Click pentru a vizualiza in browser
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

 

In cateva ore incepe Demo Metal Brasov! Doar pentru 3 zile, intre 23 si 25 octombrie!

 

In mai putin de 3 ore incepe Demo Metal Brasov. Peste 70 de companii au pregatit echipamente, aplicatii, oferte si promotii pentru vizitatorii specialisti. Mai jos avem informații despre o parte dintre acestea.

 

Nu uitati! La ora 10:00, se vor deschide portile celei de-a VII-a editii Demo Metal! De la ora 14:00 sunteti asteptati si la conferintele de la Forum.

 

 

AMARI ROMANIA

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Service center AMARI ROMANIA va asigura o gama variata de semifabricate din aluminiu (aliaje diferite), astfel: table lise ori striate, cu sau fara folie de protectie, rulou, etc; tabla groasa, placi debitate; table calibrate (+/- 0.1 mm țol grosime) + folie de protectie; bare rectangulare, rotunde; tevi extrudate, profile standard - L, T, U, profile speciale; aliaje diverse: ENAW 1050, 2007, 2017, 3003, 5754, 5083, 6060, 6082, 7022, 7075 etc. Va asteptam la stand cu mostre si informatii!

 

COLOR METAL

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

De peste 10 ani, firma COLOR METAL este aliatul ideal al specialistilor din domeniul prelucrarii metalelor. In Romania, Color Metal detine trei centre logistice la Bucuresti, Odorheiu Secuiesc si Timisoara, de unde sunt asigurate livrari cu mijloace proprii pe tot teritoriul Romaniei. Sunt prezenti si pe pietele din Ungaria si Serbia. La DEMO METAL BRASOV, vizitatorii vor putea vedea mostre ale materialelor pe care le ofera compania:
• Table groase (placi) laminate - aliaje: 2017, 5083, 5754, 6082, 7075
• Table groase (placi) turnate Gleich
• Bare din cupru - pentru industria electrica, produse de renumiti furnizori din Europa.
• Bare alamă, Wieland
• Bare si tevi bronz

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

 

EDOROM METAL

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

EDOROM METAL a fost infiintata in anul 2004 cu capital integral francez. Componenta a grupului DEKEM, alaturi de alte doua societati localizate in doua puternice zone industrializate din Franta, respectiv Besancone si Yevres, are ca principal obiect de activitate deformarea plastica la rece (ambutisare, decupare, montare prin presare). Societatea EDOROM METAL produce piese prin stantare, ambutisare din metale feroase si neferoase, utilizand prese automate cu alimentare din rulou si stante progresive. 


Cu informatii suplimentare despre serviciile si produsele oferite, compania EDOROM METAL va asteapta la standul sau de la DEMO METAL BRASOV.

 GÜHRING SRL

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

La sculele GÜHRING va puteti baza pe faptul ca materialul, geometria de taiere si acoperirea sunt corelate intre ele. Productivitate maxima, economicitate ideala si rezultatele cele mai bune in exploatare sunt principiile dupa care Gühring isi aliniaza propriile produse si servicii. Productia proprie de carbura metalica sinterizata, masini-unelte si echipamente, propriile tehnologii de acoperire, precum si propriile compartimente de cercetare dezvoltare asigura companiei GÜHRING un rol semnificativ in promovarea tehnologica in scule rotative.


La Demo Metal Brasov, expunem produse noi si cu potential de vanzare in Romania.

 

La Demo Metal Brasov: GSS GROUP, o firma ce ofera solutii complete partenerilor sai

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

GSS GROUP cu o experienta de 10 ani in domeniul principal de activitate. Va ofera un portofoliu larg de produse de inalta calitate. Parteneriatele exclusive cu companii lider in domeniile lor de activitate, le ofera sansa sa puna la dispozitia clientilor lor solutii complete pentru afacerile lor. Una dintre companiile partener este OTEC Germania – lider de piata pentru masinile de finisare. Pentru toate domeniile de aplicare, inalta precizie pentru toate suprafetele. Oferim masini de finisare in masa sau finisare individuala.

La standul lor de la DEMO METAL va prezinta: Masina de finisare prin glisare - OTEC DF5, Solutii inovatoare pentru colectarea, separarea si redarea uleiului din ceata de ulei emisa de masinile-unelte - 3Nine, Solutii pentru comprimarea deseului de span, indiferent de material - Eidos 

 

HENNLICH

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

HENNLICH SRL – tehnica industriala, este o firma romano-austrica, apartinand grupului austriac HENNLICH GmbH. SC HENNLICH SRL, a fost infiintata in anul 2005 si are sediul social in Arad. SC HENNLICH SRL distribuie in Romania atat produsele fabricate in cadrul grupului, cat si ale altor parteneri externi de renume pe care ii reprezinta in Romania. Principalul scop este sa vina in sprijinul companiilor din industrie cu produse de inalta calitate, cu echipamente pentru masini de ultima generatie, precum si cu solutii tehnice pentru fiecare solicitare in parte.

