• JAREX Filtertechnik

JAREX Filtertechnik (Stand 6, Pavilion C) furnizează filtre pentru: desprăfuire industrială (cartușe și saci de filtrare), pentru fabricare, uscare şi filtrare aer comprimat, lichide și gaze, materiale filtrante, filtre de ventilație, instalații complete. Compania are posibilitatea de a oferi soluții la cheie pentru sisteme noi de filtrare industrială, precum și de modificare a sistemelor deja existente, pentru îmbunătățirea caracteristicilor de funcționare a echipamentelor industriale.

La standul său de la Demo Metal Vest, JAREX Filtertechnik va prezenta următoarele echipamente:

Sisteme de filtrare vapori ulei şi emulsie proveniţi de la CNC-uri – gama DRYFLO

Separatoarele de vapori de ulei Torit sunt singura serie de separatoare cu cartuşe, care au fost create special pentru separarea vaporilor de ulei.

Emulsiile și vaporii de ulei neseparați reprezintă un pericol pentru sănătatea angajaţilor. Emulsiile și vaporii de ulei neseparați formează podele alunecoase, se depun pe utilaje, pereți și tavane, și prezintă o atmosferă incomodă și nesănătoasă pentru mediul de lucru. Acesta este motivul pentru care Donaldson Torit a produs seria de separatoare de vapori de ulei Dryflo.

Separatoarele pentru vapori de ulei Donaldson Torit DRYFLO® reprezintă o soluție compactă, montabilă pe echipamente și de înaltă eficiență pentru prelucrări cu lichide de răcire pe bază de ulei, sintetice, semisintetice și solubile în apă. Separatoarele DRYFLO sunt echipate cu 3 trepte de filtrare de înaltă eficiență care pot fi schimbate cu ușurință când este necesar. În cazul în care este inclus și filtru HEPA eficiența pentru particule de 3.2 microni este de 100%.

Echipamentele prezentate vor fi în funcțiune la stand.

Reduceri  25% pentru comenzile primite în perioada Demo Metal Vest!