Titlebar
HomePentru vizitatori
De ce sa vizitezi

DEMO METAL este singurul eveniment care, din respect pentru specialistii vizitatori, a pus demonstratiile facute pe echipamentele in functiune pe primul plan. Evenimentul (Expo & Forum) deschide perspectiva unor moduri unice de abordare a productiei, fiind platforma unor noi oportunitati de afaceri si de parteneriat.

Vizitatorii gasesc la Demo Metal solutii moderne si eficiente pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta in productie. Tot aici vor putea lua pulsul tendintelor mondiale, punandu-se la curent cu solutiile ,,smart factory”.

Sunt asteptati sa participe specialistii si reprezentantii companiilor interesate de noutatile pe care furnizorii le ofera producatorilor de componente pentru industriile: AUTO, AERO, CONSTRUCTII DE MASINI, NAVALA etc.

DE CE SA PARTICIPI LA FORUM

FABRICATIA INTELIGENTA – cerere si oferta, fata in fata la DEMO METAL BRASOV 2018

– 26 noiembrie, Sala Parc, Centrul de evenimente Lux Divina –

Chiar are nevoie industria din Romania de solutii smart? Sau are nevoie doar de forta de munca la preturi mai mici? Daca oamenii sunt inteligenti, este si compania smart? Poate fi azi o companie productiva si eficienta fara sa inglobeze tehnologii adaptate Industry 4.0, IIoT? Ce viitor are o companie care nu implementeaza astfel de tehnologii?

Daca te preocupa aceste lucruri, VINO LA DEMO METAL 2018 – SMART INDUSTRY FORUM pe 26 noiembrie!

Alte intrebari care vor primi raspuns la Forumul Demo Metal – Smart Industry:

Cum arata parcursul implementarii unor solutii smart in procesele de fabricatie curente? Care sunt furnizorii care trebuie sa ne fie parteneri pentru a reusi in implementarea IIoT sau Industry 4.0 pe linia noastra de productie actuala? Cat de mari sunt costurile implementarii? Cat dureaza si cu ce trebuie sa incepem? Care sunt beneficiile implementarii solutiilor Industry 4.0? Cum trebuie sa ma pregatesc profesional pentru a face fata valului de schimbari in activitatea pe care o desfasor? Ce asteapta companiile importante din industria auto de la subfurnizorii si furnizorii de echipamente, servicii si solutii tehnologice?

Daca te intereseza, INREGISTREAZA-TE!

Participarea este GRATUITA, doar cu inregistrare prealabila, in limita locurilor disponibile!

Inregistreaza-te ca vizitator si/sau participant la Forum!

Domenii de interes*:

Participi si la Forum?

Accesul se face doar pe baza inregistrarii in limita locurilor disponibile.

Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati casuta de mai sus.


Argumente
$ .
 • Vei gasi intr-un singur loc cele mai noi echipamente si tehnologii folosite in industria de prelucrare a metalelor
 • Aici vei gasi cei mai importanti producatori si distribuitori de pe piata nationala si internationala;
 • Vei obtine informatii tehnice direct de la sursa - specialistii companiilor expozante
 • Posibilitatea de a beneficia de oferte promotionale
 • Posibilitatea de a negocia cu expozantii pachete avantajoase
INFORMARE VIZITATORI DEMO METAL BRASOV 2018

 

Va informam ca la Demo Metal se realizeaza fotografii si videoclipuri live de catre echipa TEHNIC MEDIA, presa si fotografii profesionisti contractati. Acestea vor fi facute publice pe diversele canale de comunicare (online si print) ale Tehnic Media, ale presei si partenerilor evenimentului.

Prin participarea dumneavoastra. va exprimati acordul de a publica aceste fotografii si videoclipuri. De asemenea, prin inregistrarea dvs. la eveniment va exprimati acordul de a primi informatii despre Demo Metal. Ulterior, va puteti dezabona oricand folosind link-ul de dezbonare din newsletter.

Termenii de mai sus respecta prevederile Politicii de Securitate a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal a Tehnic Media.

Va multumim!

Preview DEMO METAL 2017

Editat sub brandul T&T, cu informatia structurata astfel incat sa starneasca interesul specialistilor si managerilor din industria romaneasca si expediat nominal, suplimentul special dedicat Demo Metal reprezinta cea mai buna invitatie adresata acestora de a participa la eveniment.

