fbpx
Titlebar
HomeTRIEURODATA
TRIEURODATA

TRIEURODATA reprezinta oficial in Romania compania Dimeco, unul dintre cei mai importanti producatori de echipamente automatizate complexe pentru prelucrarea tablelor si benzilor metalice in bobina. Liniile flexibile pe care le propune realizeaza cu precizie atat operatiuni de stantare, cat si de debitare precisa, rezultatul fiind o piesa finita de calitate foarte buna.

Trieurodata ofera pietei romanesti echipamente profesionale de marcare permanenta a metalelor prin micropercutie, gravare sau folosind tehnologia laser, produse de SIC Marking. La standul companiei veti putea vedea „in actiune” o parte dintre aceste echipamente.

Trieurodata propune de asemenea si echipamente de marcare industriala cu jet de cerneala sau prin alte tehnologii (DOD, TTO, TIJ, laser), produse de Markem-Imaje, unul dintre leaderii mondiali in domeniu. Acestea sunt dedicate marcarii de calitate a unei game foarte largi de tipuri de materiale, prezente in domenii industriale cat se poate de diverse.

In acelasi timp, compania reprezinta in Romania unii dintre cei mai importanti producatori de imprimante industriale, cititoare de coduri de bare sau sisteme vision: Toshiba, Zebra, Sato, TSC, Honeywell, Cognex etc. Noutatea in portofoliul Trieurodata este reprezentata de variata gama de roboti industriali si colaborativi pe care compania o propune pietei romanesti. De asemenea, Trieurodata propune pietei romanesti cea mai variata gama de cutite si piese de uzura pentru masini de ambalat sau Tetrapak, dar si sigilii, markere sau covoare industriale, indicatoare de temperatura, etichete autoadezive termosensibile si multe altele.

Centru de evenimente Lux Divina Brasov
Address
Str.13 Decembrie, nr. 96 (Fosta platforma Industriala Rulmentul), Brasov,500146
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
trieurodata-demo-metal