Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/users/demometal/apps/demometalro/public/vest-arch/index.php:1) in /srv/users/demometal/apps/demometalro/public/vest-arch/wp-content/plugins/wp-fastest-cache/inc/cache.php on line 412
Forum – Demo Metal Vest
Titlebar
DEMO METAL VEST 2020, ANULAT

În urma hotărârilor autorităților ce afectează desfășurarea evenimentelor și a faptului că se estimează prezența la nivel mondial a acestei crize sanitare până cel puțin la finalul anului 2020, Demo Metal Vest, cel mai important eveniment din vestul României dedicat industriei, nu se va putea desfășura în formula consacrată.

Având în vedere evoluția situației și din dorința de a oferi în continuare companiilor din industrie cât mai multe dintre beneficiile pe care le aducea participarea la Demo Metal, organizatorii analizează o serie de variante alternative.Tehnic Media urmărește realizarea unui concept online care va permite Demo Metal să îndeplinească pentru industrie cea mai importanta misiune a sa – să fie o vitrină pentru inovația tehnologică, pentru expunerea celor mai bune oferte și să rămână, în același timp, cel mai important loc de întâlnire pentru furnizorii și utilizatorii de tehnologie.

Urmează ca detaliile noului concept Demo Metal să fie prezentate în curând.

ÎNREGISTREAZĂ-TE LA FORUM

  Domenii de interes*:

  Observații:

  Notă: Prețul unui bilet pentru VIP Industry Networking Party este de 25 Euro și este separat de biletele de acces în Forum

  Detalii facturare:

  Pentru a trimite formularul trebuie să bifați căsuța de mai sus.


  TESTIMONIALE

  • BOGDAN COCIAN, CEO ELBA

   „Raportat la realitatea din România, o companie cu un sistem adaptat de Smart Factory este o companie care își optimizează costurile în cea mai bună formulă pentru a maximiza profitul și a minimiza riscurile. La ELBA investim constant în tehnologizare, iar digitalizarea și conectivitatea sunt adaptate ecuației economice actuale. Implicarea în acest eveniment se datorează faptului că ne dorim ca toți actorii economici, inclusiv autoritățile, să înțeleagă că un sistem complet digitalizat și automatizat este esențial pentru a garanta competitivitatea noastră atât individual cât și ca țară, iar pentru a ajunge la acest lucru trebuie să soluționăm toate problemele importante ce condiționează tehnic sau economic acest deziderat.”

  • ABB ROMÂNIA
   DANIEL SIRMAN, HEAD OF ROBOTICS AND MOTION, ABB ROMÂNIA

   „Forumul din cadrul evenimentului Demo Metal Vest din Arad reprezintă o ocazie specială de a prezenta participanților soluțiile robotizate ABB de ultimă generație, dedicate domeniului industrial. Conceptul ABB pentru Smart Factory are în vedere eliminarea blocajelor în cadrul proceselor industriale, sporind astfel siguranța și calitatea. Serviciile digitale conectate prin ABB Ability™ asigură timp de funcționare garantat și performanță optimizată.”

  • LEO HR
   LEONARD RIZOIU, MANAGING PARNER LEO HR

   „Demo Metal Vest 2020 are o agendă ambițioasă și aduce în prim plan success stories și subiecte care țin agendele ocupate. Dorim să prezentăm tendințe și strategii cu mare impact în viața organizațională în continuă transformare. Trecerea la un viitor digital va afecta semnificativ fiecare companie, indiferent de industria din care face parte. Va fi esențial să se adopte strategia corectă și să se dezvolte competențele necesare, astfel încât adaptarea la mediul schimbat să fie posibilă și potențialele contextului digital să fie folosite. Aceste elemente vor conduce companiile la schimbări fundamentale în organizare, procese și cultură și reprezintă factorii semnificativi care afectează capitalul uman, cererea și oferta de competențe, structuri profesionale și lidership a locurilor de muncă. "

  • ICEBERG
   IONUȚ ȚAȚA, DIRECTOR GENERAL ICEBERG

   "Prin interacțiunea cu participanții îmi propun să generez inspirație și idei pentru viitoare proiecte de inovare, digitalizare și transfer tehnologic în industrie."

  PARTENERI DEMO METAL

  CU SPRIJINUL

  TRANZIȚIA CĂTRE INDUSTRY 4.0

  Plecând de la reușita Forumului organizat în cadrul Demo Metal Brașov 2019, pregătim cu entuziasm cea de-a doua ediție a acestuia. În continuarea detalierii tematicii Tranziția către Industry 4.0 adăugăm, abordărilor practice și soluțiilor tehnice, evidențierea motivațiilor schimbării culturii companiei.

   

  Devenind din ce în ce mai mult o temă importantă, nu doar vedetă, vom aborda modalitățile de migrare către Industry 4.0 și vom încerca să spargem barierele subiectelor pe care, până nu de mult, le consideram „prea departe” de realitatea noastră. Nevoia de aderare la aceste soluții IIoT devine din ce în ce mai pregnantă, așadar depunem tot efortul pentru a facilita contactul între „cerere și ofertă”.

   

  Parcurgem o perioadă cu transformări semnificative a întregii abordări a producției industriale prin combinarea, și chiar înlocuirea, proceselor convenționale cu tehnologiile digitale și internetul lucrurilor. Și cum orice noutate este mai dificil de acceptat și adoptat fără informații concrete, tocmai pe acestea ne propunem să le aducem în forumul nostru.

