• Ecool Lub

ECOOL LUB TRADING  & SERVICE (Stand 22, Pavilion C) este partener al grupului Rhenus Lub GmbH&Co KG din Germania și membră al Ecool KFT din Ungaria.

Obiectul de activitate are la bază conceptul german de Fluid Management și comercializarea pentru România a gamei complete de fluide pentru prelucrări mecanice, a uleiurilor hidraulice, unsorilor de înaltă performanță și a produselor conexe, a căror producător este grupul german Rhenus Lub GmbH.

Compania fondată în Mönchengladbach, Germania, în 1882, dezvoltă şi produce agenţi de răcire miscibili şi nemiscibili cu apa pentru o gamă largă de aplicaţii şi prelucrări, produse speciale pentru prelucrarea metalelor şi unsori speciale. Printre clienţi se regăsesc companii de top din industria ingineriei mecanice, industria auto, industria fabricării de rulmenţi, industria alimentară şi aerospaţială.

Lista ECOOL de referinţe include producători cunoscuţi de componente automotive, producători din sectorul energetic şi utilizatori din industria alimentară de pe întreg teritoriul ţării.

ECOOL poate fi un partener de încredere pe termen lung care furnizează o gamă completă de lubrifianţi și produse de curățare, precum şi activități conexe, în modul cel mai profesionist, contribuind astfel la succesul partenerilor noștri.