fbpx
Titlebar
Despre Demo Metal Vest

Respectand conceptul „DEMO METAL”, la DEMO METAL Vest se pune accentul pe practica si astfel vor putea fi vazute la lucru cele mai recente echipamente ce inglobeaza inovatii Industry 4.0 si IIoT, iar companii expozante de top vor prezenta solutii pentru intreg lantul de productie.

Desfasurat in zona de vest a Romaniei, una foarte dezvoltata industrial si cu investitii continue, prin noutatile prezentate si oportunitatile unice de networking, DEMO METAL Vest exercita atractie pentru profesionistii si specialistii companiilor din Romania si tarile vecine. Sunt prezentate solutiile la zi pe care le au furnizorii de echipamente, accesorii, servicii si materie prima, stimuleaza dezbateri privind provocarile actuale ale domeniului si creeaza ocazii unice de networking.

DEMO METAL Vest 2020 va deveni locul de intalnire al profesionistilor din vestul tarii, o zona cu o industrie in plina expansiune. Inca de la prima editie, prin dezvoltarea si deschiderea europeana a zonei de vest a Romaniei, DEMO METAL Vest are aspiratii internationale indreptatite.

Masini–unelte pentru prelucrari prin aschiere, cu electroeroziune si masini–unelte pentru prelucrarea tablelor, tevilor etc.
• Masini de taiere cu laser, plasma si cu jet de apa
• Masini de debitat
• Scule aschietoare si scule prelucrarea tablelor
• Echipamente auxiliare pentru procesul de productie
• Aparatura de control (masurare, achizitie si prelucrarea datelor), MMC
• Roboti, automatizari, actionari
• Echipamente de sudura automate si manuale
• Solutii software specific (proiectare, modelare, masinare: CAD/CAM/PDM/PLM/ERP)
• Alte echipamente auxiliare, accesorii si servicii pentru productie
• Materii prime, materiale, semifabricate
• Lubrifianți, lichide de racire
• Consumabile pentru sudura (electrozi, sarma de sudura etc.)
• Echipamente, instalatii pentru pregatirea, tratarea si finisarea suprafetelor (tratamente termo-chimice, acoperiri de protectie, vopsire, spalare, slefuire)
• Intralogistica
• Consultanta, solutii de finantare, instruire
• Institutii de invatamant tehnic
NOU – Solutii ,,Smart Factory” (fabricatie aditiva, digitalizarea productiei, conectivitate, IIoT, Industria 4.0/Intralogistica, etc.).

Sunt asteptati sa participe toti specialistii si reprezentantii companiilor interesate de noutatile pe care furnizorii le ofera producătorilor de componente pentru industriile: AUTO, AERO, CONSTRUCTII DE MASINI, etc.

Despre organizator

Tehnic Media este editorul ,,T&T-Tehnica și Tehnologie”, revista premium care se adresează specialiștilor și managerilor cu activitate în domeniul industrial. În plus, Tehnic Media oferă cea mai complexă și dinamică platformă pentru industrie – www.ttonline.ro , care integrează toate informațiile necesare managerilor în luarea deciziilor de achiziții în compania în care activează. De asemenea, Tehnic Media este și organizatorul Demo Metal, cel mai important eveniment din România în domeniul prelucrării metalelor, eveniment sprijinit de ACAROM – Asociația Constructorilor de Automobile din România, AHK – Camera de Comerț și Industrie Romano-Germană, CCIFER – Camera de Comerț și Industrie a Franței în România și de OPIAR – Organizația Patronală din Industria Aeronautică Română.

Parteneri

Cu sprijinul

Testimoniale

 • Dragoș SIMIONESCU, Manager de Produs Sisteme de înșurubare, Bosch Rexroth România

  ,,Noi am mai participat la o ediție Demo Metal la Brașov și ne-a plăcut foarte tare. Acesta este motivul pentru care am venit și în vest. Ne-am dorit sa participăm la prima ediție și să lăsăm o impresie foarte bună. În privința celor care ne-au vizitat standul, consider că am avut discuții foarte bune. Chiar eu am completat rapoartele de vizită pe care noi le facem pentru târguri și pot spune că sunt foarte numeroase. Fiecare dintre noi a avut clienți care țin de zona în care ei se desfășoară și cred că vom face o treabă foarte bună cu rezultatele obișnuite aici. Sunt convins că o sa fie foarte bine.”

