• RAAL MALL LOGISTICS

Raal Mall Logistics este o companie cu capital 100% românesc, care și-a început activitatea în anul 2011 în Cluj-Napoca. Principala noastră activitate constă în comercializarea de produse și servicii complete în domeniul prelucrărilor prin așchiere.

Portofoliul nostru de clienți este diversificat, aceștia activând în domenii diverse cum ar fi: industria auto, industria aerospațială, industria telecomunicațiilor, industria energetică precum și o mare majoritate care activează în industria prelucrătoare generală.

Partenerii noștrii sunt: Widia, TaeguTec, Duemmel, FMT, Kemmler, Haimer; Heimatec, Pilana, ultimul intrat în panelul nostru de furnizori fiind compania Ceha, producător de uleiuri emulsionabile și industriale: Aknel.

Prin acest portofoliu de furnizori și produse încercăm să acoperim majoritatea nevoilor în industria prelucrătoare și să aducem un plus valoare partenerilor noștri prin produsele pe care le comercializăm cât și prin cunoștințele și serviciile pe care le oferim clienților noștri!

Compania noastră vine în întâmpinarea clienților cu produse și accesorii destinate prelucrărilor mecanice.