezvoltat, a produs si a vandut senzori, controlere si sisteme de automatizare industriala la nivel mondial.


ifm electronic Romania a prins viata in 2006. De atunci, a evoluat de la un numar de cinci la 20 angajati, care sunt aproape de peste 2700 de clienti si a trecut, in anul 2016, de o cifra de afaceri de 4 milioane de euro.


Vizitati-ne la Demo Metal din 23-25.10.2017! Acolo va prezentam LIVE inovatiile noastre si produsele de top, solutiile si aplicatiile de sistem. Vorbiti cu noi despre transmisia de date digitale prin IO-Link si eficienta, care rezulta din acest proces, pentru dumneavoastra.

 

MITUTOYO - masini, sisteme si instrumente de măsurare de inalta clasa, la Demo Metal Brasov

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Mitutoyo este lider mondial in productia de echipamente de masurare de precizie, oferind o gama larga de produse din micrometre, sublere si indicatoare cu ecran, pana la testere de duritate, sisteme de masurare de vedere si de coordonare 3D, cu birouri de vanzari in mai mult de 40 de tari, sustinute de servicii after sales in mai mult de 100.

 

La Demo Metal Brasov, Mitutoyo va expune: Masini de masurat in coordonate 3D; Sisteme de masurare a formei; Sisteme de masurare Non-Contact tip Vision; Instrumente de masurare clasice; Software SPC – Measurlink Real Time.

 

PROMA MACHINERY prezinta noua tehnologie de indoit tabla, la Demo Metal Brasov

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Proma Machinery SRL, cu experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, importa si comercializeaza urmatoarele categorii de utilaje: abkant de indoit tabla, prese hidraulice, masini roluit tabla, foarfeci ghilotina pentru tabla, masini de sanfrenat tabla, masini de taiere cu laser, masini de taiere cu plasma, masini pentru bordurat tabla, fierastraie debitat metale, strunguri pentru metale, masini de frezat metale, polizoare metal, masini de gaurit metale, masini de ascutit scule, masini roluit profile, masini filetat tevi, masini de indoit tevi, masini de sanfrenat si debitat tevi, masini de slefuit, cabine de sablat, masini de spalat si degresat piese metalice. Reprezentam in Romania marci consacrate, de la producatori de talie mondiala, precum: BIEGEMASTER, DENER, ELMALI, GBC INDUSTRIAL TOOLS, NIKMANN, PILOUS, RUKO, SAHILNER, ZMM BULGARIA.

 

Viziteaza standul nostru pentru a vedea noua tehnologie de indoit tabla! Abkant-urile servo electrice, marca DENER, eficiente, rapide si ecologice!

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

 

TEXIMP INTERNATIONAL, demonstratii la Demo Metal Brasov

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Teximp International, dealer autorizat în România pentru renumite companii constructoare de mașini-unelte CNC din lume: Haas Automation, Matsuura, Nakamura-Tome, Tornos, va prezenta demonstrații LIVE pe centrul universal de prelucrare Haas UMC 750 și pe strungul ST 20Y.

 

CNC MACHINE WORLD, la Demo Metal Brasov: frezare demonstrativa pe o piesa din otel special de scule

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

CNC MACHINE WORLD SRL comercializeaza utilaje industriale de prelucrarea metalelor. Este unic reprezentant in Romania a producatorului de centre de frezare HARTFORD,a producatorilor de strunguri HANNSA, ALEX TECH, FEMCO, KFM si MAXDRILL si a producatorului de echipamente pentru electroeroziune JOEMARS din Taiwan.

 

La Demo Metal Brasov, vor fi demonstratii LIVE pe centrul de frezat vertical in 3 axe tip PLUG & PLAY marca HARTFORD model MVP-10.

 

MEPRO UTILAJE, demonstratii si oferte speciale la Demo Metal Brasov

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Cu o experienta de peste 15 ani in vanzarea masinilor-unelte si cu mai multe de 200 de utilaje instalate in toata Romania, MEPRO ofera clientilor solutii potrivite pentru prelucrarea prin aschiere a reperelor si suport tehnic si tehnologic inainte si dupa instalarea utilajelor. In afara de furnizorul principal, VICTOR TAICHUNG, MEPRO mai reprezinta piata din Romania si alte companii de prestigiu in domeniul masinilor-unelte CNC, TAKISAWA si OKK.

 
La Demo Metal Brasov, Mepro va realiza demonstratii LIVE pe centrul de prelucrare in 4+1 axe Vcenter-AX350 si pe strungul orizontal Vturn NP16CM.

PARTENERI
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.
CU SPRIJINUL
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.
NEWSLETTERE PRECEDENTE

Noi companii, in premiera la Demo Metal Brasov!

Intalniri B2B la Demo Metal Brasov 2017!

Vino la Demo Metal Brasov 2017! Premiere si oferte speciale!

 

Va asteptam la o editie speciala Demo Metal Brasov!

 

www.demometal.ro
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.  Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.  Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.  

Acest mesaj va este transmis de TEHNIC MEDIA, editorul revistei T&T-Tehnica si Tehnologie. El nu poate fi catalogat drept SPAM, deoarece contine datele de contact ale expeditorului si metoda de dezabonare, nu va implica financiar si are scop de informare.

Adresa dumneavoastra de e-mail figureaza in baza noastra de date dintr-unul din urmatoarele motive: sunteti cititorul nostru, ne-ati oferit datele de contact la unul din evenimentele de specialitate la care ati participat, a fost gasita pe un site public sau a fost publicata intr-unul din ghidurile de afaceri existente in Romania.

Daca doriti sa nu mai primiti acest newsletter in viitor, va rugam sa folositi linkul de dezabonare.