Titlebar
HomePentru vizitatori
De ce sa vizitezi

DEMO METAL este singurul eveniment care, din respect pentru specialistii vizitatori, a pus demonstratiile facute pe echipamentele in functiune pe primul plan. Evenimentul (Expo, Forum & Smart Factory) deschide perspectiva unor moduri unice de abordare a productiei, fiind platforma unor noi oportunitati de afaceri si de parteneriat.

Vizitatorii gasesc la Demo Metal solutii moderne si eficiente pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta in productie. Tot aici vor putea lua pulsul tendintelor mondiale, punandu-se la curent cu solutiile ,,smart factory”.

Sunt asteptati sa participe specialistii si reprezentantii companiilor interesate de noutatile pe care furnizorii le ofera producatorilor de componente pentru industriile: AUTO, AERO, CONSTRUCTII DE MASINI, NAVALA etc.

Vizitatori Demo Metal Brasov Smart Factory 2019
Inregistreaza-te ca vizitator!

  FORUM - TRANZIȚIA CĂTRE INDUSTRY 4.0: ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI

  Domenii de interes*:  Pentru a trimite formularul trebuie să bifați căsuța de mai sus.


  Argumente
  $ .
  • Vei gasi intr-un singur loc cele mai noi echipamente si tehnologii folosite in industria de prelucrare a metalelor
  • Aici vei gasi cei mai importanti producatori si distribuitori de pe piata nationala si internationala;
  • Vei obtine informatii tehnice direct de la sursa - specialistii companiilor expozante
  • Posibilitatea de a beneficia de oferte promotionale
  • Posibilitatea de a negocia cu expozantii pachete avantajoase
  INFORMARE VIZITATORI DEMO METAL BRAȘOV 2019

   

  Vă informăm că la Demo Metal se realizează fotografii și videoclipuri live de către echipa TEHNIC MEDIA, presă și fotografii profesioniști contractați. Acestea vor fi făcute publice pe diversele canale de comunicare (online și print) ale Tehnic Media, ale presei și partenerilor evenimentului.

   

  Prin participarea dumneavoastră (vizitatori, expozanți, auditoriu Forum, etc.) vă exprimați acordul de a publica aceste fotografii și videoclipuri. De asemenea, prin înregistrarea dvs. la eveniment vă exprimați acordul pentru ca datele personale furnizate în formular să fie folosite pt. emiterea ecusoanelor de acces și pt. a primi informații despre Demo Metal. Ulterior, vă puteți dezabona oricând folosind link-ul de dezabonare din newsletter.

   

  Termenii de mai sus respectă prevederile Politicii de Securitate a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal a Tehnic Media.

   

  Vă mulțumim!

  GHIDUL VIZITATORULUI

  Informații în avanpremieră despre Demo Metal Brașov 2019

  PROGRAM VIZITARE

  10:00 – 18:00

  10:00 – 16:00

  Testimoniale

  • digitalizarea
   SORIN POTERAȘ, DIRECTOR GENERAL SCHAEFFLER ROMÂNIA

   “Participarea la Demo Metal ediție de ediție deschide noi perspective de setare a propriului business. În acest moment digitalizarea reprezintă mai mult decat un trend, este o transformare globală, a patra revoluție industrială. Astfel, acest eveniment susține o tranziție de succes a proceselor de producție de la modalitațile clasice de operare la componentele digitale și automatizări. Participarea firmelor de top spune totul despre nivelul înalt la care a ajuns astăzi Demo Metal.”

  • Preh
   MIHAELA FORGACIU, MANAGER EXECUTIV PREH ROMÂNIA

   "Prin participarea  la acest eveniment, firma Preh își propune două ținte: pe de o parte, prezentarea soluției de interconectare a sistemelor pentru o fabrică ce are deja implementate anumite sisteme ERP și alte sisteme de comandă și control ale mașinilor/liniilor de fabricație, iar – pe de altă parte – pentru a cunoaște și alte soluții aplicabile și posibil de implementat în vederea creșterii nivelului de digitalizare și flexibilizare a organizației, reducerea planificării și a ciclurilor de producție, creșterea productivității și recuperarea mai rapidă a investițiilor în dezvoltare."

