DEMO METAL VEST 2020, ANULAT

În urma hotărârilor autorităților ce afectează desfășurarea evenimentelor și a faptului că se estimează prezența la nivel mondial a acestei crize sanitare până cel puțin la finalul anului 2020, Demo Metal Vest, cel mai important eveniment din vestul României dedicat industriei, nu se va putea desfășura în formula consacrată.

Având în vedere evoluția situației și din dorința de a oferi în continuare companiilor din industrie cât mai multe dintre beneficiile pe care le aducea participarea la Demo Metal, organizatorii analizează o serie de variante alternative. Tehnic Media urmărește realizarea unui concept online care va permite Demo Metal să îndeplinească pentru industrie cea mai importanta misiune a sa – să fie o vitrină pentru inovația tehnologică, pentru expunerea celor mai bune oferte și să rămână, în același timp, cel mai important loc de întâlnire pentru furnizorii și utilizatorii de tehnologie.

Urmează ca detaliile noului concept Demo Metal să fie prezentate în curând.

Pentru expozanți și vizitatori

Desfășurat în zona de vest a României, una foarte dezvoltată industrial și cu investiții continue, prin noutățile prezentate și oportunitățile unice de networking, DEMO METAL Vest exercită atracție pentru profesioniștii și specialiștii companiilor din România și țările vecine.

DEMO METAL Vest oferă vizitatorilor ocazia să întalnească liderii pietei și să vadă la lucru cele mai recente echipamente, tehnologii și inovații de pe piață. Aici găsesc furnizorii potriviți și soluțiile care îndeplinesc nevoile lor exacte.

Nu rata ocazia să participi la DEMO METAL Vest! Este evenimentul ce deschide oportuniți de business neexploatate încă. Fii printre cei ce vor profita de avantajul unei zone cu o industrie în plină expansiune!

Demo Metal & Demo Plast Vest 2019

Expozanți
87
Vizitatori
1823
Numărul de companii vizitatoare
475
Știri

Parteneri

Cu sprijinul

Expo Arad
Address
Calea Aurel Vlaicu 300
Arad
310375
DEMO METAL VEST 2020 - Smart Factory

  Stand construit:

  Ce veți prezenta la stand?


  CE MAI ASTEPȚI?

  Vino la DEMO METAL Vest 2020!

  • 00
   Days
  • 00
   Hours
  • 00
   Mins
  • 00
   Secs

  A 12-a ediție Demo Metal, desfășurată în vestul României între 26-29 mai, la Expo Arad!
  Vă invităm să participați la Demo Metal Vest 2020, evenimentul care aduce față în față furnizorii și utilizatorii de tehnologie. Încă de la începutul anului, deschidem oportunitatea unor noi contracte și colaborări.

   

  Pe lângă Expoziția propriu-zisă, aflată la a 12-a ediție, continuăm cu Forumul tematic care înglobează cele mai noi subiecte în materie de Industry 4.0, cu proiectul Smart Factory în care sunt prezentate soluții Industry 4.0 și concursul „Cea mai interesantă aplicație” dedicată soluțiilor oferite de expozanții Demo Metal Vest 2020.

   

  Toți cei interesați de oportunitățile de business, dar și de tendințele anului 2020 din industrie și tehnologie, sunt invitați să fie parte a evenimentului de la Arad.

   

  Demo Metal Vest 2020 va fi și de această dată locul de întâlnire al profesioniștilor.

  ÎNREGISTREAZĂ-TE CA EXPOZANT!

  Pentru a vă înregistra ca vizitatori, vă rugăm să intrați aici

  Testimoniale

  • BOGDAN COCIAN, CEO ELBA

   „Raportat la realitatea din România, o companie cu un sistem adaptat de Smart Factory este o companie care își optimizează costurile în cea mai bună formulă pentru a maximiza profitul și a minimiza riscurile. La ELBA investim constant în tehnologizare, iar digitalizarea și conectivitatea sunt adaptate ecuației economice actuale. Implicarea în acest eveniment se datorează faptului că ne dorim ca toți actorii economici, inclusiv autoritățile, să înțeleagă că un sistem complet digitalizat și automatizat este esențial pentru a garanta competitivitatea noastră atât individual cât și ca țară, iar pentru a ajunge la acest lucru trebuie să soluționăm toate problemele importante ce condiționează tehnic sau economic acest deziderat.”

  • ABB ROMÂNIA
   DANIEL SIRMAN, HEAD OF ROBOTICS AND MOTION, ABB ROMÂNIA

   „Forumul din cadrul evenimentului Demo Metal Vest din Arad reprezintă o ocazie specială de a prezenta participanților soluțiile robotizate ABB de ultimă generație, dedicate domeniului industrial. Conceptul ABB pentru Smart Factory are în vedere eliminarea blocajelor în cadrul proceselor industriale, sporind astfel siguranța și calitatea. Serviciile digitale conectate prin ABB Ability™ asigură timp de funcționare garantat și performanță optimizată.”

  • LEO HR
   LEONARD RIZOIU, MANAGING PARNER LEO HR

   „Demo Metal Vest 2020 are o agendă ambițioasă și aduce în prim plan success stories și subiecte care țin agendele ocupate. Dorim să prezentăm tendințe și strategii cu mare impact în viața organizațională în continuă transformare. Trecerea la un viitor digital va afecta semnificativ fiecare companie, indiferent de industria din care face parte. Va fi esențial să se adopte strategia corectă și să se dezvolte competențele necesare, astfel încât adaptarea la mediul schimbat să fie posibilă și potențialele contextului digital să fie folosite. Aceste elemente vor conduce companiile la schimbări fundamentale în organizare, procese și cultură și reprezintă factorii semnificativi care afectează capitalul uman, cererea și oferta de competențe, structuri profesionale și lidership a locurilor de muncă. "

  • ICEBERG
   IONUȚ ȚAȚA, DIRECTOR GENERAL ICEBERG

   "Prin interacțiunea cu participanții îmi propun să generez inspirație și idei pentru viitoare proiecte de inovare, digitalizare și transfer tehnologic în industrie."

  BRAND-URI ȘI COMPANII LA DEMO METAL VEST 2020

  front-page