La standul de la DEMO METAL BRASOV, compania SC HENNLICH SRL va asteapta cu produse, pe care le regasiti in cele doua divizii: Divizia constructii de masini si Divizia fluide.

 

HUBATA SEALS

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

HUBATA SEALS este o firma distribuitoare de garnituri industriale cu o experienta in domeniu de peste 20 de ani pe pietele din Bulgaria si Balcani. Pe piata din Romania, Hubata Seals este prezenta incepand cu anul 2015. In gama de produse se regasesc etansari pentru diferite industrii, precum: Auto, Transmisii de putere, Hidraulica si Pneumatica, Alimentara si Farmaceutica, Pocesare Chimica, Petroliera si Gazifera, Navala, Energetica si Masini-Unelte.

 

Mai multe despre produsele pe care le ofera compania, aflati la standul sau de la Demo Metal Brasov!

 

INICAD DESIGN

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Inicad Design furnizeaza solutii software pentru CAD, CAM, CAE, in special pentru matriterii, dar si pentru scularii, in general. Principalele programe oferite sunt CIMATRON, destinat proiectarii matritelor, dar si fabricatiei acestora, partea de manufacturare putand fi utilizata pentru orice fel de produse, si MASTERCAM, pentru manufacturare.

 

IP AUTOMATIC DESIGN

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Firma iPAD este infiintata in anul 2001, si asa cum spune si numele firmei, este o echipa ce ofera solutii de automatizare si design industrial. De asemenea, realizeaza pentru clientii nostri repere obtinute prin strunjire, frezare, rectificare, taiere cu fir, electroeroziune, repere complexe, unicate, in serii mici sau chiar mijlocii si mari. Toate piesele sunt ajustate, debavurate si controlate calitativ inainte de livrare.

 

JAREX FILTERTECHNIK

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Produsele pe care le vom prezenta in cadrul Demo Metal Brasov vor fi: filtre hidraulice si solutii de filtrare a uleiului hidraulic, filtre de aer, filtre de ulei si separatoare aer ulei pentru compresoare marca Donaldson, filtre de combustibil, filtre si sisteme de filtrare pentru aerul comprimat de la Parker Domnik Hunter, unitati de aspirare si filtrare a prafului si fumului de sudura, filtre de ventilatie, filtre proces.

 

MARSIPO PROD

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Compania a fost infiintata in anul 1997 avand ca obiect de activitate distributia de scule aschietoare si scule de mana pentru industria locala. Cu trecerea timpului compania s-a dezvoltat, trecand treptat de la piata locala la cea nationala, adaugand in portofoliu atat produse cat si servicii la standarde ridicate devenind astfel furnizor principal de scule si echipamente electrice si pneumatice in domeniul industriei si mentenantei.

 

METAL STAR

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Metal Star este o societate comerciala cu capital privat integral romanesc, specializata pe furnizarea de solutii complete in prelucrarea metalelor, cu un portofoliu de peste 500 de clienti la nivel national. Societatea asigura, pe langa consultanta gratuita si suport tehnic, o gama larga de scule aschietoare, portscule, echipamente si accesorii pentru prelucrarea metalelor, lichide de aschiere, masini-unelte de la cei mai importanti producatori in domeniu de pe piata mondiala, reprezentati de Metal Star pe piata romaneasca.

 

MICROTEK INTERNATIONAL

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Microtek este o companie producatoare de scule aschietoare profesionale standard si speciale. De asemenea, compania executa si servicii de reascutire si acoperiri PVD a sculelor din carbura si HSS. Microtek detine utilaje si tehnologie de ultima generatie, utilizate pentru a oferi clientilor sai produse si servicii de cea mai buna calitate. Portofoliul de produse este format dintr-o gama variata de scule aschietoare, utilizate in industria prelucrarii metalelor: freze cilindrice, burghie, alezoare, freze biax.

 

PLAMETCO

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Servicii de taiere tabla cu laser si ștantare CNC, indoire tabla CNC, sudura in puncte CNC, sudura MIG-MAG, sudura robotizata, vopsire in camp electrostatic, zincare electrochimica. Executie repere din Servicii de taiere tabla cu laser si stantare CNC, indoire tabla CNC, sudura in puncte CNC, sudura MIG-MAG, sudura robotizata, vopsire in camp electrostatic, zincare electrochimica. Executie repere din tabla, sarma si profile metalice; carucioare de transport in ateliere; containere depozitare piese; boxpaleti din sarma; rafturi; standuri de prezentare.

 

SMART ID

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Standardele globale de productie sunt intotdeauna afectate de schimbaari. Punctul forte al viitorului este automatizarea flexibila in combinatie cu masinile de productie, dar acest lucru obliga intreprinzatorul sa gaseasca noi solutii mai ieftine, satisfacand in acelassi timp cerintele din ce in ce mai mari ale clientilor sai. Smart ID Dynamics ofera deja aceaste oportunitati pentru Productie. Cu SawyerTM, robotul inteligent si colaborativ, companiile vor fi complet echipate pentru viitor.

