Despre Demo Metal Vest

DEMO METAL [Vest] are la bază conceptul DEMO METAL, considerat a fi cel mai important eveniment din România care se adresează specialiștilor din industria prelucrării metalului. Văzut ca un eveniment ,,occidental”, DEMO METAL este locul în care liderii din industria prelucrării metalelor își prezintă ultimele inovații și cele mai noi tehnologii.

DEMO METAL [VEST] este un eveniment cu atractivitate națională, ce  oferă în primul rând specialiștilor din companiile plasate în județe precum Arad, Timis, Bihor, Alba, Cluj, Maramures, Sălaj, Satu Mare, Hunedoara, Caras Severin, Sibiu ocazia să beneficieze primii de avantajele competitive prezentate de companiile expozante.

Impresii despre Ediția 2017 găsiți aici

DESPRE DEMO METAL VEST 2017

 • Dragoș SIMIONESCU, Manager de Produs Sisteme de înșurubare, Bosch Rexroth România

  ,,Noi am mai participat la o ediție Demo Metal la Brașov și ne-a placut foarte tare. Acesta este motivul pentru care am venit și în vest. Ne-am dorit sa participam la prima ediție și sa lasam o impresie foarte buna. În privința celor care ne-au vizitat standul, consider ca am avut discuții foarte bune. Chiar eu am completat rapoartele de vizita pe care noi le facem pentru târguri și pot spune ca sunt foarte numeroase. Fiecare dintre noi a avut clienți care țin de zona în care ei se desfașoara și cred ca vom face o treaba foarte buna cu rezultatele obșinute aici. Sunt convins ca o sa fi e foarte bine.”

 • Lucian MARTIN, Sales Engineer Fanuc Automation România SRL

  ,,Dupa atâția ani, pot spune ca suntem deja parteneri de tradiție ai Demo Metal. Ideea organizatorilor de a veni în zona de vest a țarii este una benefi ca, în premiera pentru Demo Metal, ca și eveniment prielnic pentru clienții din zona, deoarece, dupa cum se știe, zona de vest a țarii este una puternic industrializata, iar Fanuc regasește aici, pe plan local, mulți dintre clienții săi români. Din punct de vedere al organizarii unui astfel de eveniment, suntem obișnuiți cu serviciile de calitate oferite de către organizatori, standardele au ramas aceleași. Drept care suntem extrem de mulțumiți și consideram că au raspuns așteptarilor noastre.”

 • Ramona ROȘCA, Asociat și Administrator Allmetch Tools & Machining și Knuth SRL, Iași

  ,,Organizarea târgului Demo Metal la Arad mi s-a părut o idee foarte bună, având în vedere că zona de vest a țării prezintă un potențial deosebit. Avem aici foarte mulți colaboratori cu care am avut șansa să ne revedem și este o ocazie foarte bună să ne întâl­nim cu partenerii, să avem discuții cu privire la diverse oportunități de afaceri și bineînțeles să interacționăm și noi între noi ca echipă.Cred că domnul Onuț Iliescu a reușit de-a lungul anilor să transforme această lume a producătorilor și cea a distribuitorilor de mașini-unelte într-o mare familie și reușește, prin evenimentele pe care le organizează, să ne unească și să ne ajute să interacționăm unii cu ceilalți. Consider că organizatorul acestui târg este un profesionist în domeniul organizării de evenimente de acest fel. Aș mai dori să precizez faptul că pune suflet în organizarea tuturor acestor evenimente, ceea ce aduce plus-valoare. În ceea ce privește calitatea vizitatorilor, nu mulți la număr, dar de calitate, pot spune că majoritatea celor care ne-au vizitat au fost în mod direct implicați, au afaceri în acest domeniu. Aceștia au fost prezenți aici pentru a vedea noutățile din domeniu și pentru a se informa cât mai bine în vederea investițiilor pe care vor să le facă.”

