fbpx
Titlebar
HomeTOTAL ROMANIA
TOTAL ROMANIA

TOTAL ROMANIA este afiliata locala a Grupului TOTAL, lider european in rafinare si unul dintre cei mai importanti jucători ai pietei petroliere la nivel mondial, activand in toate domeniile industriei de petrol si gaze: extractie, rafinare, prelucrare si distributie, in peste 130 de tari. In 2005, in urma fuziuni intre TOTAL FRANCE si LUBRIFIN, s-a construit la Cristian, Brasov una dintre cele mai moderne fabrici de lubrifianti din Europa, cu o capacitate de productie de 30.000 tone pe an. TOTAL Romania comercializeaza o gama completa de lubrifianti si fluide speciale, pentru toate ramurile domeniului industrial. Produsele TOTAL respecta cele mai severe norme internationale in domeniu, produsele fiind omologate de cei mai importanti constructori de echipamente.

In acest an, Total Lubrifiants Industry anunță lansarea gamei TOTAL FOLIA, o dezvoltare revoluționară în domeniul fluidelor de prelucrare a metalelor.

TOTAL FOLIA este o gama de fluide obtinute pe bază de biopolimeri şi apă, fără continut de uleiuri minerale și emulsifianți. O gama de produse cu proprietăți remarcabile de răcire și lubrifiere, ce oferă utilizatorilor o soluție unică pentru o varietate de operații de prelucrare.

Centru de evenimente Lux Divina Brasov
Address
Str.13 Decembrie, nr. 96 (Fosta platforma Industriala Rulmentul), Brasov,500146
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
total-romania-demo-metal