Titlebar
HomePLASTICS BAVARIA
PLASTICS BAVARIA

Plastics Bavaria vă așteptă la Standul 24 din Pavilionul B cu o celulă completă de producție cu ajutorul căreia vor fi realizate, în timp real, piese de plastic de mici dimensiuni. Celula tehnologică este compusă dintr-o mașina de injecție KM 50-180 CX dotată cu dozator volumetric de colorant, uscător de material, două unități de temperare, chiller și robot LRX 50 si funcționează în circuit inchis cu conexiune doar la curent electric și aer comprimat.

KraussMaffei este prezent în celula de producție cu mașina KM 50-180 CX, o mașină permisivă cu matrițele de mari dimensiuni și flexibilă prin prisma design-ului compact. Din punct de vedere al productivității, se încadrează la categoria tehnologie de ultimă oră, prietenoasă în raport cu costurile și economică din punct de vedere al consumului de resurse. Robotul LRX este un robot liniar cu sarcină maximă de 5 kg, cu design pentru eliminarea vibrațiilor, care oferă precizie pentru toate axele.

Regloplas oferă cele două unități de temperare care mențin temperatura constantă pe tot parcursul procesului.

Motan Colortronic este prezent cu mai multe echipamente, precum uscătorul de material Luxor 50 cu 2 cartuşe desicante pentru deumidificare continuă, un consum scăzut de energie iar temperatura de uscare ajunge până la 180 de grade. Alimentatoarele HES 50 sunt silențioase, rezistente și transportă rapid și curat granulele de material.

Plastics Bavaria este unicul furnizor de echipamente din industria maselor plastice prezent la Demo Metal, reprezentând exclusiv producători redutabili pe piața românească și acoperă toate sectoarele domeniului, de la injecție, extrudare și poliuretan și până la managementul materiei prime și sisteme de răcire industriale. Compania a dezvoltat în Brașov un centru de specializare în injecția maselor plastice, unde organizează cursuri săptămânal și abordează teme precum tehnologia injecției maselor plastice, optimizări cicluri și remedieri defecte, mentenanța utilajelor și matrițelor și cursuri de programare roboți. Un alt pilon important al serviciilor sunt relocările profesionale de utilaje în domeniul maselor plastice și nu numai, retrofituri și analize de proces.

Centru de evenimente Lux Divina Brasov
Address
Str.13 Decembrie, nr. 96 (Fosta platforma Industriala Rulmentul), Brasov,500146
  • Lux Divina
    Strada 13 Decembrie Nr. 96
  • 0754.076.700
    demometal@tehnicmedia.ro
Demo Metal
plastics-bavaria-demo-metal