• CUT PRODUCTION

CUT PRODUCTION (Pavilion B, Stand 6) este o companie care s-a dedicat producerii și vânzării de scule așchietoare, concentrându-se pe obținerea excelenței în ceea ce privește calitatea, atingerea unui nivel de maximă performanță, preocupându-se în același timp de siguranța utilizatorului.

Echipa CUT PRODUCTION, va prezenta, în cadrul evenimentului Demo Metal Vest:

  • BURGHIE ELICOILDALE

Această categorie de scule este cel mai consolidat sector în tradiția și experiența noastră de producție și, prin urmare, are cea mai variată gamă de burghie, cu un număr mare de familii de produse și dimensiuni individuale ce se potrivesc diferitelor specificații ce țin de lungime, formă, domeniul de aplicare, inclusiv în ceea ce privește materialele și acoperirea acestor tipuri de scule.

  • ALEZOARE

O gamă largă de scule pentru alezaje, chiar și în dimensiuni zecimale. În aceeași secțiune oferim și alte scule cu funcții similare, cum ar fi burghie de centruire, adâncitoare, lărgitoare etc. ·

FREZE

Această secțiune extinsă include freze din oțel rapid-HSS, rapid cu cobalt 5% și 8%, precum și din oțel de pulberi, cât și din pudră metalică HSS. Numeroasele familii de produse se disting în funcție de lungimea frezei, de nevoile specifice de prelucrare și de acoperirile care permit o mai mare performanță pe diverse tipuri de materiale, precum și creșterea ciclului de utilizare.