Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/users/demometal/apps/demometalro/public/vest-arch/index.php:1) in /srv/users/demometal/apps/demometalro/public/vest-arch/wp-content/plugins/wp-fastest-cache/inc/cache.php on line 412
Pentru vizitatori – Demo Metal Vest
Titlebar
HomePentru vizitatori
DE CE SA VIZITEZI

DEMO METAL este singurul eveniment care, din respect pentru specialistii vizitatori, a pus demonstratiile facute pe echipamentele in functiune pe primul plan. Solutiile tehnologice ce ofera noi oportunitati afacerilor din industrie sunt demonstrate de cele mai importante companii din domeniu. Trebuie sa fii la curent cu aceste noutati! Evenimentul (Expo, Forum & Smart Factory) deschide perspectiva unor moduri unice de abordare a productiei, fiind platforma unor noi oportunitati de afaceri si de parteneriat. Sunt prezentate solutiile la zi pe care le au furnizorii de echipamente, accesorii, servicii si materie prima, stimuleaza dezbateri privind provocarile actuale ale domeniului si creaza ocazii unice de networking. Sunt asteptati sa participe toti specialistii si reprezentanții companiilor interesate de noutatile pe care furnizorii le ofera producatorilor de componente pentru industriile: AUTO, AERO, CONSTRUCTII DE MASINI, NAVALA etc.

Inregistreaza-te ca vizitator!

  Domenii de interes*:

  Pentru a trimite formularul trebuie să bifați căsuța de mai sus.


  Argumente
  $ .
  • La DEMO METAL gasesti ultimele inovatii din domeniu si, tot aici, poti afla tendintele la nivel mondial in industria de prelucrare a metalelor
  • Ai oportunitatea de a obtine informatii in mod direct de la sursa, deoarece aici intalnesti cei mai importanti producatori si distribuitori de pe piata nationala si internationala
  • Beneficiezi de promotii si de pachete avantajoase din partea expozantilor
  INFORMARE VIZITATORI DEMO METAL VEST

   

   

  Va informam ca la Demo Metal se realizeaza fotografii si videoclipuri live de catre echipa TEHNIC MEDIA, presa si fotografii profesionisti contractati. Acestea vor fi facute publice pe diversele canale de comunicare (online si print) ale Tehnic Media, ale presei si partenerilor evenimentului.

   

  Prin participarea dumneavoastra. va exprimati acordul de a publica aceste fotografii si videoclipuri. De asemenea, prin inregistrarea dvs. la eveniment va exprimati acordul de a primi informatii despre Demo Metal. Ulterior, va puteti dezabona oricand folosind link-ul de dezbonare din newsletter.

   

  Termenii de mai sus respecta prevederile Politicii de Securitate a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal a Tehnic Media.

   

  Va multumim!

  Preview Demo Metal si Demo Plast Vest 2019

  Editat sub brandul T&T, cu informatia structurata astfel incat sa starneasca interesul specialistilor si managerilor din industria romaneasca si expediat nominal, suplimentul special dedicat Demo Metal Vest reprezinta cea mai buna invitatie adresata acestora de a participa la eveniment.

  Parteneri

  Cu sprijinul

  Expo Arad
  Address
  Calea Aurel Vlaicu 300, Arad 310375
  Demo Metal Vest
  pentru-vizitatori