fbpx
Titlebar
HomeEditia Demo Metal Vest 2018

[marqueedlinks-showall]

Pentru expozanti si vizitatori

Desfășurat în zona de vest a României, una foarte dezvoltată industrial și cu investiții continue, prin noutățile prezentate și oportunitățile unice de networking, DEMO METAL (VEST) exercită atracție pentru profesioniștii și specialiștii companiilor din România și tările vecine.

DEMO METAL (VEST) oferă vizitatorilor ocazia să întalnească liderii pieței și să vadă la lucru cele mai recente echipamente, tehnologii și inovații de pe piață. Aici găsesc furnizorii potriviți și soluțiile care îndeplinesc nevoile lor exacte.

Nu rata ocazia să participi la DEMO METAL (VEST)! Este evenimentul ce deschide oportunități de business neexploatate încă. Fii printre cei ce vor profita de avantajul unei zone cu o industrie în plină expansiune!

BRAND-URI SI COMPANII LA DEMO METAL VEST 2018

Preview Demo Metal Vest 2018

Editat sub brandul T&T, cu informatia structurata astfel incat sa starneasca interesul specialistilor si managerilor din industria romaneasca si expediat nominal, suplimentul special dedicat Demo Metal Vest reprezinta cea mai buna invitatie adresata acestora de a participa la eveniment.

Parteneri

    Cu sprijinul

    Expo Arad
    Address
    Calea Aurel Vlaicu 300, Arad 310375
    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!