fbpx
Titlebar
HomeLista expozantilor 2018
Lista expozantilor DEMO METAL VEST 2018

 

 

EXPOZANT

PAVILION

NR. STAND

3D MICROSURF

B

6a

ALFA TEST

C

13

AMARI ROMANIA

C

10

ASOCIATIA CLUSTER MOBILIER TRANSILVAN

A

22

ASOCIATIA GENERALA A INGINERILOR DIN ROMANIA – AGIR

B

18

BARTROM – EXIM

C

2

BOSCH REXTROTH SALES

B

14

BRACOMA

C

3

BOSCH REXROTH

C

20

CAD WORKS INTERNATIONAL

C

21b

CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE SI AGRIGULTURA A JUDETULUI ARAD

B

4b

CAT GRUP

B

17

CENTRUL REGIONAL DE COMPETENTE SI DEZVOLTARE A FURNIZORILOR DIN SECTORUL AUTOMOTIVE – CERC

B

15b

COBOTEC ENGINEERING

A

1-2

COLOR – METAL

A

9

CUT PRODUCTION

A

5a

DELCAM

B

3

DIGITAL TWIN

C

15

DIVINOL LUBRICANTS ROMANIA

C

6a

ECOOL LUB TRADING&SERVICE

C

8

ENERKRAFT

B

11bis

FALK CONSULTING

B

9

FANUC AUTOMATION ROMANIA

B

16

FATH COMPONENTS KFT

B

16

GEROM TOOLS

B

10

GLOBAL SOURCE M.R.K.

C

6b

GREENBAU TEHNOLOGIE

C

18

GSS GROUP

C

17a

HENNLICH ROMANIA

A

21

HEXAGON MANUFACTORING

A

20

HIDAROM

B

6b

HNP TECHDEVICES

A

11

HOFFMANN INDUSTRIAL TOOLS

A

17

HYDAC

B

5

IFM ELECTRONIC

B

13

INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE – DEZVOLTARE IN SUDURA SI INCERCARI DE MATERIALE – ISIM TIMISOARA

B

19b

IP AUTOMATIC DESIGN

C

21a

JAREX FILTERTECHNIK

C

4

KNIPEX – Werk

A

14

KITAGAWA EUROPE GMBH

B

9b

KNUTH

C

9

KUKA ROBOTICS HUNGARIA IPARI KFT

B

12

MAXIM TOOLS INTERNATIONAL

C

1

MB TRADING

C

5

MBVTIM Consulting

B

7

MITUTOYO ROMANIA

C

20b

NOVA GRUP

A

5b

NTT DATA ROMANIA

C

21c

PARCON FREIWALD

B

6c

PATRASCU & GANE COMPANY

A

7

PLASTTEH

A

8

PODEMCRANE AD

B

22

PROMA MACHINERY

C

11

R.M.C

B

19

RAAL MALL LOGISTICS

A

13

RETROFIT ECHIPARI SI MENTENANTA

C

14a

RIVA TECHNOLOGIES

C

20a

RO – MEGA TRADE

C

19

SCULARIE REPARATII UTILAJE

B

17

SKF ROMANIA

C

14b

SMART FURNITURE

A

22

SMART ID

B

4

SMARTER NEXT

B

11

SPECTROMAS

B

1

STAMEL

A

3

T&T – TEHNICA SI TEHNOLOGIE

B

11

TEXIMP

A

18

TOP – METROLOGY

A

23

TRIEURODATA

A

4

TUBONI

B

20b

ULTRAFILTER

B

8

UNIVERSITATEA ,,AUREL VLAICU” ARAD

B

 13b

UNIVERSITATEA POLITEHNICA TIMISOARA

B

15

UNIVERSITATEA TEHNICA ORADEA

B

14b

UTTIS

B

20

VIGRA MARKETING & SERVICE

C

17

WAGNER/ROMSERVICE

A

15

WEICON ROMANIA

B

2

Testimoniale

 • Dragoș SIMIONESCU, Manager de Produs Sisteme de înșurubare, Bosch Rexroth România