 • Lucian MARTIN, Sales Engineer Fanuc Automation România SRL

  ,,După atâția ani, pot spune că suntem deja parteneri de tradiție ai Demo Metal. Ideea organizatorilor de a veni în zona de vest a țării este una benefică, în premieră pentru Demo Metal, ca și eveniment prielnic pentru clienții din zonă, deoarece, după cum se știe, zona de vest a țării este una puternic industrializată, iar Fanuc regăsește aici, pe plan local, mulți dintre clienții săi români. Din punct de vedere al organizării unui astfel de eveniment, suntem obișnuiți cu serviciile de calitate oferite de către organizatori, standardele au rămas aceleași. Drept pentru care suntem extrem de mulțumiți și considerăm că au răspuns așteptărilor noastre.”

 • Ramona ROȘCA, Asociat și Administrator Allmetch Tools & Machining și Knuth SRL, Iași

  ,,Organizarea târgului Demo Metal la Arad mi s-a părut o idee foarte bună, având în vedere că zona de vest a țării prezintă un potențial deosebit. Avem aici foarte mulți colaboratori cu care am avut șansa să ne revedem și este o ocazie foarte bună să ne întâl­nim cu partenerii, să avem discuții cu privire la diverse oportunități de afaceri și bineînțeles să interacționăm și noi între noi ca echipă.Cred că domnul Onuț Iliescu a reușit de-a lungul anilor să transforme această lume a producătorilor și cea a distribuitorilor de mașini-unelte într-o mare familie și reușește, prin evenimentele pe care le organizează, să ne unească și să ne ajute să interacționăm unii cu ceilalți. Consider că organizatorul acestui târg este un profesionist în domeniul organizării de evenimente de acest fel. Aș mai dori să precizez faptul că pune suflet în organizarea tuturor acestor evenimente, ceea ce aduce plus-valoare. În ceea ce privește calitatea vizitatorilor, nu mulți la număr, dar de calitate, pot spune că majoritatea celor care ne-au vizitat au fost în mod direct implicați, au afaceri în acest domeniu. Aceștia au fost prezenți aici pentru a vedea noutățile din domeniu și pentru a se informa cât mai bine în vederea investițiilor pe care vor să le facă.”

 • Ștefan COBORI, Director General Cobotec

  ,,Suntem deja prezenți de foarte mulți ani în această zonă cu ingineri de vânzări, dar este prima ocazie pe care o avem să ne și prezentăm produsele într-un târg foarte bine organizat, după părerea mea. Este primul eve­niment de acest fel organizat în vestul țării, de aceea ne-am dorit foarte mult să fim prezenți aici. Am avut așteptări mari, care s-au și confirmat de altfel.”

 • Cosmin IOANEȘ, Director General Inno Robotics

  ,,Aici, la Demo Metal Vest, am avut contact cu câteva firme interesante. De obicei, după fiecare Demo Metal, am avut contracte cu clienții care au participat la târg. Momentan, suntem mulțumiți. Așteptăm să ve­dem ce se va întâmpla după perioada desfășurării evenimentului.”

 • Karsten KNUTH, Președinte KNUTH Machine Tools

  ,,Sunt președintele companiei Knuth din Germania. Mă aflu în România pentru a vizita filiala Knuth de aici, pe care am fondat-o împreună cu Ramona Roșca. Participăm împreună la Demo Metal Vest, o expoziție organizată în mod profesionist. Am avut discuții interesante atât cu potențiali clienți, cât și cu cei pe care îi cunoșteam deja. În concluzie, Demo Metal este un eveniment profesionist și probabil voi participa și la următoarele ediții.”

