CM METAL TRADING

De 23 de ani sunt o companie dinamică cu personal calificat, de aceea toţi consultanţii lor de vânzări sunt ingineri sudori diplomaţi.
Sunt reprezentanta în România a companiei austriece FRONIUS Internaţional GmbH. Ca lider mondial în tehnologie şi lider european de piaţă în tehnica sudării cu arc electric, FRONIUS Internaţional GmbH şi-a propus „decodificarea ADN-ului arcului electric”.

Gama de produse cuprinde:

1. Echipamente de sudare cu arc electric: cu electrod învelit, MIG/MAG, WIG, cu plasmă; manuale, automatizate şi robotizate, produse de Fronius, Austria
2. Echipamente de tăiere cu plasmă, manuale şi automatizate, produse de Hypertherm, SUA
3. Sisteme CNC de tăiere cu plasmă, produse de Swift-Cut, Marea Britanie
4. Sisteme portabile şi CNC de tăiere cu plasmă şi oxigaz, produse de Koike Europe, Olanda
5. Echipamente de sudare prin presiune în puncte, produse de Tecna, Italia

Produse

ACCUPOCKET 150/400

 

Mobilitate nelimitată pentru sudor. Reparații pe munte, lucrări de montaj pe șantiere sau lucrări de sudare în locații expuse: până recent, acestea implicau întotdeauna pregătiri costisitoare și consumatoare de timp. AccuPocket introduce o lume nouă nemaivăzută în sudarea mobilă, deoarece acum nu mai sunt necesare cabluri lungi de alimentare de la rețea sau generatoare de 8 kVA mari și grele.

AccuPocket sudează cu toate tipurile de electrozi (rutilici, bazici, celulozici şi speciali) până la un diametru de 3,25 mm. Materialele de bază adecvate sunt oţelul, oţelurile înalt aliate, precum şi aluminiul. Acumulatorul complet încărcat este suficient pentru până la 6 electrozi de 3,25 mm, respectiv până la 18 electrozi de 2,5 mm.

Căruciorul pentru sudare FLEXTRACK 45 – Un sistem pentru mai multe aplicații

 

Căruciorul compact FlexTrack 45 poate fi folosit pentru orice aplicație de sudare MIG-MAG / CMT longitudinală și orbitală. Cele 3 tipuri diferite de căi de rulare permit sudarea componentelor drepte, curbe și radiale. Astfel, FlexTrack 45 este perfect pentru toate industriile în care geometria suprafaței variază, cum ar fi în domeniul construcțiilor navale, construcții de rezervoare și recipiente sau construcția de conducte.

Noul membru al familiei Powermax® de la Hypertherm

 

Powermax45® XP, este un sistem profesional de tăiere cu plasmă pentru tăierea, crăiţuirea şi marcarea metalului cu o grosime de până la 16 mm.

Powermax45® XP oferă o creştere a capacităţii de tăiere, precum și viteze mai mari de tăiere și reglarea automată a gazului pentru o configurare rapidă şi operare simplă. Noile pistolete de tăiere Duramax® Lock pot fi utilizate la tăierea manuală sau la cea mecanizată şi dispun în plus şi de capabilităţi îmbunătăţite de crăiţuire şi marcare.

TRANS PROCESS SOLUTION: TPS/i

 

Semnalul de start pentru REVOLUŢIA INTELIGENTĂ din tehnica sudării

Cu noul concept revoluţionar al echipamentelor de sudare MIG/MAG TPS/i, Fronius deschide o nouă eră în domeniul sudării. TPS/I depăşeşte limitele cunoscute până în prezent. Utilizatorii beneficiază de echipamente cu opţiuni de adaptare individuală şi actualizare ulterioară, care se remarcă prin inteligenţă ridicată şi comunicare extinsă. Aceste echipamente sunt mai uşor de utilizat, pot fi folosite universal şi au o eficienţă aproape nelimitată.