fbpx
Titlebar

[marqueedlinks-showall]

IN PREMIERA! UN EVENIMENT UNIC IN ROMANIA: METAL SI PLASTIC, IMPREUNA PENTRU INDUSTRIE!

Intre 22-25 mai 2019, la Expo Arad, va avea loc evenimentul de referinta al industriei din Romania, axat pe solutiile cele mai moderne de care au nevoie companiile industriale pentru dezvoltare.

Peste 100 de companii expozante va asteapta in cadrul Demo Metal si Demo Plast (Vest), cu invitatia de a compara oferta variata si de a alege cele mai bune solutii pentru provocarile intalnite in productie.

Suprafata Demo Metal si Demo Plast (Vest) este rezervata in proportie de peste 90%. Numeroase companii, mari branduri internationale dar si companii locale apartinand ambelor domenii, si-au rezervat spatiul in cadrul celui mai dinamic eveniment dedicat industriei. Aceasta fuziune a adus solicitari suplimentare de la companii din ambele domenii, pe care vom incerca sa le le rezolvam pozitiv prin extinderea spatiului. Pentru companiile interesate, informatii suplimentare pot fi obtinute folosind urmatoarele adrese de email: demometal@tehnnicmedia.ro si demoplast@tehnicmedia.ro

De asemenea, cu scopul de a oferi companiilor producatoare interesate de participare oportunitatea de a beneficia de toate avantajele pe care le aduce acest eveniment unic, am pregatit o oferta speciala. Detalii la adresele de email: demometal@tehnnicmedia.ro si demoplast@tehnicmedia.ro.

 

Demo Metal si Demo Plast (Vest), impreuna pentru industrie! 22-25 mai, Expo Arad

Smart Factory la Demo Metal si Demo Plast Vest 2019
TEHNOLOGIE PENTRU INDUSTRIA VIITORULUI!

Automatizari, digitalizare, Industrial Internet of Things si Industry 4.0. Acesti termeni sunt tot mai prezenti in viata ta? Cunosti definitia lor, dar nu ai si reprezentarea lor practica? Vrei sa testezi si sa intelegi beneficiile lor concrete? Haide la SMART FACTORY sa-ti facem cunostinta cu aceste solutii de ultima ora, cu specialistii si companiile care te pot introduce in industria viitorului! Ia startul pe un nou drum alaturi de cei mai buni parteneri!

 

Anul acesta, in cadrul DEMO METAL & DEMO PLAST VEST 2019, intre 22-25 mai la EXPO Arad sunt asteptati pasionatii de tehnologie. Acestia vor intra in contact cu solutiile tehnice de digitalizare care implinesc asteptarile companiilor interesate sa faca pasul in industria viitorului.

 

SMART FACTORY vine in intampinarea pasionatilor de tehnologie si a celor interesati de depistarea si testarea celor mai moderne solutii smart pentru productivitate printr-un proiect initiat de T&T. SMART FACTORY este un spatiu in care viitorul fabricatiei isi face loc in procesele de productie curente.

 

 SMART FACTORY (V1) este primul pas in asimilarea tehnologiilor si solutiilor de digitalizare a proceselor de fabricatie curente.

 

Masini si echipamente, roboti si automatizari, hardware si software intr-un proiect de initiere, functional – simuland situatii reale – demonstrand real-time beneficiile solutiilor propuse industriei.

 

SMART FACTORY ofera posibilitatea educarii si deschiderii pietei din Romania pentru solutiile IIoT prin contactul direct cu acestea.

 

Nu rata ocazia de a participa la prima demonstratie pilot a construirii unei fabrici inteligente! Inscrie-te acum!

PARTENERI SMART FACTORY

Stiri

Editia Demo Metal Vest 2018

Expozanti
73
Vizitatori
2161
Numar companii vizitatoare
568
Pentru expozanti si vizitatori

Desfasurat in zona de vest a Romaniei, una foarte dezvoltata industrial si cu investitii continue, prin noutatile prezentate si oportunitatile unice de networking, DEMO METAL Vest exercita atractie pentru profesionistii si specialistii companiilor din Romania si tarile vecine.

DEMO METAL Vest ofera vizitatorilor ocazia sa intalneasca liderii pietei si sa vada la lucru cele mai recente echipamente, tehnologii si inovatii de pe piata. Aici gasesc furnizorii potriviti si solutiile care indeplinesc nevoile lor exacte.

Nu rata ocazia sa participi la DEMO METAL Vest! Este evenimentul ce deschide oportunitati de business neexploatate inca. Fii printre cei ce vor profita de avantajul unei zone cu o industrie in plina expansiune!

INREGISTREAZA-TE CA VIZITATOR!

Pentru a va inregistra la Demo Plast Vest 2019 va rugam sa folositi urmatorul link: https://demoplast.ro/vest/pentru-vizitatori/#inregistrare

Domenii de interes*:

Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati casuta de mai sus.


CE MAI ASTEPTI?

Vino la DEMO METAL VEST - 22-25 mai 2019!

 • 00
  Days
 • 00
  Hours
 • 00
  Mins
 • 00
  Secs
INFORMARE VIZITATORI DEMO METAL SI DEMO PLAST VEST 2019

Va informam ca la Demo Metal si Demo Plast Vest se realizeaza fotografii si videoclipuri live de catre echipa TEHNIC MEDIA, presa si fotografii profesionisti contractati. Acestea vor fi facute publice pe diversele canale de comunicare (online si print) ale Tehnic Media, ale presei si partenerilor evenimentului.

Prin participarea dumneavoastra. va exprimati acordul de a publica aceste fotografii si videoclipuri. De asemenea, prin inregistrarea dvs. la eveniment va exprimati acordul de a primi informatii despre Demo Metal. Ulterior, va puteti dezabona oricand folosind link-ul de dezbonare din newsletter.

Termenii de mai sus respecta prevederile Politicii de Securitate a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal a Tehnic Media.

Va multumim!

BRAND-URI SI COMPANII LA DEMO METAL SI DEMO PLAST VEST 2019

Parteneri

Cu sprijinul

Expo Arad
Address
Calea Aurel Vlaicu 300, Arad 310375
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!