  ,,Noi am mai participat la o ediție Demo Metal la Brașov și ne-a plăcut foarte tare. Acesta este motivul pentru care am venit și în vest. Ne-am dorit sa participăm la prima ediție și să lăsăm o impresie foarte bună. În privința celor care ne-au vizitat standul, consider că am avut discuții foarte bune. Chiar eu am completat rapoartele de vizită pe care noi le facem pentru târguri și pot spune că sunt foarte numeroase. Fiecare dintre noi a avut clienți care țin de zona în care ei se desfășoară și cred că vom face o treabă foarte bună cu rezultatele obișnuite aici. Sunt convins că o sa fie foarte bine.”

 • Lucian MARTIN, Sales Engineer Fanuc Automation România SRL

  ,,După atâția ani, pot spune că suntem deja parteneri de tradiție ai Demo Metal. Ideea organizatorilor de a veni în zona de vest a țării este una benefică, în premieră pentru Demo Metal, ca și eveniment prielnic pentru clienții din zonă, deoarece, după cum se știe, zona de vest a țării este una puternic industrializată, iar Fanuc regăsește aici, pe plan local, mulți dintre clienții săi români. Din punct de vedere al organizării unui astfel de eveniment, suntem obișnuiți cu serviciile de calitate oferite de către organizatori, standardele au rămas aceleași. Drept pentru care suntem extrem de mulțumiți și considerăm că au răspuns așteptărilor noastre.”

 • Ramona ROȘCA, Asociat și Administrator Allmetch Tools & Machining și Knuth SRL, Iași

  ,,Organizarea târgului Demo Metal la Arad mi s-a părut o idee foarte bună, având în vedere că zona de vest a țării prezintă un potențial deosebit. Avem aici foarte mulți colaboratori cu care am avut șansa să ne revedem și este o ocazie foarte bună să ne întâl­nim cu partenerii, să avem discuții cu privire la diverse oportunități de afaceri și bineînțeles să interacționăm și noi între noi ca echipă.Cred că domnul Onuț Iliescu a reușit de-a lungul anilor să transforme această lume a producătorilor și cea a distribuitorilor de mașini-unelte într-o mare familie și reușește, prin evenimentele pe care le organizează, să ne unească și să ne ajute să interacționăm unii cu ceilalți. Consider că organizatorul acestui târg este un profesionist în domeniul organizării de evenimente de acest fel. Aș mai dori să precizez faptul că pune suflet în organizarea tuturor acestor evenimente, ceea ce aduce plus-valoare. În ceea ce privește calitatea vizitatorilor, nu mulți la număr, dar de calitate, pot spune că majoritatea celor care ne-au vizitat au fost în mod direct implicați, au afaceri în acest domeniu. Aceștia au fost prezenți aici pentru a vedea noutățile din domeniu și pentru a se informa cât mai bine în vederea investițiilor pe care vor să le facă.”

 • Ștefan COBORI, Director General Cobotec

  ,,Suntem deja prezenți de foarte mulți ani în această zonă cu ingineri de vânzări, dar este prima ocazie pe care o avem să ne și prezentăm produsele într-un târg foarte bine organizat, după părerea mea. Este primul eve­niment de acest fel organizat în vestul țării, de aceea ne-am dorit foarte mult să fim prezenți aici. Am avut așteptări mari, care s-au și confirmat de altfel.”

 • Cosmin IOANEȘ, Director General Inno Robotics

  ,,Aici, la Demo Metal Vest, am avut contact cu câteva firme interesante. De obicei, după fiecare Demo Metal, am avut contracte cu clienții care au participat la târg. Momentan, suntem mulțumiți. Așteptăm să ve­dem ce se va întâmpla după perioada desfășurării evenimentului.”