   

  Trebuie să ne adaptăm cu pași mici (dar preciși) și să ne propunem să dezvoltam o industrie care să inoveze și să lanseze mai repede produse, să-și crească flexibilitatea și să sporească eficiența utilizării resurselor prin digitalizare. Informarea și puterea exemplului sunt unele dintre cele mai puternice instrumente de care ne putem folosi pentru a reuși să ne menținem echilibrul într-un context în care trebuie să ne grăbim să ne ocupăm locul, pentru a nu rămâne în urmă întrebându-ne dacă am procedat corect sau ar fi trebuit să luăm alte decizii.

   

  În acest context, cel mai bun lucru pe care îl avem de făcut este să fim la curent cu tendințele din jur. Considerăm că primul pas în acest sens este cel de informare, iar forumul își propune exact acest lucru. Ca și la Brașov, ne propunem să aducem în fața auditoriului unele dintre cele mai rezonante nume din top managementul industrial pentru a împărtăși din motivația, experiențele și provocările întâmpinate în adoptarea soluțiilor Industry 4.0.

   

  Unii dintre cei mai importanți manageri ai companiilor de top din industria din România vor dezbate noua abordare revoluționară a proceselor de producție și vor împărtăși participanților din viziunea, experiența și provocările întâmpinate la implementarea conceptului în unitățile lor productive locale sau la nivel global. Elba, ABB România, Comau, Continental, ACAROM, ICEBERG, Leo HR sunt doar câteva dintre companiile ce vor fi reprezentate la nivel de top management în Forum. Acestora li se vor alătura reprezentanții partenerilor Demo Metal și ai altor companii și asociații care vor aborda digitalizarea din perspective diferite.  În auditoriu se vor regăsi reprezentanți ai companiilor Draexlmaier, Hamilton, Faist Group, Joyson Safety Sistems, VAT, Teknia Automotive, Leman, Mahle, Plastique Forme, Yazaki Europe, Plastor, Arsat, Inteliform, Noventa, Hella, dar și ai altor producători și furnizori din industrie.

   

  Rămâneți alături de noi pentru a fi la curent cu ultimele noutăți ale celei de-a doua ediție a Forumului – Tranziția către Industry 4.0 !

  • 2020
   Day 1
  • Tranziția către Industry 4.0
  CONTINENTAL – TBA

  COMAU – TBA

  Bogdan Cocian, CEO ELBA

  Dl. Bogdan Cocian este din 2015 CEO al ELBA S.A., cu o experiență managerială internațională, în special în domeniul consultanței în strategie și în industria automotive.

  Daniel Sirman, Director Executiv ABB Romania

  Dl. Daniel Sirman este Director Executiv la ABB România din anul 2018, în prezent ocupând și funcția de Director Local pentru Business-urile de Robotică & Automatizări și Acționari în România. Este un manager cu experiență în managementul domeniului industrial și cu expertiză în managementul vânzărilor, negociere și account management. Deține licența în inginerie mecatronică, robotică și automatizare, de la Universitatea Politehnica din București și are peste cinsprezece ani de experiență în vânzări și service. S-a alăturat echipei ABB din România în anul 2007, în cadrul business-ului de Robotică.

  Adrian Sandu, Secretar General ACAROM

  Dl. Adrian Sandu este Secretar General și membru în Consiliul Director al Asociației Constructorilor de automobile. Este licențiat în Relații Economice Internaționale și are o experiență de peste 20 de ani în industria auto.

  Ionuț Țața – Director General Iceberg & Digital Innovation Hub Leader

  Dl. Ionuț Țața a înființat și conduce firma de consultanță și tehnologie Iceberg, și Clusterul pentru Inovare și Tehnologie – unul din Centrele de Inovare Digitală identificate de Comisia Europeană în România. În ultimii ani, Ionuț și echipa sa au inițiat și dezvoltat o serie de proiecte pilot pentru transformarea digitală a economiei românești: Digitalise SME – un program de expertiză tehnică gratuită în domeniul transformării digitale,  CUPA – un ecosistem de consultanță, training și coaching pentru dezvoltarea de modele de business digitale, InnoEnergy – reprezentarea în România a celui mai mare accelerator de start-up-uri din lume focalizat pe energie. În momentul de față dezvoltă o inițiativă regională pentru dezvoltarea inovării și facilitarea transferului tehnologic în rândul companiilor din regiune.

  Leonard Rizoiu, Managing Partner leoHR

  Dl. Leonard Rizoiu este un mix interesant de HR, business, antreprenoriat, digital transformation. Este absolvent de inginerie economică la București, dar și al unor studii postuniversitare ale unor universități internaționale (comunicare organizațională și dezvoltarea capitalului uman), pasionat de oameni, de lucrul cu aceștia, formator de opinie și implementator de inovații: printre primii utilizatori de social media în recrutare, proiecte de retenție (stay interview și exit interview), printre primii utilizatori de portaluri de joburi din România, susținător al tranformării digitale și legătură în domeniul capitalului uman. Are, de asemenea, experiență și ca HR Manager în companii multinaționale, dar și ca specialist și consultant atât pe piața din România cât și experiență în mediul economic european și de peste ocean - Canada.

  Pas 1: Plata se face prin ordin bancar în contul nostru bancar, la cursul euro BNR din ziua respectivă, cu menționarea tipului de bilet achiziționat.

   

  Datele pentru plată:

  S.C. TEHNIC MEDIA SRL

  Nr. ord. reg. com/an: J40/2151/2003, Cod fiscal: RO 15207870

  Cont IBAN: RO09RNCB0304008416910001, deschis la BCR UNIC

   

  Pas 2 : Factura se va emite după confirmarea plății (se poate trimite dovada plății la adresa [email protected]).

   

  Pas 3: După confirmarea plății se va trimite invitația nominală.

  Demo Metal Vest
  forum