  • Industria 4.0
   FERRY GRINBERG, DIRECTOR GENERAL GREENBAU TEHNOLOGIE

   “Automatizarea și Industria 4.0 sau digitalizarea producției sunt următoarele salturi tehnologice care pot duce la o mai bună competitivitate a industriei românești în Europa. Viziunea noastră este să fim partenerul fiabil pe termen lung al companiilor moderne din România și să contribuim substanțial la dezvoltarea producțiilor inovatoare și cu valoare adăugată mare.”

  • Cad
   BÎRLOGEANU CLAUDIU, DIRECTOR GENERAL si ASOCIAT al CAD WORKS INTERNATIONAL

   "După atâția ani, Demo Metal a devenit pentru noi o tradiție. Participăm în fiecare an la ambele evenimente, Arad și Brașov, și de fiecare dată am fost mulțumiți de rezultatele obținute în urma participării. Din acest motiv, în 2019, am ales Demo Metal Brașov pentru a lansa pe piața tehnologiei inovatoare din România gama de imprimante 3D de la HP Inc. Din punctul de vedere al organizării Demo Metal, ne-am obișnuit cu serviciile de calitate oferite de către organizatori, cerințe care au corespuns așteptărilor noastre. Iar standardele ridicate plasează acest eveniment în rândul târgurilor mari de profil din Europa. Drept urmare, suntem extrem de mulțumiți și putem considera Demo Metal un partener de încredere!"

  • MARIUS PALTANEA, PROJECT MANAGER COUNT THINGS

   „Mulțumim Demo Metal pentru șansa de a ne prezenta aplicațiile de automatizare a numărării din poze și video către vizitatorii expoziției. De asemenea, suntem onorați și fericiți sa câștigăm locul 1 pentru cea mai interesantă aplicație!”

  • FLORIN CALIN, DIRECTOR GENERAL MITUTOYO ROMÂNIA

   „Mitutoyo România a aderat de la început la noul concept expozițional introdus de revista Tehnica și Tehnologie sub numele de Demo Metal, participând la edițiile din București, Arad sau Brașov. […] Atât pentru sistemul de măsurare prezentat în secțiunea specializată Industry 4.0, cât și pentru soluțiile din standul Mitutoyo România, […] am fost premiați cu Diploma de Onoare și Premiul II din cadrul firmelor care au expus la acest important târg internațional. Mulțumim încă o dată colectivului Demo Metal pentru inițiativele moderne introduse și promitem să participăm și pe viitor la expozițiile programate.”

  • DANIEL SIRMAN, GENERAL MANAGER ROBOTICS ABB ROMÂNIA

   „Suntem bucuroși pentru premiul obținut și pentru faptul că soluțiile și aplicațiile prezentate de ABB pentru fabrica viitorului s-au bucurat de apreciere, atât din partea vizitatorilor cât și a organizatorilor evenimentului din Brașov. Participarea ABB la Demo Metal - și mai ales în cadrul „Smart Factory” - a însemnat o experiență deosebită, o ocazie unică de a veni în contact cu parteneri cu potențial, deschiși către soluții de ultima generație în domeniu.”

  Parteneri

  Cu sprijinul

  Cu sprijinul
  Centru de evenimente Lux Divina Brasov
  Address
  Str. 13 Decembrie, nr. 96 (Fosta platforma Industriala Rulmentul), Brasov, 500146
  • Lux Divina
   Strada 13 Decembrie Nr. 96
  • 0754.076.700
   demometal@tehnicmedia.ro
  Demo Metal
  pentru-vizitatori-demo-metal