fbpx
Titlebar
HomePentru vizitatori
De ce sa vizitezi

DEMO METAL este singurul eveniment care, din respect pentru specialistii vizitatori, a pus demonstratiile facute pe echipamentele in functiune pe primul plan. Evenimentul (Expo & Forum) deschide perspectiva unor moduri unice de abordare a productiei, fiind platforma unor noi oportunitati de afaceri si de parteneriat.

Vizitatorii gasesc la Demo Metal solutii moderne si eficiente pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta in productie. Tot aici vor putea lua pulsul tendintelor mondiale, punandu-se la curent cu solutiile ,,smart factory”.

Sunt asteptati sa participe specialistii si reprezentantii companiilor interesate de noutatile pe care furnizorii le ofera producatorilor de componente pentru industriile: AUTO, AERO, CONSTRUCTII DE MASINI, NAVALA etc.

Vizitatori Demo Metal Brasov Smart Factory 2019
Inregistreaza-te ca vizitator!

FORUM - TRANZIȚIA CĂTRE INDUSTRY 4.0: ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI

Domenii de interes*:

Pentru a trimite formularul trebuie să bifați căsuța de mai sus.


Argumente
$ .
 • Vei gasi intr-un singur loc cele mai noi echipamente si tehnologii folosite in industria de prelucrare a metalelor
 • Aici vei gasi cei mai importanti producatori si distribuitori de pe piata nationala si internationala;
 • Vei obtine informatii tehnice direct de la sursa - specialistii companiilor expozante
 • Posibilitatea de a beneficia de oferte promotionale
 • Posibilitatea de a negocia cu expozantii pachete avantajoase
INFORMARE VIZITATORI DEMO METAL BRAȘOV 2019

 

Vă informăm că la Demo Metal se realizează fotografii și videoclipuri live de către echipa TEHNIC MEDIA, presă și fotografii profesioniști contractați. Acestea vor fi făcute publice pe diversele canale de comunicare (online și print) ale Tehnic Media, ale presei și partenerilor evenimentului.

Prin participarea dumneavoastră (vizitatori, expozanți, auditoriu Forum, etc.) vă exprimați acordul de a publica aceste fotografii și videoclipuri. De asemenea, prin înregistrarea dvs. la eveniment vă exprimați acordul de a primi informații despre Demo Metal. Ulterior, vă puteți dezabona oricând folosind link-ul de dezabonare din newsletter.

Termenii de mai sus respectă prevederile Politicii de Securitate a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal a Tehnic Media.

Vă mulțumim!

Preview DEMO METAL 2018

Editat sub brandul T&T, cu informatia structurata astfel incat sa starneasca interesul specialistilor si managerilor din industria romaneasca si expediat nominal, suplimentul special dedicat Demo Metal reprezinta cea mai buna invitatie adresata acestora de a participa la eveniment.

PROGRAM VIZITARE

10:00 – 18:00

9:00 – 15:00

Testimoniale

 • SORIN POTERAȘ, DIRECTOR GENERAL SCHAEFFLER ROMÂNIA

  “Participarea la Demo Metal ediție de ediție deschide noi perspective de setare a propriului business. În acest moment digitalizarea reprezintă mai mult decat un trend, este o transformare globală, a patra revoluție industrială. Astfel, acest eveniment susține o tranziție de succes a proceselor de producție de la modalitațile clasice de operare la componentele digitale și automatizări. Participarea firmelor de top spune totul despre nivelul înalt la care a ajuns astăzi Demo Metal.”

 • CRISTIAN POPESCU, DIRECTOR GENERAL STABILUS ROMÂNIA

  „Din pasiune pentru tehnică și tehnologie, contribui la implementarea conceptului TPM (Total Productive Maintenance) în grupul Stabilus. Cred că Digitalizarea și conectivitatea sunt necesare pentru luarea deciziilor în timp real, în vederea creșterii eficienței proceselor de producție”.

 • MIHAELA FORGACIU, MANAGER EXECUTIV PREH ROMÂNIA
  MIHAELA FORGACIU, MANAGER EXECUTIV PREH ROMÂNIA

  "Prin participarea  la acest eveniment, firma Preh își propune două ținte: pe de o parte, prezentarea soluției de interconectare a sistemelor pentru o fabrică ce are deja implementate anumite sisteme ERP și alte sisteme de comandă și control ale mașinilor/liniilor de fabricație, iar – pe de altă parte – pentru a cunoaște și alte soluții aplicabile și posibil de implementat în vederea creșterii nivelului de digitalizare și flexibilizare a organizației, reducerea planificării și a ciclurilor de producție, creșterea productivității și recuperarea mai rapidă a investițiilor în dezvoltare."

 • ifm
  FLORIN MOLOȘIT, DIRECTOR GENERAL IFM ELECTRONIC ROMÂNIA

  "Încă de la apariția tehnologiei IO-link, care este piatra de temelie a Industry 4.0, acum aproape 10 ani, ifm este într-o continuă campanie de promovare a beneficiilor aduse de această tehnologie. Suntem onorați să avem posibilitatea de a prezenta aceste avantaje în cadrul Forumului Demo Metal - Tranziția către Industry 4.0"

 • tehnologie
  FERRY GRINBERG, DIRECTOR GENERAL GREENBAU TEHNOLOGIE

  “Automatizarea și Industria 4.0 sau digitalizarea producției sunt următoarele salturi tehnologice care pot duce la o mai bună competitivitate a industriei românești în Europa. Viziunea noastră este să fim partenerul fiabil pe termen lung al companiilor moderne din România și să contribuim substanțial la dezvoltarea producțiilor inovatoare și cu valoare adăugată mare.”

 • Werner Braun, Director General Caditec
  WERNER BRAUN, DIRECTOR GENERAL CADITEC

  „Implicarea Caditec Group în cadrul Forumului are ca scop elaborarea unei strategii de formare profesională specializată pentru implementarea de succes a Industry 4.0.”

 • Leonard Rizoiu
  Leonard Rizoiu, Managing Partner leoHR

  "Transformarea digitală duce la o serie de schimbări în zona de capital uman! Liderii digitali sunt cei care vor avea un mare impact în tranziția către Industry 4.0. Cine sunt ei? Ce abilități au? Care este impactul lor în organizații?"

Parteneri

Cu sprijinul

Cu sprijinul
Centru de evenimente Lux Divina Brasov
Address
Str. 13 Decembrie, nr. 96 (Fosta platforma Industriala Rulmentul), Brasov, 500146
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
pentru-vizitatori-demo-metal-braov