• ABB ROMANIA

Și în acest an vizitatorii vor avea ocazia să îl întâlnească pe YuMi, primul robot cu două brațe cu adevărat colaborativ. Datorită celor două brațe, a mâinilor flexibile, a sistemului universal de alimentare cu piese, a camerei video integrată în braț și a controlului de ultimă generație al mișcărilor, YuMi poate fi utilizat în orice mediu pentru aplicații care vizează asamblarea pieselor sau componentelor de mici dimensiuni.

Vizitatorii prezenți la standul concept Smart Factory din cadrul Demo Metal Vest din Arad vor avea ocazia să vadă o demonstrație interesantă și interactivă în care vor fi implicați direct. Prin această demonstrație, ABB urmărește evidențierea capacității robotului de prelucrare a pieselor mici, care necesită linii automatizate de producție de o mai mare precizie și flexibilitate. Soluțiile ABB pentru asamblare și testare combină aceste atribute cu aplicațiile de manipulare și verificare a materialelor, reprezentând soluția ideală pentru componente din domeniile electronic, aerospațial sau medical.

ABB România reprezintă o forţă pe piaţa românească de echipamente energetice și de automatizări. Datorită structurii sale orientate spre client, compania se află în contact permanent cu nevoile clienţilor săi, permiţând acces rapid şi ușor la gama completă de produse, soluţii şi servicii oferită de ABB, de la produse până la proiecte la cheie prin intermediul celor trei segmente de business prin care compania operează local: Utilități, Transport & Infrastructură, Industrie.