WEICON

Încă din 1947, WEICON GmbH&Co. KG fabrică produse de specialitate pentru industria din Germania. Gama de produse include adezivi și etanșanți speciali, spray-uri tehnice, paste de asamblare și vaseline de înaltă performanță pentru toate domeniile industriei-de la producție, la reparații și întreținere. Un alt pilon al companiei îl constituie dezvoltarea, vânzarea și distribuția de scule de dezizolat. Sediul companiei se află la Münster, în Germania. WEICON are filiale în Dubai, Canada, Turcia, România, Africa de Sud și Singapore și este reprezentat de parteneri în mai mult de 70 de țări din întreaga lume.

Produse

Adeziv și etanșant elastic Flex 310 M inox

 

Adezivul și etanșantul WEICON Flex 310 M Inox este non-coroziv, puternic, poate fi vopsit (umed-pe-umed), șlefuit,rezistă la îmbătrânire și UV și nu conține silicon, izocianați, halogeni sau solvenți.

WEICON Flex 310 M Inox deține certificat ISEGA prin urmare poate fi utilizat ca și adeziv în industria alimentară.

Flex 310 M Inox poate fi utilizat și în toate domeniile de aplicație în care culoarea adezivului trebuie să se potrivească cu suprafața materialului (ex. inox, aluminiu etc.).

WEICON Set sudură

Set pentru examinare fisuri utilizabil pentru verificarea nedestructivă a materialului prin procedeul contrastului de culoare

Conține

  1. Agent de curățare special pentru efectuarea testului de culoare, neutru față de materiale

  2. Agent penetrant –roșu cu excelente proprietăți de penetrare pentru verificarea nedestructivă a materialului

  3. Agent developant-pe bază de solvenți pentru efectuarea testelor de penetrare

Spray anti-rugină

W E I C O N s p r a y  a n t i – r u g i n ă : p e n t r u neutralizarea eficientă a ruginii de pe suprafețele de fontă și oțel ruginite.

Spray-ul anti-rugină are la bază o rășină epoxidică și formează un complex de fier metalic organic cu stratul de rugină. Această legătură este stabilizată cu ajutorul rășinii epoxidice speciale care protejează metalele de impactul extern. Stratul negru nou format servește ca și acoperire de bază și poate fi considerat ca și grund pentru stratul de acoperire permanent aplicat ulterior.

Spray-ul este anticoroziv, are proprietăți de capilaritate excelente și un înalt grad de opacitate.

GALVA Spray

Galva Spray este un strat de protecție permanentă ce poate fi aplicat tuturor suprafețelor metalice. Acesta se usucă rapid, are o aderență puternică și protejează împotriva ruginii și a coroziunii. Spray-ul este rezistent la apă sărată și apă dulce precum și la temperaturi de până la +300°C.

După mai mult de 450 de ore în ceață salină, conform testului de verificare DIN EN 9227, piesele metalice acoperite cu WEICON Galva Spray nu au arătat nici un semn de coroziune.

Spray protecția sudurii

 

Spray-ul WEICON de protecția sudurii nu conține silicon și este utilizat pentru curățarea duzelor de sudură și pentru a le menține curate.

În același timp protejează piesa care urmează a fi sudată împotriva lipirii zgurii rezultate fără a afecta calitatea cusăturii de sudură.

Spray-ul WEICON de protecția sudurii protejează duza de sudură şi piesele sudate împotriva aderării stropilor metalici rezultaţi în procesul de sudură, oferă protecție permanentă în timpul sudurii astfel încât curățarea ulterioară a suprafețelor sudate cu spatula, peria sau dalta devine superfluă.

De asemenea tratarea ulterioară a pieselor prin brunare, galvanizare, eloxare sau vopsire este posibilă fără curățare specială.

WEICON