 • Ștefan COBORI, Director General Cobotec

  ,,Suntem deja prezenți de foarte mulți ani în această zonă cu ingineri de vânzări, dar este prima ocazie pe care o avem să ne și prezentăm produsele într-un târg foarte bine organizat, după părerea mea. Este primul eve­niment de acest fel organizat în vestul țării, de aceea ne-am dorit foarte mult să fim prezenți aici. Am avut așteptări mari, care s-au și confirmat de altfel.”

 • Cosmin IOANEȘ, Director General Inno Robotics

  ,,Aici, la Demo Metal Vest, am avut contact cu câteva firme interesante. De obicei, după fiecare Demo Metal, am avut contracte cu clienții care au participat la târg. Momentan, suntem mulțumiți. Așteptăm să ve­dem ce se va întâmpla după perioada desfășurării evenimentului.”

 • Karsten KNUTH, Președinte KNUTH Machine Tools

  ,,Sunt președintele companiei Knuth din Germania. Mă aflu în România pentru a vizita filiala Knuth de aici, pe care am fondat-o împreună cu Ramona Roșca. Participăm împreună la Demo Metal Vest, o expoziție organizată în mod profesionist. Am avut discuții interesante atât cu potențiali clienți, cât și cu cei pe care îi cunoșteam deja. În concluzie, Demo Metal este un eveniment profesionist și probabil voi participa și la următoarele ediții.”

 • Gabriela GEORGESCU, Director General Hexagon Manufacturing Intelligence România

  ,,Am fost foarte bucuroși de participarea la prima ediție a Demo Metal Vest. Până acum am partici­pat la Brașov. Am avut ocazia să ne revedem clienții din zonă, care au participat și la workshop-urile noastre. Sun­tem încântați de noii parte­neri interesați de soluțiile noastre de ultimă generație în domeniul metrolo­giei. Am avut ocazia de a demonstra capabilitatea instrumentelor pentru aplicații noi și interesante. Organizatorii ne-au obișnuit cu profesionalismul lor în pregătirea și promovarea evenimentelor marca Demo Metal și ne bucurăm că am avut atâția vizitatori și un partener de încredere în Tehnic Media.”

 • Claudiu Florin ȚÂMPU, Director General REM – Retrofit Echipări și Mentenanță

  ,,Am participat la târgul Demo Metal de la Arad, unde am fost surprinși de nivelul înalt de organizare, de similitudinea cu alte târguri internaționale mari, precum cele din Hanovra, Milano, Chicago. Este o firmă care are grijă de clienți. Felicitări!”

 • Adrian SANDU, Secretar General ACAROM şi Membru în Consiliul Director

  ,, ACAROM şi Tehnic Media colaborează de peste 5 ani, susţinând şi promovând evenimente şi materiale media de interes pentru cei peste 160 de membri ai asociaţiei noastre. Suntem întotdeauna bucuroşi când vedem că există iniţiative pentru organizarea de târguri dedicate industriei, nu numai în Bucureşti ci şi în alte zone ale ţării, precum Arad. Prelucrarea metalelor şi prelucrarea maselor plastice, transformarea acestora în componente de înalt nivel tehnologic, reprezintă în acest moment provocări majore pentru companiile din sectorul auto care întâlnesc constrângeri diverse (calitate, precizie, greutate, mediu, etc.), atât în procesul de concepţie, dar mai ales în cel de producţie. În această idee ne dorim ca Demo Plast, aflat anul acesta la prima ediţie, să devină un eveniment de referinţă în care să fie prezentate utilaje, tehnologii şi soluţii complete de ultima generaţie. De asemenea, considerăm că Demo Metal este deja un eveniment consacrat, unul care oferă măsură nivelului ţintă al sectorului prelucrării metalelor."  

