• ifm

De la înființarea în 1969, ifm a dezvoltat, a produs și a vândut senzori, controlere și sisteme de automatizare industrială la nivel mondial.

ifm electronic România a prins viață în 2006. De atunci, a evoluat de la un număr de cinci la 18 angajați, care sunt aproape de peste 2500 de clienți și a trecut, în anul 2016, de o cifră de afaceri de 4 milioane de euro.

Vizitati-ne la Demo Metal Vest între 24-27.05.2017! Acolo vă prezentăm live inovațiile noastre și produse de top, soluțiile și aplicațiile de sistem. Vorbiți cu noi despre transmisia de date digitale prin IO-Link și eficiența, care rezultă din acest proces, pentru dumneavoastră.

ifm furnizează sistemul complet de la senzori la PLC. IO-Link a fost dezvoltat de către producătorii de top de senzori, actuatori și sisteme de control. Rezultatul este o interfață de automatizare într-o formă standardizată și independentă de field-bus. Aceasta oferă utilizatorului conexiuni punct-cu-punct, fără adresări complexe. Comutatoarele binare care erau limitate la simpla comutare sau semnale analogice s-au transformat în senzori inteligenți. Astăzi, utilizatorul deține opțiuni complet noi cu ajutorul senzorilor IO-Link de la ifm. Transferul de date ciclice și aciclice, de exemplu, precum și mesajele în ambele direcții sunt implementate în acest sistem.

Vă invităm să împărtășiți cu consultanții și experții ifm provocările și dorințele dumneavoastră în materie de automatizare. Veți dezvolta împreună soluții fiabile, care să eficientizeze procesele din cadrul producției.