PROGRAM VIZITARE

10:00 – 18:00

9:00 – 15:00

Testimoniale

 • Alexandru BLEMOVICI, Director General Schaeffler România

  ,,Demo Metal a impresionat la ediția din 2016 printr-o prezență de nivel european. Se observă clar trendul pozitiv, iar evenimentul este mai mult ca sigur cea mai importantă manifestare din domeniu în România!

  În mod deosebit am remarcat inițiativa de a avea în agendă forumuri de prezentări și dezbateri a temelor de actualitate pentru mediul de afaceri. Am participat într-un panel și pot spune că a fost o platformă de comunicare eficientă. Brașovul este o locație potrivită pentru desfăşurarea unui eveniment de asemenea anvergură, atât prin poziționarea geografică, cât și prin istoricul industrial. Merită investit într-un centru dedicat evenimentelor de acest fel, care să asigure constanța unor astfel de manifestări.”

 • Dr. Cristian POPESCU, Director General Stabilus România

  ,,Demo Metal 2016 a fost foarte bine organizat, peste nivelul TIB de la Bucureşti. Un eveniment care a adunat multe personalităţi şi firme cu standuri profesional aranjate. De remarcat zona ,,Made în Braşov” şi a ,,Școlii Profesionale Germane Kronstadt”, unde au fost puse în lumină companiile mari care au producţia în Braşov. A fost, de asemenea, un bun prilej de a interacţiona pe principiile B2B and B2C, culminând cu evenimentul comun de seară, care a fost de bună calitate şi care a permis dezvoltarea discuţiilor într-un cadru neoficial.”

 • Peter WOLF, Reprezentant Leipziger Messe și NürnbergMesse în România

  ,,În cei 18 ani de experienţă în târguri internaţionale, iar de 8 ani ca reprezentant în România a două importante centre expoziţionale din Germania, Leipziger Messe şi NürnbergMesse, am observat cu interes evoluţia târgurilor din România. Târgurile sunt oglinda branşei/industriei pe care o reprezintă, iar DEMO METAL este astăzi oglinda industriei prelucrărilor mecanice, constructoare de maşini şi instalaţii din România. Evoluţia pozitivă în cei 5 ani de existenţă ne arată că cererea şi oferta de tehnologie se relansează şi este în continuă creştere. M-a bucurat foarte mult să văd tot mai multă tehnologie românească, ceea ce ne dă speranţe în viitorul industriei româneşti şi sper să o văd curând şi la târgurile mele din Germania (de ex. Intec Leipzig şi POWTECH Nürnberg). Noua locaţie, organizarea, promovarea, calitatea serviciilor sunt la nivel occidental. Vom sprijini dezvoltarea DEMO METAL şi dorim organizatorilor mult succes!”

 • Echipa Bosch Rexroth

  ,,Interesul manifestat de Bosch Rexroth pentru pieţele industriale din România a constituit factorul decisiv al participării la Demo Metal. Principalele obiective au fost identificarea de noi colaborări, orientarea spre noi pieţe, consolidarea relaţiei cu partenerii. Compania noastră a prezentat noutăţi în materie de produse, exponatul principal fiind Simulatorul de maşină – unealtă dotat cu unitate de frezare reală care şi-a demonstrat în timp real funcţionalitatea. Interesul vizitatorilor pentru produsele noastre şi atitudinea pro-activă a organizatorilor ne-au depăşit cu mult aşteptările. Echipa Bosch Rexroth consideră că şi-a atins dezideratele, luând în calcul participarea la ediţii viitoare. Prezența Bosch Rexroth la Demo Metal reprezintă o variabilă calitativă şi cantitativă, cu efecte economice imediate, dar şi pe termen lung.”

 • Mihaela COTÎRGAȘANU, Manager General KNUTH SRL

  ,,Demo Metal ne-a demonstrat şi în acest an că excelează în organizare şi profesionalism. Ne-a pus la dispoziţie mediul ideal de întâlnire cu partenerii şi clienţii noştri actuali, dar în acelaşi timp ne-a oferit oportunitatea de a întâlni noi clienţi, cărora le-am prezentat ultimele noutăţi din domeniu. Pe parcursul celor patru zile de eveniment, am realizat demonstraţii live pe echipamentele expuse şi ne-am bucurat să oferim informaţii tuturor vizitatorilor prezenţi la standul nostru. Mulţumim, Tehnic Media, pentru că aţi făcut posibilă această întâlnire şi aşteptăm cu interes surprizele ediţiei viitoare!”

