• Vigra
Fierăstrău automat cu pânză bandă PEGAS-GONDA 300×300 HERKULES X-CNC

Fierăstrău automat cu pânză bandă cu două coloane de mare productivitate cu dispozitiv de avans al materialului şi cu acţionări hidraulice. Maşina are o construcţie deosebit de solidă, bratul de tăiere fiind înclinat cu 25°. Aceste caracteristici împreună cu o puternică acţionare cu reductor planetar şi cu o pânză bandă de 34 de mm, asigură o eficienţă maximă.

Versiunea X-CNC oferă un sistem de comandă cu 64 biți cu posibilitatea reglării automate a avansului de tăiere în funcţie de rezistenţa materialului, reglarea electronică a poziţiei superioare şi inferioare a braţului, pe display fiind afişate viteza de tăiere şi avansul. Sistemul de comandă este pregătit pentru comunicarea cu alte accesorii exterioare. Este posibilă setarea a 99 de linii de program (piese de diferite lungimi şi numărul de piese).

Maşina este destinată tăierilor verticale în producţia de serie. Datorită construcţiei robuste maşina poate tăia o gamă largă de materiale, inclusiv oţeluri inoxidabile şi oţeluri de scule, profile sau materiale pline.

OFERTĂ SPECIALĂ!

PREŢ STANDARD 25.200,00 EUR f. TVA
PREŢ PROMOŢIONAL 22.680,00 EUR f. TVA