fbpx
Titlebar
IN PREMIERA! UN EVENIMENT UNIC IN ROMANIA: METAL SI PLASTIC, IMPREUNA PENTRU INDUSTRIE!

Intre 22-25 mai 2019, la Expo Arad, va avea loc evenimentul de referinta al industriei din Romania, axat pe solutiile cele mai moderne de care au nevoie companiile industriale pentru dezvoltare.

Peste 100 de companii expozante va asteapta in cadrul Demo Metal si Demo Plast (Vest), cu invitatia de a compara oferta variata si de a alege cele mai bune solutii pentru provocarile intalnite in productie.

Suprafata Demo Metal si Demo Plast (Vest) este rezervata in proportie de peste 90%. Numeroase companii, mari branduri internationale dar si companii locale apartinand ambelor domenii, si-au rezervat spatiul in cadrul celui mai dinamic eveniment dedicat industriei. Aceasta fuziune a adus solicitari suplimentare de la companii din ambele domenii, pe care vom incerca sa le le rezolvam pozitiv prin extinderea spatiului. Pentru companiile interesate, informatii suplimentare pot fi obtinute folosind urmatoarele adrese de email: [email protected] si [email protected]

De asemenea, cu scopul de a oferi companiilor producatoare interesate de participare oportunitatea de a beneficia de toate avantajele pe care le aduce acest eveniment unic, am pregatit o oferta speciala. Detalii la adresele de email: [email protected] si [email protected].

 

Demo Metal si Demo Plast (Vest), impreuna pentru industrie! 22-25 mai, Expo Arad

Despre Demo Metal Vest

Respectand conceptul „DEMO METAL”, la DEMO METAL Vest se pune accentul pe practica si astfel vor putea fi vazute la lucru cele mai recente echipamente ce inglobeaza inovatii Industry 4.0 si IIoT, iar companii expozante de top vor prezenta solutii pentru intreg lantul de productie.

Desfasurat in zona de vest a Romaniei, una foarte dezvoltata industrial si cu investitii continue, prin noutatile prezentate si oportunitatile unice de networking, DEMO METAL Vest exercita atractie pentru profesionistii si specialistii companiilor din Romania si tarile vecine. Sunt prezentate solutiile la zi pe care le au furnizorii de echipamente, accesorii, servicii si materie prima, stimuleaza dezbateri privind provocarile actuale ale domeniului si creeaza ocazii unice de networking.

DEMO METAL Vest 2019 va deveni locul de intalnire al profesionistilor din vestul tarii, o zona cu o industrie in plina expansiune. Inca de la prima editie, prin dezvoltarea si deschiderea europeana a zonei de vest a Romaniei, DEMO METAL Vest are aspiratii internationale indreptatite.

Masini–unelte pentru prelucrari prin aschiere, cu electroeroziune si masini–unelte pentru prelucrarea tablelor, tevilor etc.
• Masini de taiere cu laser, plasma si cu jet de apa
• Masini de debitat
• Scule aschietoare si scule prelucrarea tablelor
• Echipamente auxiliare pentru procesul de productie
• Aparatura de control (masurare, achizitie si prelucrarea datelor), MMC
• Roboti, automatizari, actionari
• Echipamente de sudura automate si manuale
• Solutii software specific (proiectare, modelare, masinare: CAD/CAM/PDM/PLM/ERP)
• Alte echipamente auxiliare, accesorii si servicii pentru productie
• Materii prime, materiale, semifabricate
• Lubrifianți, lichide de racire
• Consumabile pentru sudura (electrozi, sarma de sudura etc.)
• Echipamente, instalatii pentru pregatirea, tratarea si finisarea suprafetelor (tratamente termo-chimice, acoperiri de protectie, vopsire, spalare, slefuire)
• Intralogistica
• Consultanta, solutii de finantare, instruire
• Institutii de invatamant tehnic
NOU – Solutii ,,Smart Factory” (fabricatie aditiva, digitalizarea productiei, conectivitate, IIoT, Industria 4.0/Intralogistica, etc.).

Sunt asteptati sa participe toti specialistii si reprezentantii companiilor interesate de noutatile pe care furnizorii le ofera producătorilor de componente pentru industriile: AUTO, AERO, CONSTRUCTII DE MASINI, etc.

Despre organizator

Tehnic Media este editorul ,,T&T-Tehnica și Tehnologie”, revista premium care se adresează specialiștilor și managerilor cu activitate în domeniul industrial. În plus, Tehnic Media oferă cea mai complexă și dinamică platformă pentru industrie – www.ttonline.ro , care integrează toate informațiile necesare managerilor în luarea deciziilor de achiziții în compania în care activează. De asemenea, Tehnic Media este și organizatorul Demo Metal, cel mai important eveniment din România în domeniul prelucrării metalelor, eveniment sprijinit de ACAROM – Asociația Constructorilor de Automobile din România, AHK – Camera de Comerț și Industrie Romano-Germană, CCIFER – Camera de Comerț și Industrie a Franței în România și de OPIAR – Organizația Patronală din Industria Aeronautică Română.

Parteneri

    Cu sprijinul

    Expo Arad
    Address
    Calea Aurel Vlaicu, nr. 300, Arad, Romania
    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!