• Expert Moldova Trading
Expert Moldova Trading (Pavilion B, Stand 3) este o companie cu o experiență de 25 de ani în cadrul vânzărilor de utilaje pentru sectorul industrial și agricol.
La Demo Metal Vest, echipa Expert Moldova Trading vă pune la dispoziție:
1. Mașina de găurit și frezat Bernardo KF 20 L Super
Mașina de găurit și frezat KF 20 L Super convinge prin acționarea curentului continuu fără întreținere și oferă prin aceasta o funcționare de silențiozitate ridicată precum și un moment de rotație înalt în domeniul inferior de turații. Mașina este dotată cu motor pe curent continuu pentru moment optim de rotație la turații mici.
2. Strung de precizie Bernardo Hobby 350 VDM
Hobby 350 VDM este un strung de precizie ce prezintă afișaj digital pentru citirea turației axului și un motor de angrenare cu putere mai mare.  Acest strung este dotat standard cu manivele metalice și un kit compus din 9 roți de schimb metalice pentru filetare. Poate fi utilizat pentru realizarea diverselor aplicații: strunjire longitudinală, strunjire transversală, filetare, etc.
3. Mașina de filetat pneumatică Bernardo TM 12 P
TM 12 P garantează o productivitate ridicată și timp redus considerabil în realizarea filetelor M3 – M12. Această mașină garantează o acuratețe ridicată în exploatare, filetatul efectuându-se la unghi drept (90°). Ideală pentru realizarea filetelor în materiale precum oțelul, inoxul, aluminiul și alte metale neferoase.
4. Fierăstrău pentru metal cu bandă  Bernardo EBS 115 – 400 V
EBS 115 – 400 V este recomandat pentru tăierea tuturor materialelor de largă folosire. Acest fierăstrău permite tăierea atât pe verticală, cât și pe orizontală. Datorită aplicațiilor variate și a raportului foarte bun preț – eficiență, acest model este ideal pentru utilizatorii amatori și cei profesioniști.