• Trieurodata

TRIEURODATA (Pavilion A, Stand 4) reprezintă oficial în România compania SIC Marking, unul dintre cei mai importanți producători de echipamente industriale de marcare permanentă a pieselor metalice sau din plastic. Create pentru a acoperi chiar și cele mai exigente cerințe de marcare ale clienților, aceste echipamente pot fi fie stand alone, fie integrabile fără probleme în linii de producție deja existente. În plus, acestea folosesc tehnologii de marcare a pieselor prin micropercutie, scribing sau laser. În standul Trieurodata de la această ediție la Demo Metal Vest, veți putea vedea și testa câteva dintre aceste echipamente.

La această ediție a Demo Metal Vest, Trieurodata va prezenta robotul colaborativ de la Universal Robots, perfect pentru aplicațiile de asamblare, polizare, lipire, înșurubare și nu numai. Poate fi utilizat, de asemenea, în stații separate de lucru, montate pe banc, pentru preluarea, asamblarea și plasarea pieselor în fluxurile de producție optimizate.  Este ușor de montat în liniile de producție, iar folosirea acestuia se reflectă în costuri reduse și o perioadă de recuperare a investiției foarte rapidă. Robotul colaborativ de la Universal Robots ajută operatorii umani, reduce numărul de accidente, permite programarea ușoară, chiar și pentru operatorii fără experiența. În plus, se bucură de configurare rapidă și implementare flexibilă.

Trieurodata reprezintă oficial în România compania Dimeco, unul dintre cei mai importanți producători de echipamente automatizate complexe pentru prelucrarea tablelor și benzilor metalice în bobină. Liniile flexibile pe care le propune realizează cu precizie atât operațiuni de ștanțare, cât și de debitare precisă, rezultatul fiind o piesă finită de calitate foarte bună.

Marcarea industrială va fi de asemenea reprezentată în standul de la Demo Metal Vest de echipamente de printare cu jet de cerneală, produse de Markem-Imaje, unul dintre liderii mondiali în domeniu. La Trieurodata găsiți întreaga gamă de echipamente destinate marcării unei game largi de tipuri de materiale, prin diferite tehnologii: CIJ, TTO, TIJ, DOD, laser etc.

În același timp, compania reprezintă în România unii dintre cei mai importanți producători de imprimante industriale și cititoare de coduri de bare: Toshiba, Zebra, Sato, TSC, Honeywell, etc. La standul de la Demo Metal Vest pot fi văzute și testate aceste echipamente. Tot aici poate fi găsită și întreaga gamă de sigilii, markere sau covoare industriale, indicatoare de temperatură, etichete autoadezive termosensibile și multe altele.