Standardele globale de producție sunt întotdeauna afectate de schimbări. Punctul forte al viitorului este automatizarea flexibilă în combinație cu mașinile de producție, dar acest lucru obligă întreprinzătorul să găsească noi soluții mai ieftine, satisfăcând în același timp cerințele din ce în ce mai mari ale clienților săi. Acest proces este deja în plină desfășurare și are un impact mare asupra pieței muncii și asupra companiilor mari.

Smart ID Dynamics oferă deja aceaste oportunitati pentru Productie. Cu SawyerTM, robotul inteligent și colaborativ, companiile vor fi complet echipate pentru viitor. Cu o rază de 1260 mm, o capacitate de ridicare de 4 kg și o precizie de 0,1 mm, SawyerTM este livrat în întreaga lume și în toate ramurile industriei.

Roboții noștri colaboratori se adaptează schimbărilor din mediul lor, permițând, prin agilitatea și schimbarea rapidă de la o aplicație la alta, aceleași metode de lucru ca și colaboratorii umani. În acest fel, acestia sunt perfect potriviti pentru multe sarcini de producție, care până în prezent au făcut parte din 90% din aplicațiile care nu au fost automatizate în mod rezonabil.

Acest model de automatizare flexibilă permite o colaborare nelimitată între oameni și roboți. Toată lumea își asumă doar partile din lucrare pentru care este cea mai calificată. Astfel, industria 4.0 nu rămâne o imaginație a clienților, ci devine o realitate existentă.

Robot colaborativ Sawyer, camere vision Datalogic Automation, echipamente Advantech, soluții Pick by Voice.

Demonstrații

Demo robot colaborativ Sawyer, demo soluție Pick By Voice.