• Weicon

La Demo Metal Vest 2019, WEICON (Stand 28, Pavilion  B) va prezenta întreaga gamă de produse specifice pentru producție, reparații și întreținere:

WEICON Plastic Metal – Rășini epoxidice bicomponente ce pot fi prelucrate mecanic după întărire. Cu incluziuni metalice (otel, aluminiu) sau ceramice constituie materialul ideal pentru reparații, turnare și lipire.

WEICON Adezivi de construcție RK – Adezivi structurali bicomponenți fără amestecare pentru lipirea oricăror tipuri de suprafețe metalice și a majorității plasticelor precum și a altor tipuri de materiale.

WEICON Adezivi epoxidici  – Lipire puternică, elasticitate remanentă, rezistență la impact a materialelor precum plastic, fibră de sticlă, ceramică, metale.

WEICONLOCK® Adezivi și etanașanți anaerobi – Sunt monocomponenti special concepuți pentru asamblarea pieselor metalice – pentru blocarea șuruburilor și a piulițelor, etanșarea filetelor, a articulațiilor cilindrice și a flanșelor.

WEICON Adezivi monocomponenți – Etanșanți și adezivi elastici fără izocianați sau solvenți ce aderă la cele mai multe tipuri de materiale.

WEICON Sprayuri tehnice – Pot avea următoarele aplicaţii: curăţare, degresare, lubrifiere, îngrijire, mentenanţă, deblocare, separare şi acoperiri anti-corozive ale suprafeţelor.

WEICON Lichide tehnice – Majoritatea spray-urilor tehnice sunt disponibile și sub formă de lichid în canistre de 5,10 și 30 de litri.

WEICON Lubrifianți de înaltă performanță – Asigură o protecție susținută împotriva fricțiunii și uzurii permițând astfel reungerea la intervale extrem de lungi și creșterea funcționalității rulmenților, a lagărelor de alunecare, a mecanismelor melcate, a cablurilor, etc.

WEICON Antiseize (pasta și sprayuri antigripare) – Protejează în mod eficient împotriva ruginii, abraziunii, corodării şi coroziunii. Rezistă la temperaturi de la -180°C până la 1200°C sau chiar 1400°C.