 • Raluca CIBU-BUZAC, Director Direcția Politici Regionale și Internaționalizare, Coordonator Consorțiul Ro-Boost SMEs

  ,,Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitatea sa de coordonator al Enterprise Europe Network pentru regiunile Vest şi Sud-Vest din România, şi clusterul AUTOMOTIVEST apreciază invitaţia din partea Tehnic Media de a ne alătura evenimentelor DEMO METAL VEST şi DEMO PLAST VEST 2017. În egală măsură, suntem încântaţi de anvergură şi profesionalismul acestor două evenimente, aşa cum am constatat din organizarea evenimentelor Tehnic Media din anii precedenţi. Din punctul nostru de vedere, ne vom bucura să participăm la ambele evenimente, să organizăm un eveniment de brokeraj în cadrul DEMO PLAST VEST, să fim prezenţi cu oferta de servicii EEN şi să oferim câteva exemple ale impactului pe care aceste servicii îl pot crea pentru companiile din regiunea noastră”.

 • Peter HOCHMUTH, Președinte, Asociația Clubul Economic German Banat

  ,,Membrii noștri sunt foarte interesați de această inițiativă. Este pentru prima oară când se desfășoară două târguri importante din domeniul tehnologiei și industriei – metal şi mase plastice - în vestul țării, la Arad. Mulți dintre membrii noștri, și nu numai, lucrează în aceste domenii. Fiind una dintre cele mai importante regiuni industriale ale României, Banatul găzduiește sute de întreprinderi axate pe industrie, întreprinderi mici și mari, naționale și internaționale, pentru care astfel de evenimente sunt o ocazie foarte bună de a face schimb de experiență. Le dorim organizatorilor și participanților mult succes!”

Pentru expozanti si vizitatori

Desfășurat în zona de vest a României, una foarte dezvoltată industrial și cu investiții continue, prin noutățile prezentate și oportunitățile unice de networking, DEMO METAL [VEST] exercită atracție pentru profesioniștii și specialiștii companiilor din România și tările vecine.

DEMO METAL [VEST] oferă vizitatorilor ocazia să întalnească liderii pieței și să vadă la lucru cele mai recente echipamente, tehnologii și inovații de pe piață. Aici găsesc furnizorii potriviți și soluțiile care îndeplinesc nevoile lor exacte.

Nu rata ocazia să participi la DEMO METAL [VEST]! Este evenimentul ce deschide oportunități de business neexploatate încă. Fii printre cei ce vor profita de avantajul unei zone cu o industrie în plină expansiune!

INREGISTREAZA-TE CA EXPOZANT!

Stand construit:


SAVE THE DATE: 21-24 mai 2019!

Vino la DEMO METAL VEST 2019 !

 • 00
  Days
 • 00
  Hours
 • 00
  Mins
 • 00
  Secs
INREGISTREAZA-TE CA VIZITATOR!

Inregistreaza-te!

Domenii de interes*:


Editia Demo Metal Vest 2018

Expozanti
73
Vizitatori
2161
Numar companii vizitatoare
568
BRAND-URI SI COMPANII LA DEMO METAL VEST 2018

FII LA CURENT CU NOUTATILE DEMO METAL VEST!

Vino la DEMO METAL VEST! MERITĂ!

Dupa cum am anunțat deja, pentru Demo Metal Vest atat organizatorii, cât și expozanții au pregătit surprize speciale, atipice – în premieră pentru România!

Nu ratați vizita! Pentru a economisi timp, Înregistraţi-vă că vizitator şi urmează să primiţi codul QR de acces.

EDITIA DEMO METAL VEST 2018

Expozanti
73
Vizitatori
2161
Numar companii vizitatoare
568
Stiri

FORUM DEMO METAL VEST 2017

Forumul Demo Metal Vest 2017 a abordat tematici de actualitate si de mare interes pentru specialistii care activeaza in industria romaneasca:

1. Business opportunities and support for industrial companies in West of Romania ( Ziua 1)
2. Smart Industrial Solutions (Ziua 2 si 3)
3. Technical Education Training (Ziua 3)

