• Dimeco

TRIEURODATA (Stand 5, Pavilion A) reprezintă oficial în România compania Dimeco, unul dintre cei mai importanţi producători de echipamente automatizate complexe pentru prelucrarea tablelor şi benzilor metalice în bobină. Liniile flexibile pe care le propune realizează cu precizie atât operaţiuni de ştanţare, cât şi de debitare precisă, rezultatul fiind o piesă finită de calitate foarte bună. În standul Trieurodata puteţi vedea şi testa un derulator 3 în 1 Dimeco.

Trieurodata oferă pieţei româneşti echipamente profesionale de marcare permanentă a metalelor prin micropercuţie, gravare sau folosind tehnologia laser, produse de SIC Marking. La standul companiei veţi putea vedea „în acţiune” o parte dintre aceste echipamente.

Marcarea industrială va fi de asemenea reprezentată în standul de la Demo Metal Vest de echipamente de printare cu jet de cerneală, produse de Markem-Imaje, unul dintre liderii mondiali în domeniu. La Trieurodata găsiţi întreaga gamă de echipamente destinate marcării unei game largi de tipuri de materiale, prin diferite tehnologii: DOD, TTO, TIJ, laser etc.

În acelaşi timp, compania reprezintă în România unii dintre cei mai importanţi producători de imprimante industriale şi cititoare de coduri de bare: Toshiba, Zebra, Sato, TSC, Honeywell etc. La standul de la Demo Metal Vest pot fi văzute şi testate aceste echipamente. Tot aici poate fi găsită şi întreaga gamă de cuţite şi piese de uzură pentru maşini de ambalat sau Tetrapak, dar şi sigilii, markere sau covoare industriale, indicatoare de temperatură, etichete autoadezive termosensibile şi multe altele.