Titlebar
HomeSTRUERS
STRUERS

STRUERS este lider mondial în producția de echipamente, consumabile și servicii pentru pregătirea materialografică a suprafețelor și analiza materialelor solide. Activitatea noastră principală este dezvoltarea, producerea și livrarea de solutii complete de pregătire materialografică cu focus pe:

  • Proceduri de pregătire care să arate adevărata structură și care sa aiba reproductibilitate maximă;
  • Metode de pregătire cât mai rapide și mai eficiente;
  • Grad ridicat de automatizare pentru cea mai mare repetabilitate;
  • Produsele și soluțiile unice de calitate asigură o funcționare sigură.

Structure Expert Weld asigură inspecție, control și măsurare precisă a sudurii. Compact și ușor de utilizat, acest instrument unic de evidențiere simplifică controlul sudurii avand iluminare, calibrare și ajustare automată.

Software-ul dedicat pentru controlul sudurii, instrumentele de măsurare și șabloanele de raport fac controlul calității sudurii ușor, precis și eficient.

Duramin – Noile testere de duritate Duramin sunt construite cu cea mai avansată tehnologie bazată pe celule de sarcină, care asigură cel mai înalt grad de acuratețe și repetabilitate. Concepute pentru a rezista la cel mai dificil mediu de producție, noile Duramin sunt ușor de utilizat și asigură o performanță optimă.
Noul program include testere în configurații manuale, semiautomate și automate și care acoperă toate sarcinile și metodele de testare cuprinse între 1 gf și 3000 kgf.

Tegramin este proiectat pentru a obține rezultate perfecte și reproductibile la efectuarea inspecției materialografice. Design-ul compact cu capul integrat de rotire a probelor, împreună cu un control automatizat al procesului și o operare prietenoasă, face ca mașina de slefuit / polizat Tegramin să fie unică și de neegalat. Toate caracteristicile Tegramin au fost dezvoltate în strânsă colaborare cu metrologii experimentați pentru o calitate maximă a pregătirii și rezultate rapide.

Centru de evenimente Lux Divina Brasov
Address
Str.13 Decembrie, nr. 96 (Fosta platforma Industriala Rulmentul), Brasov,500146