 • Daniel GAVRIŞ, Managing Director AMARI România

  ,,Demo Metal 2016 a reconfirmat pentru noi interesul şi necesitatea pentru astfel de evenimente în zone ce au concentrare de firme conectate la activitatea de prelucrare a metalelor (dar nu numai), iar Brașovul întăreşte impresia formată şi în anul anterior, când s-a luat decizia alegerii acestei locaţii. Discuţiile active cu partenerii, dar şi noile contacte cu alte firme interesate, găsite sau regăsite şi prin intermediul Demo Metal, ne-a satisfăcut decizia de a ne alătura evenimentului, iar discuţiile cu partenerii ne-au deschis şi alte oportunităţi pentru afacerile viitoare.

  Mulţumim pentru condiţiile locaţiei propuse, dar şi pentru suportul primit din partea organizatorilor şi sperăm în repetarea, cel puţin, la acelaşi nivel, a viitoarelor evenimente.”

 • Marius ALECU, Business Development Manager Trafil Czech

  ,,Pentru Trafil Czech parte din Grupul Lucefin, unul dintre cei mai mari producători specializaţi în producţia de bare trase la rece din oţel, a fost prima participare şi deşi am fost sceptici la început în privinţa succesului datorită specificului diferit în raport cu tema târgului, rezultatele au fost bune, obiectivele fiind atinse în proporţie de 80%. Reuşita se datorează profesionalismului organizatorilor, expozanţilor axaţi pe tema târgului şi vizitatorilor clar interesaţi. Mulţumim şi vă dorim succes tuturor!”

 • Lucian MARTIN, Sales Engineer FANUC HUNGARY KFT

  ,,Vă pot spune că scopul urmărit de noi, acela de a ne face din ce în ce mai cunoscută prezența locală în România cu tot ansamblul de produse din portofoliul Fanuc, a fost atins prin participarea la Demo Metal 2016. A fost a doua noastră participare la Demo Metal şi faptul că am rămas consecvenţi spune multe despre relaţia dintre companiile noastre, una bazată pe profesionalism şi respect reciproc.

  Fanuc a expus cu această ocazie câteva dintre produsele sale reprezentative, cum ar fi ultima generaţie de comenzi numerice, o celulă deservită de un robot Fanuc şi centrul vertical CNC Fanuc Robodrill. Cu siguranţă luăm în considerare încă de pe acum prezența la Demo Metal 2017.”

 • Sebastian CRAVCENCO, Manager CRAVCITECH

  ,,Fiind prima ediţie a Demo Metal la care participăm am fost plăcut impresionaţi de numărul mare de vizitatori specializaţi şi de munca depusă de organizatori. Discuţiile purtate au fost mai mult decât interesante, dispozitivul de ridicare cu vid pentru tablă SCHMALZ prezentat a fost încercat de multe persoane, care s-au convins de uşurinţa în folosire (cu dispozitivul repectiv se pot ridica foi de tablă de până la 300 de kg sau cu un model similar sarcini până la 1 tonă).”

 • Eduard OPREA, Cofondator Digital Twin – Partenerul Siemens Industry Software

  ,,Ediţia aniversară Demo Metal a fost şi cea mai reușită de până acum. Tehnologia prezentată a fost la nivel înalt, iar vizitatorii au fost specialişti bine documentaţi. Condiţiile de organizare au fost perfecte şi au permis participanţilor să se concentreze la afaceri. A fost o onoare şi o responsabilitate pentru Digital Twin să fie partenerul invitat de organizatori pentru a coordona conferinţa ,,Smart Manufacturing”, este o recunoaştere a competențelor echipei şi a eforturilor de a realiza potenţialul firmelor din România prin digitalizare.”

PARTENER PRINCIPAL

Parteneri

Cu sprijinul

Centru de evenimente Lux Divina Brasov
Address
Str. 13 Decembrie, nr. 96 (Fosta platforma Industriala Rulmentul), Brasov, 500146