 

UTTIS TRATAMENTE TERMICE

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

UTTIS Tratamente Termice SRL Brasov, va asteapta la standul din cadrul Demo Metal Brasov pentru a va prezenta mai multe informatii despre oferta companiei: ■ servicii de tratamente termice (recoacere, normalizare, calire in atmosfera controlata, revenire, calire si revenire in vid, carburare, nitrurare, detensionare); ■ analize metalografice (adancimi de strat carburat sau nitrurat, profil de microduritate pe adancimea stratului carburat sau nitrurat). Oferte promotionale si informatii suplimentare privind serviciile de tratament termic si termochimic oferite de catre Uttis puteti gasi la standul nostru.

 

VEST SARON

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Consultanta tehnica si distributie scule aschietoare pentru prelucrari mecanice: placute amovibile, corpuri de frezat si strunjit, burghie-gun drills, freze, burghie, alezoare si tarozi din HSS si carbura. Sisteme de filetare, calibrare, benzi si discuri de debitat, micro-freze si micro-burghie, scule speciale si la tema, accesorii masini-unelte (menghine, conuri, pensete), randaline, instrumente de masura si control. Despre toate acestea, mai multe informatii la standul de la Demo Metal Brasov.

 

VIBROBLAST

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Vibroblast comercializeaza alice si alte abrazive pentru sablare atat cu turbine, cat si cu aer comprimat, consumabile si instalatii pentru vibrofinisare. In plus, cu ajutorul echipei de service, ofera asistenta pentru punerile in functiune, service preventiv sau de urgenta. La Demo Metal Brasov, Vibroblast va prezenta cabina de sablare model BOY 100-K1 si filtru integrat VF-70.

 

VULCAN INOX

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Vulcan Inox SRL Buzau este specializata in servicii de decapare si pasivizare a pieselor din inox si aluminiu si in comertul cu produse specializate pentru tratarea inoxului si aluminiului. Dispune de personal cu o vasta experienta in domeniul decaparii si pasivizarii inoxului, fiind parte a unui grup international de firme, dintre care una produce in Polonia intreaga gama de substante chimice din portofoliul nostru.

 

WAGNER

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Romservice este distribuitorul marcilor: Wagner - echipamente de vopsire industriale; SATA - Pistoale de vopsire, aplicații de mare precizie; Ideal – Line – linii automate de vopsire in camp electrostatic; Pomtava - pompe de dozare cu roti dintate, dispozitive de schimbare a culorilor; RUPES - Masini de slefuit si lustruit, aspiratoare, sisteme centralizate de absorbtie praf;  Menzerna - paste si emulsii pentru lustruirea suprafetelor vopsite si a metalului.

 

WALTER TOSTO WTB

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Astazi cunoscut sub numele de Walter Tosto WTB, Fecne Nuclear Components SA a fost unul dintre principalii furnizori de vase sub presiune, schimbatoare de caldura si structuri grele sudate din Romania. Compania a fost achizitionata de catre Walter Tosto SpA in 2012, care a identificat in aceasta fabrica o posibila oportunitate pentru continuarea dezvoltarii sale pe piata nucleara. Acum Walter Tosto WTB poate sa produca componente de prima clasa datorita capacitatilor sale unice de productie, a utilajelor agabaritice de dimensiuni si greutati mari, precum si sustinerii continue din partea grupului Walter Tosto.

PARTENERI
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.
CU SPRIJINUL
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.
NEWSLETTERE PRECEDENTE

Nu uitati! Luni, 23 octombrie, incepe Demo Metal Brasov!

Vino la Demo Metal Brasov! Merita!

Noi companii, in premiera la Demo Metal Brasov!

Intalniri B2B la Demo Metal Brasov 2017!

Vino la Demo Metal Brasov 2017! Premiere si oferte speciale!

 

Va asteptam la o editie speciala Demo Metal Brasov!

 

www.demometal.ro
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.  Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.  Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.  

Acest mesaj va este transmis de TEHNIC MEDIA, editorul revistei T&T-Tehnica si Tehnologie. El nu poate fi catalogat drept SPAM, deoarece contine datele de contact ale expeditorului si metoda de dezabonare, nu va implica financiar si are scop de informare.

Adresa dumneavoastra de e-mail figureaza in baza noastra de date dintr-unul din urmatoarele motive: sunteti cititorul nostru, ne-ati oferit datele de contact la unul din evenimentele de specialitate la care ati participat, a fost gasita pe un site public sau a fost publicata intr-unul din ghidurile de afaceri existente in Romania.

Daca doriti sa nu mai primiti acest newsletter in viitor, va rugam sa folositi linkul de dezabonare.