Director General Hexagon Manufacturing Intelligence Romania
  Portable Measuring Arms Support Hexagon Manufacturing Intelligence Elvetia
   Inginer, TOP Metrology
    Cofondator Digital Twin
     Inginer NX, Digital Twin
      Owner Allmetech Tools&Machines
       Business Development Manager,Allmetech Tools&Machines
        Manager de Produs Sisteme de Înșurubare, Bosch Rexroth
         Manager Service Aplicații Automatizări Industriale, Bosch Rexroth
          Manager de Produs Acționări Electrice, Bosch Rexroth
           Manager de Produs Tehnică Liniară, Bosch Rexroth
            Manager de Produs Tehnică de Montaj, Bosch Rexroth
             • 24 Mai
              Day 1
             • 25 Mai
              Day 2
             • 26 Mai
              Day 3
             • Business opportunities and support for industrial companies in West of Romania
             Business Opportunities And Support For Industrial Companies In West Of Romania
             Va participa Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat si personalități din mediul de business.....

             Vor participa  Alexandru PETRESCU, Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat,  Sebastian METZ, Director Executiv AHK România, Gheorghe SECULICI, Presedintele CCIA Arad, Adrian SANDU, Secretar General ACAROM, fiind, de asemenea, invitati sa participe Peter Hochmuth – Asociația Clubul Economic German Banat, domnul Dan Bedros – Asociația Oamenilor de afaceri Francezi, conducerea ADR Vest și personalități din mediul de business, precum și oficialități din Arad, Timișoara și Oradea.

             VIZITARE EXPOZITIE

             • Smart Industrial Solutions – first session
             • Smart Industrial Solutions – 2nd session
             Ing. Gabriela Georgescu, Director General Hexagon Manufacturing Intelligence Romania
             Smart Metrology

             Smart Metrology   Hexagon Manufacturing Intelligence inchide un cerc continuu al calitatii cu feedback direct catre productie prin intermendiul solutiilor software prezente in toate etapele: incepand cu productia si verificarea initiala, pana la controlul final al componentelor.

             Eng. Alexander Schneeberger, Portable Measuring Arms Support Hexagon Manufacturing Intelligence Elvetia
             ROMER Absolute Arm Drives Productivity

             • Measuring arms and their synergies with the Hexagon solutions - our approach for a smart manufacturing environment.

             Ing. Preda Liviu Nicolae, inginer TOP METROLOGY
             X-Ray and CT

             Alexandru Stoica, Brasov Branch Manager Ro-Mega Trade
             MASINI CNC DOOSAN Coreea – SOLUTII PENTRU REDUCEREA COSTURILOR DE FABRICATIE

             Imbunatatiri ale masinilor Doosan, cele mai noi modele si cum ajuta aceste imbunatatiri in procesul de productie.

             Dr. Ing. Laurențiu Nae, cofondator Digital Twin
             Industry 4.0, realizarea potențialului folosind geamănul digital.

             Ing. Bogdan Georgescu, inginer NX, Digital Twin
             Programarea roboților pentru frezare, debavurare, tăiere cu laser și șlefuire

             VIZITARE EXPOZITIE & LUNCH
             VIZITARE EXPOZITIE & LUNCH

             Claudiu Taruca, Dir. teh. REM Bacau
             Masina unealta retrofitata

             Solutii de crestere a productivitatii firmelor de prelucrari mecanice cu costuri minime si preformante ridicate

             • REM propune prelucratorilor revitalizarea masinilor vechi din dotarea acestora si aducerea lor la parametri tehnici a unei masini noi, in conditii industriale si nu artizanal. Marele avantaj al acestei solutii este faptul ca costurile sunt la circa o treime din costul unei masini similare noi.

             Ramona Roșca, Owner Allmetech Tools&Machines
             Impactul Industry 4.0 în mediul industrial

             Florian Marin, Business Development Manager, Allmetech Tools&Machines
             Automatizări și Industry 4.0 powered by Emco

             • Smart Industrial Solutions
             • Technical Education Training
             Dragoș Simionescu, Manager de Produs Sisteme de Înșurubare, Bosch Rexroth
             Tehnologia de înșurubare

             • Tehnologia de înşurubare vă stă la dispoziţie cu produse inteligente şi de încredere precum sistemul de înşurubare Nexo, echipând operatorul cu unelte puternice pentru a maximiza productivitatea.

