JAREX Filtertechnik

JAREX Filtertechnik SRL este o companie româneasca cu sediul în Sibiu, înfiinţată în anul 2000. Filosofia firmei noastre este: o calitate superioară a serviciilor şi produselor oferite!
Scopul nostru de a fi capabili să furnizăm orice filtru – sub deviza: „Orice filtru dintr-o singură sursă!” – ne determină să punem un accent puternic pe creşterea performanţei utilajelor, a protecţiei mediului şi îmbunatăţirea calităţii vieţii oamenilor. Pentru noi este o normalitate ca partenerii noştri să primească doar filtre de o calitate deosebită.
Furnizorii noştri sunt cei mai de seamă producători mondiali de filtre. Experienţa şi cunoştinţele lor ne asigură suportul pentru a putea găsi răspunsul optim la majoritatea întrebărilor din domeniul filtrării.
Prin depozitul central din Sibiu, proiectat la standarde europene, construit pe o suprafaţă de 1.500 mp şi prin sistemul de logistică integrat, putem livra filtrele aflate în stoc, în maxim 24 ore de la comandă în orice localitate din tară. Sistemul nostru informatic conţine permanent date despre aproximativ 22.000 de tipuri de filtre.
Preocuparea firmei JAREX Filtertechnik SRL, este ca prin intermediul reprezentanţilor de vânzări zonali să fie tot timpul aproape de clienţii săi, fiind un partener competent şi de încredere, în domeniul filtrării.

Produse

Unitatea de filtrare TEKA „Filtoo”

 

Unitatea TEKA Filtoo este o unitate de filtrare mobila cu alimentare de 230V/50Hz, motor de 1,1 kW şi ventilator montat în carcasa proprie. Unitatea este echipată cu un braţ de aspirare din tub flexibil DN 150 cu o lungime de 3 m şi structura de susţinere interioară, sau cu furtun flexibil de lungime 3 m, hota de aspirare şi picior magnetic. Unitatea este echipată cu 4 trepte de filtrare. Materialul filtrant şi prefiltrul din clasa de filtrare F5 au rolul de a separa particulele grosiere urmând că filtrul principal F9 să elimine particulele fine.
Unitatea de filtrare are în construcţia standard un filtru cu cărbune activ pentru eliminarea gazelor şi a mirosurilor.

Unitatea de filtrare TEKA „Dustoo”

 

Unitatea de filtrare TEKA „Dustoo” este concepută în special pentru utilizarea la pistoalele de sudură cu aspirare integrată (extracție torță). Unitatea aspira fumul de sudură direct în punctul în care este produs şi filtrează substanţele din aer care sunt periculoase pentru sănătate. Astfel protecţia muncii pentru membrii personalului este eficientizata.
Unitatea este echipată cu două turbine de înaltă presiune care asigura o putere de aspirare ridicată cu o presiune de până la 20.000 pascal.
„Dustoo” este echipat cu un cartuş de filtrare BIA M cu un grad de separare mai mare de 99%. Acesta poate fi curăţat atât manual prin suflare cu aer comprimat cât şi automat. Astfel durata de viaţă a cartuşului este prelungită.
Particulele filtrate sunt colectate într-un recipient de colectare a prafului.
Unitatea cu o greutate de doar 25 kg este echipată cu roţi. Datorită mobilităţii acesteia este ideală pentru cazurile în care punctele de lucru (punctele în care este necesară aspirarea) se schimbă frecvent.

Unitatea de filtrare TEKA „Filtercube 2”

 

Unitatea de filtrare TEKA-FILTERCUBE 2 este utilizată pentru aspirarea în puncte a fumului de sudură. Pentru acest tip de aspirare unitatea trebuie echipată cu elemente de captare corespunzătoare.

Unitatea de filtrare este utilizată pentru separarea fumurilor provenite de la oteluri cu o componentă de aliaje de peste 30% de exemplu nichel şi crom, prin urmare aceasta corespunde clasei fumurilor de sudură „W3 “.

Limitare utilizare:
Fumuri de sudură cu conţinut de vapori de ulei, praf de aluminiu, praf provenit de la polizare, aspirarea prafurilor metalice, gaze, apa s.a.m.d.. (Dacă există neclarităţi vă rugăm adresaţi-vă producătorului!)

Aerul contaminat este aspirat şi condus prin braţele de aspirare în echipamentul de filtrare. Fluxul de aer ajunge prima dată la placă de coliziune din cupru unde posibilele scântei sunt stinse. Particulele nocive sunt separate la suprafaţa cartuşelor de filtrare. Aerul curat este aspirat de ventilator şi recirculat din nou în hala.