PARCON FREIWALD

SC PARCON FREIWALD SRL este o societate comerciala cu capital privat german, avand la baza experienta de peste 15 ani in comertul industrial intern si international a echipei manageriale.

Clientii nostri au posibilitatea de a alege dintr-o gama diversa de produse si echipamente industriale, importate direct de la firme de renume, consacrate pe plan modial.

Diferentierea hotaratoare fata de concurenta o reprezinta in primul rand produsele comercializate, ale caror marca reprezinta o reala garantie de calitate si seriozitate, cat si serviciile noastre, satisfacerea cererilor clientilor fiind realizata in mod profesionist de catre departamente de specialitate.

Produse

MESE DE SUDURA

PROFESIONAL EXTREME 750 (SYSTEM 16, 28)

Mesele de sudura si sistemele de prindere Siegmund sunt disponibile in 2 versiuni sistem 16 cu gauri de 16 mm si sistem 28 cu gauri de 28 mm.

O inovatie unica pentru mesele de sudura Siegmund in fata concurentei o reprezinta procedeul de plasmanitrare,acest procedeu protejeaza suprafetele mesei impotriva ruginii si a zgarieturilor.

Date Tehnice

MASA DE SUDURA SYSTEM 28 MASA DE SUDURA SYSTEM 16
Dimensiuni 2400x1200x200 Dimensiuni 2000x1000x100
Diametru Gaura 28 Diametru Gaura 16
Distanta intre Gauri 100 mm Distanta intre Gauri 50 mm
Distanta intre Gauri pe laterala mesei 50 mm Distanta intre Gauri pe laterala mesei 25 mm
Laterala Mesei 200 mm Laterala Mesei 100 mm
Grosimea Materialului 25 mm Grosimea Materialului 12 mm

SUSPA – ARCURI CU GAZ ȘI AMORTIZOARE

SUSPA – Germania este unul dintre pionierii tehnologiei arcurilor cu gaz având o activitate de jumătate de secol. Se evidențiază atât  prin calitatea produselor sale dar și cea mai mare gamă de produse standard de pe piață și o reacție rapidă în elaborarea unor soluții individualizate personalizate. Suspa GmbH oferă arcuri cu gaz, arcuri cu gaz blocabile, amortizoare cu ulei, picioare/coloane de ajustare a înălțimii pentru producătorii de mobilă. Noua gamă de sisteme de reglare manuală sau electrică  a înălțimii  poate fi montată și la mese, bancuri de lucru, conveioare sau mobilierul deja existent.

a) Arcurile cu gaz sunt produse într-o gamă variată de dimensiuni, cursa între 20 – 500 mm, forțe de până la 2.000 N. Utilizate în industria automotivă, alimentară, medicală, mobilă etc.

b) Amortizoarele SUSPA sunt proiectate pentru a atenua șocurile și vibrațiile. Gama variată de amortizoare oferă soluții specifice aplicației pentru un comportament optim de amortizare.

ALU TP GMBH – PROFILE DE ALUMINIU

ALU TP GmbH  este specializată în producerea profilelor pentru tehnologiile automatizate din industrie. Toate profilele sunt produse în Austria în conformitate cu ISO TS 16949. În consecință, este în măsură să îndeplinească rapid cerințele pieței, cu o mare flexibilitate.

Mai mult de 100 de profile de automatizare, cu o gamă largă de secțiuni transversale și diverse lățimi de caneluri acoperă o gamă largă de aplicații în domeniul de automatizare. Profilele sunt compatibile Item și Bosch și sunt eloxate, acest lucru le face să fie rezistențe la zgârierturi și coroziune. Nu există nici o ramură în care nu pot fi utilizate profilele de automatizare Alu Tp.

FATH GMBH – COMPONENTE DE ASAMBLARE

PENTRU PROFILE DE ALUMINIU

Fath GmbH – Germania produce componente şi organe de asamblare pentru profile de aluminiu. Fath GmbH oferă o serie largă de accesorii: picioare reglabile pentru utilaje; balamale, mânere şi accesorii pentru blocări; piuliţe pentru toate tipurile de canale T de profile de aluminiu; diferite tipuri de îmbinări şi articulaţii pentru profile de aluminiu.

A. Piuliţe canal T

O gamă variată de piuliţe canal T,piuliţe tip ciocan şi şuruburi de diferite dimensiuni şi modele pentru toate tipurile de profile de aluminiu. Produse din diferite tipuri de materiale.

B. Şuruburi tip ciocan

Şuruburile tip ciocan asigură o prindere mai rapidă şi flexibilă pe canalele profilelor de aluminiu. Dimensiuni până la M8 şi lungimi de filet până la 60 mm. Striaţii pe partea de prindere pentru siguranţă.