• Dimeco

Trieurodata reprezinta oficial in Romania compania Dimeco, unul dintre cei mai importanti producatori de echipamente automatizate complexe pentru prelucrarea tablelor si benzilor metalice in bobina. Liniile flexibile propuse realizeaza cu precizie atat operatiuni de stantare, cat si de debitare precisa, rezultatul fiind o piesa finita de calitate foarte buna. Anul acesta, in standul Trieurodata de la Demo Metal Vest veti putea vedea si testa un derulator „3 in 1” Dimeco. Echipamentul este destinat firmelor din domeniul stantarii care doresc sa combine intr-o linie de alimentare simplitatea, fiabilitatea si performantele deosebite. Echipat cu accesorii ce inglobeaza tehnologie de ultima ora, echipamentul Dimeco L7155D ofera un raport excelent calitate/pret. Acesta este adaptat utilizarii impreuna cu bobine de 3 tone, cu latime de 500 mm si cu banda cu grosimi cuprinse intre 0,3 si 4,1 mm. Are viteza variabila, iar controlul sau se realizeaza de la tabloul special. Este echipat cu 6 ghidaje laterale si brat de presare pneumatic.

Trieurodata ofera pieței românești echipamente profesionale de marcare permanentă a metalelor prin micropercuție, gravare sau folosind tehnologia laser, produse de SIC Marking. La standul companiei veți putea vedea „în acțiune” o parte dintre aceste echipamente.

Marcarea industrială va fi de asemenea reprezentată în standul de la Demo Metal Vest de echipamente de printare cu jet de cerneală, produse de Markem-Imaje, unul dintre liderii mondiali în domeniu. La Trieurodata găsiți întreaga gamă de echipamente destinate marcării unei game largi de tipuri de materiale, prin diferite tehnologii: DOD, TTO, TIJ, laser.

În același timp, compania reprezintă în România unii dintre cei mai importanți producători de imprimante industriale și cititoare de coduri de bare: Toshiba, Zebra, Sato, TSC, Honeywell etc. La standul de la Demo Metal Vest pot fi văzute și testate aceste echipamente. Tot aici poate fi găsită și întreaga gamă de cuțite și piese de uzură pentru mașini de ambalat sau Tetrapak, dar și sigilii, markere sau covoare industriale, indicatoare de temperatură, etichete autoadezive termosensibile și multe altele.