 • Gabriela GEORGESCU, Director General Hexagon Manufacturing Intelligence România

  ,,Am fost foarte bucuroși de participarea la prima ediție a Demo Metal Vest. Până acum am partici­pat la Brașov. Am avut ocazia să ne revedem clienții din zonă, care au participat și la workshop-urile noastre. Sun­tem încântați de noii parte­neri interesați de soluțiile noastre de ultimă generație în domeniul metrolo­giei. Am avut ocazia de a demonstra capabilitatea instrumentelor pentru aplicații noi și interesante. Organizatorii ne-au obișnuit cu profesionalismul lor în pregătirea și promovarea evenimentelor marca Demo Metal și ne bucurăm că am avut atâția vizitatori și un partener de încredere în Tehnic Media.”

 • Claudiu Florin ȚÂMPU, Director General REM – Retrofit Echipări și Mentenanță

  ,,Am participat la târgul Demo Metal de la Arad, unde am fost surprinși de nivelul înalt de organizare, de similitudinea cu alte târguri internaționale mari, precum cele din Hanovra, Milano, Chicago. Este o firmă care are grijă de clienți. Felicitări!”

 • Adrian SANDU, Secretar General ACAROM şi Membru în Consiliul Director

  ,, ACAROM şi Tehnic Media colaborează de peste 5 ani, susţinând şi promovând evenimente şi materiale media de interes pentru cei peste 160 de membri ai asociaţiei noastre. Suntem întotdeauna bucuroşi când vedem că există iniţiative pentru organizarea de târguri dedicate industriei, nu numai în Bucureşti ci şi în alte zone ale ţării, precum Arad. Prelucrarea metalelor şi prelucrarea maselor plastice, transformarea acestora în componente de înalt nivel tehnologic, reprezintă în acest moment provocări majore pentru companiile din sectorul auto care întâlnesc constrângeri diverse (calitate, precizie, greutate, mediu, etc.), atât în procesul de concepţie, dar mai ales în cel de producţie. În această idee ne dorim ca Demo Plast, aflat anul acesta la prima ediţie, să devină un eveniment de referinţă în care să fie prezentate utilaje, tehnologii şi soluţii complete de ultima generaţie. De asemenea, considerăm că Demo Metal este deja un eveniment consacrat, unul care oferă măsură nivelului ţintă al sectorului prelucrării metalelor."  

 • Raluca CIBU-BUZAC, Director Direcția Politici Regionale și Internaționalizare, Coordonator Consorțiul Ro-Boost SMEs

  ,,Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitatea sa de coordonator al Enterprise Europe Network pentru regiunile Vest şi Sud-Vest din România, şi clusterul AUTOMOTIVEST apreciază invitaţia din partea Tehnic Media de a ne alătura evenimentelor DEMO METAL VEST şi DEMO PLAST VEST 2017. În egală măsură, suntem încântaţi de anvergura şi profesionalismul acestor două evenimente, aşa cum am constatat din organizarea evenimentelor Tehnic Media din anii precedenţi. Din punctul nostru de vedere, ne vom bucura să participăm la ambele evenimente, să organizăm un eveniment de brokeraj în cadrul DEMO PLAST VEST, să fim prezenţi cu oferta de servicii EEN şi să oferim câteva exemple ale impactului pe care aceste servicii îl pot crea pentru companiile din regiunea noastră”.

 • Peter HOCHMUTH, Președinte, Asociația Clubul Economic German Banat

  ,,Membrii noștri sunt foarte interesați de această inițiativă. Este pentru prima oară când se desfășoară două târguri importante din domeniul tehnologiei și industriei – metal şi mase plastice - în vestul țării, la Arad. Mulți dintre membrii noștri, și nu numai, lucrează în aceste domenii. Fiind una dintre cele mai importante regiuni industriale ale României, Banatul găzduiește sute de întreprinderi axate pe industrie, întreprinderi mici și mari, naționale și internaționale, pentru care astfel de evenimente sunt o ocazie foarte bună de a face schimb de experiență. Le dorim organizatorilor și participanților mult succes!”

Expo Arad
Address
Calea Aurel Vlaicu, nr. 300, Arad, Romania
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
despre-eveniment-demo-metal-vest-2020-24-27-martie-expo-arad