Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/users/demometal/apps/demometalro/public/vest-arch/index.php:1) in /srv/users/demometal/apps/demometalro/public/vest-arch/wp-content/plugins/wp-fastest-cache/inc/cache.php on line 412
Smart Factory – Demo Metal Vest
Titlebar
Scurt rezumat Smart Factory V.1

13 companii participante

13 companii care au colaborat pentru a prezenta vizitatorilor în timp real soluții smart factory dedicate etapelor unui proces de fabricație;

 

Feedback-ul vizitatorilor

Vizitatorii care au răspuns chestionarului nostru au fost mulțumiți de această primă prezentare combinată a tehnologiilor de automatizare și digitalizare și au evaluat proiectul ca fiind extrem de util și interesant;

 

Feedback-ul expozanților din Smart Factory

Noutatea adusă de proiect în cadrul evenimentului cât și provocarea de a găsi noi modalități de lucru în parteneriat cu alte companii au fost motivele principale pentru care majoritatea expozanților de la această primă ediție au confirmat dorința de a participa și la Smart Factory ediția a doua;

 

Rezultate

Prin deschiderea de noi perspective, proiectul a stimulat interesul vizitatorilor atrași de prezentarea celor mai avansate tehnologii Industry 4.0.

Declarațiile participanților

„Inițiativa Smart Factory Demo Metal a reprezentat alinierea conceptului organizatorilor cu viziunea Hexagon pentru fabrica viitorului. La rândul nostru, suntem producător de echipamente de măsură și trecem printr-o transformare digitală a proceselor noastre de fabricație utilizând soluții Hexagon, dar și prin parteneriate cu alți furnizori de robotică și senzori. Mulțumim organizatorilor pentru că aduc la fiecare ediție Demo Metal o nouă provocare.” 

„Bosch Rexroth, furnizor de echipamente și soluții industriale lucrează și promovează activ proiectul «fabrica viitorului». Echipamentele inteligente pregătite pentru a fi conectate, precum și soluțiile software industriale ne-au motivat să fim parte a Smart Factory din cadrul Demo Metal Vest 2019. Principalul obiectiv este de a ajuta companiile să conștientizeze necesitatea, beneficiile și importanța digitalizării. Bosch Rexroth a prezentat noutăți în materie de produse și soluții IoT cu focus pe colectare date din zona de producție, mentenanță predictivă și suport în managementul zonei de producție. Considerăm că în continuare este necesară informarea industriei românești de necesitatea optimizării și conectării pentru a deveni mai competitivi.”

„Salut initiațiva T&T de a promova conceptul Smart Factory, concept în care sunt implicate firme care oferă soluții de digitalizare și hardware pentru a construi fabricile de mâine. Companiile implicate oferă soluții de la stadiu de concept/proiectare (EPLAN) până la punerea în funcție a fabricii, cât și a monitorizării acesteia și a output-ului generat de aceasta și a condițiilor în care se generează. Recomand vizitarea standului rezervat Smart Factory și la edițiile viitoare, cu siguranță veți găsi idei noi pentru ziua de mâine, dar care se pot implementa azi.”

„Ne bucurăm că am avut posibilitatea de a participa la Proiectul Smart Factory, din cadrul expoziției Demo Metal Vest. Suntem convinși de faptul că tot cei care au trecut printre standurile expozanților prezenți în acest proiect au avut lucruri de învățat. Soluțiile de măsurare cu transmitere de date prin wireless Mahr prezentate în cadrul proiectului de compania noastră, au stârnit interesul celor care doresc să eficientizeze procesul de control din fabricile în care activează.”

„În experiența mea, a fost prima dată când, aflat într-o expoziție, am avut posibilitatea de a explica «pe viu» atât clienților existenți cât și celor potențiali conceptele noastre și politicile de dezvoltare Kaeser legate de Industry 4.0, IoT, etc. Mai mult, am avut prilejul de a schimba impresii cu alți colegi din alte domenii, care la rândul lor implementează acest concept, și de a clarifica modul în care aceste concepte interacționează între ele. Nu o dată m-am regăsit prezentând în continuarea conceptului nostru și felul în care acest mod de lucru se leagă de activitatea unui vecin de stand, iar clientul a fost preluat direct de reprezentantul următoarei companii. În felul acesta, clientul a fost «plimbat» prin mai multe concepte, fără a mai fi nevoit să pună «cap la cap» ideile diferiților furnizori.”

“În urma colaborării cu echipa Demo Metal, m-a impresionat viziunea privind viitorul dezvoltării industriale globale care va afecta și societatea noastră. Încercarea de a arăta vizitatorilor prin acest proiect – Smart Factory – soluțiile expozanților privind fabrica inteligentă, este un proiect inovator și mai complex decât estimarea inițială. Trebuie să mulțumesc echipei Demo Metal pentru spiritul și suportul profesional de care au dat dovadă și că au fost tot timpul aproape de noi.”

  •  V-am pregătit un scurt filmuleț în care fiecare participant a primei ediții își prezintă contribuția pe care a adus-o la proiect:
PARTENERI SMART FACTORY

PARTENERI DEMO METAL

CU SPRIJINUL

TEHNOLOGIE PENTRU INDUSTRIA VIITORULUI!

Automatizari, digitalizare, Industrial Internet of Things si Industry 4.0. Acesti termeni sunt tot mai prezenti in viata ta? Cunosti definitia lor, dar nu ai si reprezentarea lor practica? Vrei sa testezi si sa intelegi beneficiile lor concrete? Haide la SMART FACTORY sa-ti facem cunostinta cu aceste solutii de ultima ora, cu specialistii si companiile care te pot introduce in industria viitorului! Ia startul pe un nou drum alaturi de cei mai buni parteneri!

 

Anul acesta, in cadrul DEMO METAL Vest 2020, intre 26-29 mai 2020 la EXPO Arad sunt asteptati pasionatii de tehnologie. Acestia vor intra in contact cu solutiile tehnice de digitalizare care implinesc asteptarile companiilor interesate sa faca pasul in industria viitorului.

 

SMART FACTORY vine in intampinarea pasionatilor de tehnologie si a celor interesati de depistarea si testarea celor mai moderne solutii smart pentru productivitate printr-un proiect initiat de T&T. SMART FACTORY este un spatiu in care viitorul fabricatiei isi face loc in procesele de productie curente.

 

SMART FACTORY (V.3) este primul pas in asimilarea tehnologiilor si solutiilor de digitalizare a proceselor de fabricatie curente.

 

Masini si echipamente, roboti si automatizari, hardware si software intr-un proiect de initiere, functional – simuland situatii reale – demonstrand real-time beneficiile solutiilor propuse industriei.

 

SMART FACTORY ofera posibilitatea educarii si deschiderii pietei din Romania pentru solutiile IIoT prin contactul direct cu acestea.

Demo Metal Vest
smart-factory