FANUC AUTOMATION ROMANIA

FANUC Corporation este lider mondial în producția de automatizări industriale , respectiv pentru sistemele de comandă numerica CNC, roboți și echipamente de producție (ROBODRILL, ROBOCUT și ROBOSHOT). Din 1956, FANUC a fost pionierul dezvoltării echipamentelor cu comandă numerică in industria de automatizare. Cu peste 252 de birouri în toată lumea și peste 6.500 de angajați, FANUC vă pune la dispoziție o rețea largă de vânzări, asistență tehnică, logistică și asistență clienți. Cu aproape 60 de ani de experienţă în dezvoltarea de echipamente de control numeric computerizat, peste 19,5 milioane de produse instalate în întreaga lume , FANUC este liderul global în producţia de echipamente de automatizare pentru fabrici. Fie că este vorba despre roboţi industriali, sisteme CNC, masini CNC de taiat cu fir EDM, utilaje de turnare prin injecţie sau centre CNC de prelucrare verticale, pasiunea noastră pentru automatică este absolută.

Produse

CNC

Prezentând cea mai amplă gamă de sisteme CNC din domeniu, FANUC oferă absolut tot ceea ce veţi avea nevoie pentru utilajul dumneavoastră CNC – de la controlere cu cel mai bun raport calitate-preţ şi funcţionalitate performantă până la sisteme de control de înaltă performanţă pentru utilaje complexe. Controlerele, motoarele şi amplificatoarele, cablurile şi conectorii sunt furnizate în pachete uşor de instalat, adaptate nevoilor dumneavoastră specifice. Fiind rapid de programat şi uşor de folosit, acestea garantează un nivel maxim de calitate şi timpi scurţi pentru ciclul de operare.

Roboţi

Având peste 100 de modele disponibile, FANUC oferă cea mai vastă gamă de roboţi din lume. Acoperind o gamă diversificată de aplicaţii şi industrii, robotii FANUC sunt uşor de utilizat şi oferă o flexibilitate completă datorită unei serii de opţiuni specifice pentru fiecare aplicaţie, unei integrări simple, unei sarcini utile de până la 2,3 t şi unei raze maxime de acţiune de până la 4,7 m.

Robodrill

Centrul CNC de prelucrare vertical ROBODRILL din noua generaţie promite calitate şi precizie inegalabile, cu costuri orare excelente. Cu un timp imbatabil de schimbare a sculelor de 0,7 secunde şi o magazie capabila să manipuleze scule cu o greutate de 4 kg, noile versiuni avansate sunt cele mai rapide şi cele mai puternice utilaje CNC cu 5 axe disponibile pe piaţă. In versiunea avansata sau cea standard, fiecare centru de prelucrare vertical CNC Fanuc ROBODRILL este cu adevărat un utilaj multifuncţional de mare viteză care oferă performanţe incredibile şi eficienţă de neegalat.

Robocut

În ceea ce priveşte prelucrarea prin taiere cu fir EDM, precizia este asigurată în mod tradiţional în detrimentul vitezei. FANUC a dezvoltat utilajul ROBOCUT de tăiere cu fir din noua generaţie. Seria α-CiB include trei utilaje multifuncţionale, flexibile, inclusiv primul model cu o masă de 800 mm. Cu timpi medii incredibil de lungi între posibile defecţiuni, o întreţinere redusă, longevitate şi timpi de funcţionare excelenţi, aceste utilaje atemporale de prelucrat prin electroeroziune cu fir sunt proiectate să economisească timpul şi să reducă costurile unitare, asigurând, în acelaşi timp, un nivel superlativ de precizie şi eficienţă a tăierii.

Roboshot

FANUC ROBOSHOT preia precizia tehnologiei CNC de ultimă oră din operaţiile de strunjire şi frezare şi o aplică turnării electrice prin injecţie. Rezultatele constau într-o accelerare mai mare, precizie maximă de deplasare şi timpi de ciclu extrem de scurţi pentru producţia de cantităţi mari de piese cu o calitate înaltă, obţinută consecvent.