             Sergiu Șarlea, Manager Service Aplicații Automatizări Industriale, Bosch Rexroth
             Service – Soluții originale

             • Service – Bosch Rexroth înseamnă suport pentru aplicaţii mobile şi industriale la nivel global, pentru utilizatori finali şi producători, cu efecte benefice asupra costurilor de personal, dar si asupra creşterii eficienţei maşinilor. Având un partener service care vă înţelege perfect tehnologia, volumul dumneavoastră de muncă poate fi considerabil redus.

             Robert Radu, Manager de Produs Acționări Electrice, Bosch Rexroth
             Retrofit și modernizare cu eforturi și costuri scăzute

             Retrofit şi modernizare - Specialiştii Rexroth înlocuiesc componentele de automatizare învechite cu variante mai moderne şi mai puternice. Cu efort şi cost minim, compania dumneavoastră poate obţine performanţe ridicate, dar şi o disponibilitate crescută. Astfel aveţi garanţia calităţii, reducerea minimă a timpilor de staţionare, reducerea riscului de defecţiuni precum şi maximizarea perioadei de exploatare.

             Alexandru Vava, Manager de Produs Tehnică Liniară, Bosch Rexroth
             Tehnologia liniară Bosch Rexroth – performanță de încredere

             • Tehnologia liniară Bosch Rexroth  stabileşte standardul pentru fiabilitate şi performanţă adaptate aplicaţiilor, prin punerea în mişcare a sarcinilor mari, prin identificarea soluţiei potrivite cu doar câteva click-uri şi cu un termen de livrare conform cerinţelor pieţei. Economisiţi timp, efort şi bani prin alegerea sistemelor noastre liniare şi a elementelor de acţionare deja pregătite pentru montaj.

             Răzvan Haidu, Manager de Produs Tehnică de Montaj, Bosch Rexroth
             Tehnică de montaj - modular, flexibil, ergonomic

             Tehnologia de asamblare Bosch Rexroth şi cea a fluxului de materiale este proiectată pentru a oferi flexibilitate şi productivitate pentru o gamă largă de aplicaţii. De la staţiile manuale ergonomice la sisteme automate complete de producţie, punem la dispoziţia dumneavoastră soluţia perfectă pentru atingerea obiectivele rapid, fiabil şi în condiţii de siguranţă.

             Sergiu Șarlea, Manager Servicii Aplicații Automatizări Industriale, Bosch Rexroth
             Industia 4.0 - Aplicații inovatoare

             Industria 4.0  - Bosch Rexroth este lider al noii revoluţii industriale, furnizor de top în automatizări. Cu un portofoliu impresionant în automatizări şi cu o experienţă vastă în producţie, vă putem oferi soluţii optime –  începând de la o singura piesă, la volume industriale.

             Prod. Dr. Ing. Doina Mortoiu
             UNIVERSITATEA ,,AUREL VLAICU" ARAD

             Prof. Dr. Ing. Mircea Pop
             UNIVERSITATEA TEHNICA ORADEA

             Prof. Dr. Ing. Camelia Pinca
             UNIVERSITATEA POLITEHNICA TIMISOARA-FACULTATEA DE INGINERIE HUNEDOARA

             Nicusor – Alin Sirbu, Director general
             ISIM -TIMISOARA

             Aurel – Valentin Birdeanu, Director Centru de transfer tehnologic
             ISIM -TIMISOARA

             Conf. Dr. Ing. Adrian But
             UNIVERSITATEA POLITEHNICA TIMISOARA

             Parteneri

              Cu sprijinul

              Expo Arad
              Address
              Calea Aurel Vlaicu 300, Arad 310375