fbpx
Titlebar
HomeSTRUERS
STRUERS

STRUERS este lider mondial în producția de echipamente, consumabile și servicii pentru pregătirea materialografică a suprafețelor și analiza materialelor solide. Activitatea noastră principală este dezvoltarea, producerea și livrarea de solutii complete de pregătire materialografică cu focus pe:

  • Proceduri de pregătire care să arate adevărata structură și care sa aiba reproductibilitate maximă;
  • Metode de pregătire cât mai rapide și mai eficiente;
  • Grad ridicat de automatizare pentru cea mai mare repetabilitate;
  • Produsele și soluțiile unice de calitate asigură o funcționare sigură.

Structure Expert Weld asigură inspecție, control și măsurare precisă a sudurii. Compact și ușor de utilizat, acest instrument unic de evidențiere simplifică controlul sudurii avand iluminare, calibrare și ajustare automată.

Software-ul dedicat pentru controlul sudurii, instrumentele de măsurare și șabloanele de raport fac controlul calității sudurii ușor, precis și eficient.

Duramin – Noile testere de duritate Duramin sunt construite cu cea mai avansată tehnologie bazată pe celule de sarcină, care asigură cel mai înalt grad de acuratețe și repetabilitate. Concepute pentru a rezista la cel mai dificil mediu de producție, noile Duramin sunt ușor de utilizat și asigură o performanță optimă.
Noul program include testere în configurații manuale, semiautomate și automate și care acoperă toate sarcinile și metodele de testare cuprinse între 1 gf și 3000 kgf.

Tegramin este proiectat pentru a obține rezultate perfecte și reproductibile la efectuarea inspecției materialografice. Design-ul compact cu capul integrat de rotire a probelor, împreună cu un control automatizat al procesului și o operare prietenoasă, face ca mașina de slefuit / polizat Tegramin să fie unică și de neegalat. Toate caracteristicile Tegramin au fost dezvoltate în strânsă colaborare cu metrologii experimentați pentru o calitate maximă a pregătirii și rezultate rapide.

Centru de evenimente Lux Divina Brasov
Address
Str.13 Decembrie, nr. 96 (Fosta platforma Industriala Rulmentul), Brasov,500146
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
struers-demo-metal