 • Karsten KNUTH, Președinte KNUTH Machine Tools

  ,,Sunt președintele companiei Knuth din Germania. Mă aflu în România pentru a vizita filiala Knuth de aici, pe care am fondat-o împreună cu Ramona Roșca. Participăm împreună la Demo Metal Vest, o expoziție organizată în mod profesionist. Am avut discuții interesante atât cu potențiali clienți, cât și cu cei pe care îi cunoșteam deja. În concluzie, Demo Metal este un eveniment profesionist și probabil voi participa și la următoarele ediții.”

 • Gabriela GEORGESCU, Director General Hexagon Manufacturing Intelligence România

  ,,Am fost foarte bucuroși de participarea la prima ediție a Demo Metal Vest. Până acum am partici­pat la Brașov. Am avut ocazia să ne revedem clienții din zonă, care au participat și la workshop-urile noastre. Sun­tem încântați de noii parte­neri interesați de soluțiile noastre de ultimă generație în domeniul metrolo­giei. Am avut ocazia de a demonstra capabilitatea instrumentelor pentru aplicații noi și interesante. Organizatorii ne-au obișnuit cu profesionalismul lor în pregătirea și promovarea evenimentelor marca Demo Metal și ne bucurăm că am avut atâția vizitatori și un partener de încredere în Tehnic Media.”

 • Claudiu Florin ȚÂMPU, Director General REM – Retrofit Echipări și Mentenanță

  ,,Am participat la târgul Demo Metal de la Arad, unde am fost surprinși de nivelul înalt de organizare, de similitudinea cu alte târguri internaționale mari, precum cele din Hanovra, Milano, Chicago. Este o firmă care are grijă de clienți. Felicitări!”

 • Adrian SANDU, Secretar General ACAROM şi Membru în Consiliul Director

  ,, ACAROM şi Tehnic Media colaborează de peste 5 ani, susţinând şi promovând evenimente şi materiale media de interes pentru cei peste 160 de membri ai asociaţiei noastre. Suntem întotdeauna bucuroşi când vedem că există iniţiative pentru organizarea de târguri dedicate industriei, nu numai în Bucureşti ci şi în alte zone ale ţării, precum Arad. Prelucrarea metalelor şi prelucrarea maselor plastice, transformarea acestora în componente de înalt nivel tehnologic, reprezintă în acest moment provocări majore pentru companiile din sectorul auto care întâlnesc constrângeri diverse (calitate, precizie, greutate, mediu, etc.), atât în procesul de concepţie, dar mai ales în cel de producţie. În această idee ne dorim ca Demo Plast, aflat anul acesta la prima ediţie, să devină un eveniment de referinţă în care să fie prezentate utilaje, tehnologii şi soluţii complete de ultima generaţie. De asemenea, considerăm că Demo Metal este deja un eveniment consacrat, unul care oferă măsură nivelului ţintă al sectorului prelucrării metalelor."  

 • Raluca CIBU-BUZAC, Director Direcția Politici Regionale și Internaționalizare, Coordonator Consorțiul Ro-Boost SMEs

  ,,Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitatea sa de coordonator al Enterprise Europe Network pentru regiunile Vest şi Sud-Vest din România, şi clusterul AUTOMOTIVEST apreciază invitaţia din partea Tehnic Media de a ne alătura evenimentelor DEMO METAL VEST şi DEMO PLAST VEST 2017. În egală măsură, suntem încântaţi de anvergura şi profesionalismul acestor două evenimente, aşa cum am constatat din organizarea evenimentelor Tehnic Media din anii precedenţi. Din punctul nostru de vedere, ne vom bucura să participăm la ambele evenimente, să organizăm un eveniment de brokeraj în cadrul DEMO PLAST VEST, să fim prezenţi cu oferta de servicii EEN şi să oferim câteva exemple ale impactului pe care aceste servicii îl pot crea pentru companiile din regiunea noastră”.

Parteneri

Cu sprijinul

Expo Arad
Address
Calea Aurel Vlaicu 300, Arad 310375
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
lista-expozantilor-2018-demo-metal-vest-2020-24-27-martie-expo-arad