Camera Franceză de Comerț și Industrie în România (CCIFER) are plăcerea de a vă invita la Forumul de afaceri Business Accelerator, organizat în cadrul Demo Metal Vest, în data de 10 mai 2018, la Arad (adresa: Expo Arad, Str. Calea Aurel Vlaicu, nr. 300).

Business Accelerator Industrie se află la cea de-a noua ediție anul acesta și reunește companii care cumpară și companii care vând, cu scopul de a crea noi oportunități de afaceri.

Evenimentul vă propune programe individuale cu 6-10 întalniri prestabilite cu o durată de 20 de minute fiecare, în cadrul cărora veți întalni achizitori sau furnizori ( la nivel de senior și top management), din industriile: auto, automotive, construcții, energie, mecanică, metalurgică, plastică și domenii conexe.

Întâlnirile se stabilesc înainte de eveniment, pe o platformă electronică, prin intermediul căreia vă veți trimite cereri de întâlniri și veți accepta sau refuza cererile de întalniri primite.

Pachete de participare*:

Un circuit de întalniri pentru un responsabil de achizițiigratuit 

Un circuit de întâlniri individuale pentru un responsabil comercial 

  • tarif pentru înscriere până la 1 martie: 100 EUR + TVA
  • tarif pentru înscriere după 1 martie: 140 EUR + TVA

Un circuit de întâlniri individuale pentru al doilea responsabil comercial

  • tarif pentru înscriere până la 1 martie: 80 EUR + TVA
  • tarif pentru înscriere după 1 martie: 120 EUR + TVA

*Participarea societăților de consultanță este condiționată de achiziționarea unui pachet de vizibilitate. Detalii la: [email protected]

Taxa de participare include: cafea de primire, prânz, program de 6-10 întâlniri B2B, cu o durata de 20 minute/întalnire, prestabilite de platforma electronică a evenimentului, în funcție de opțiunile exprimate de participant, cu cel putin 10 zile înainte de eveniment.

Pentru înscriere, vă rugăm să completați Bonul de comandă și să ni-l trimiteți la adresa : [email protected]