fbpx
Titlebar
HomeLista expozanților 2019
Lista expozantilor DEMO METAL SI DEMO PLAST VEST 2019

EXPOZANT

PAVILION

STAND

3D MICROSURF

C

16

ADALCO GROUP

A

4

ADVANTAGE HEMA INNOVATION TECH

A

19

AGIR – ASOCIAȚIA GENERALĂ A INGINERILOR DIN ROMÂNIA

B

10

AIRO&CO

C

23bis

ALFA TEST

A

8

AMARI ROMÂNIA

A

16

APEL LASER

C

24

ARENĂ ROBOȚI

C

12

B&BARTONI MACHINERY

B

7

BIO-CIRCLE SURFACE TECHNOLOGY

B

14

BLUM-NOVOTEST

B

27

B-MARK

A

3

BWB SURFACE TECHNOLOGY

B

22

CAD WORKS INTERNATIONAL

C

18

CATALONIA INOX

B

23

CCIA – CAMERA DE COMERŢ, INDUSTRIE ŞI AGRICULTURĂ A JUDEŢULUI ARAD

C

27

CERC – CENTRUL REGIONAL DE COMPETENȚE ȘI DEZVOLTARE A FURNIZORILOR DIN SECTORUL AUTOMOTIVE

C

25

CISIMPEX

B

6

CMIE ROMÂNIA

A

22

COBOTEC ENGINEERING

A

7

CTS ROMÂNIA

C

5bis

CUT PRODUCTION

B

17

DINAMIC SRL

C

5

DIVINOL LUBRICANTS

B

3

ECHIPE ROBOȚI

C

11

E.ON

C

37

ECOOL LUB Trading&Service

C

22

EMERSON PROCESS MANAGEMENT ROMÂNIA

C

3

ENVIROTRONIC

B

18

ERENSOY LTD

C

33

EUROPE SOLUTIONS

A

9

FRONTIER MANAGEMENT CONSULTING

C

31

GLOBAL SOURCE MRK

B

20

GSS GROUP

C

14

GUIDETTI EAST

C

9

HENNLICH

A

12

HEXAGON MANUFACTURING INTELLIGENCE ROMÂNIA

A

14

HYDAC

B

11

IFM ELECTRONIC

A

20

INICAD DESIGN

C

1

IRIDEX GROUP PLASTIC

B

16

ISIM TIMISOARA – INSTITUTUL NAȚIONAL DE CERCETARE – DEZVOLTARE ÎN SUDURĂ ȘI ÎNCERCĂRI DE MATERIALE

C

13

ITALIA INSTRUMENTS

C

28

JAREX FILTERTECHNIK

C

6

KAESER KOMPRESSOREN

B

12

KARDEX SYSTEMS ROMÂNIA

C

30

KUKA HUNGARIA KFT

C

23

MACH FTD SRL

C

32

LAROMET

A

23

MAEDLER HUNGARY KFT

B

13

MARSIPO PROD

B

24

MB TRADING SRL

C

15

METAL STAR

C

17

MITUTOYO ROMÂNIA

A

15

NEW ENGINEERING SERVICES

A

11

NOVENTA

C

7BIS

PARCON FREIWALD

A

10

PLASTOR GRUP

C

4

PROCONTROL

C

16

PROFIMATT

C

21

PROMA MACHINERY

C

20

RALL MALL LOGISTICS

B

25

RISK MANAGEMENT COMPANY

B

2

RO-MEGA CONTROL

A

5

RO-MEGA TRADE

B

26

SARTOROM IMPEX

B

9

SGM OPTIM

C

21BIS

SPECTROMAS

C

2

STANZWERK INEU

A

18

STRUERS GmbH

B

1

SYNTHESIA GRUP

C

36

TECNOSERVICE EQUIPMENT

C

34

TEHNIC MEDIA

A

13

TERAPLAST

C

35

TEXIMP

A

24

THUNDER TOOLS

B

8

TRIEURODATA

A

6

TURCK AUTOMATION

A

1

UNIVERSITATEA „AUREL VLAICU” DIN ARAD

C

26

UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA

C

8

UNIVERSITATEA DUNĂREA DE JOS, GALAȚI – CENTRUL DE EXCELENȚĂ

C

29

UNIVERSITATEA TEHNICĂ GH. ASACHI IAȘI

C

27bis

VIGRA MARKETING & SERVICES

A

17

VRS DAN

C

28bis

WEICON GmbH&co. KG

B

28

YING HAN TECHNOLOGY

A

2

Testimoniale

 • Dragoș SIMIONESCU, Manager de Produs Sisteme de înșurubare, Bosch Rexroth România

  ,,Noi am mai participat la o ediție Demo Metal la Brașov și ne-a placut foarte tare. Acesta este motivul pentru care am venit și în vest. Ne-am dorit sa participam la prima ediție și sa lasam o impresie foarte buna. În privința celor care ne-au vizitat standul, consider ca am avut discuții foarte bune. Chiar eu am completat rapoartele de vizita pe care noi le facem pentru târguri și pot spune ca sunt foarte numeroase. Fiecare dintre noi a avut clienți care țin de zona în care ei se desfașoara și cred ca vom face o treaba foarte buna cu rezultatele obșinute aici. Sunt convins ca o sa fi e foarte bine.”

 • Lucian MARTIN, Sales Engineer Fanuc Automation România SRL

  ,,Dupa atâția ani, pot spune ca suntem deja parteneri de tradiție ai Demo Metal. Ideea organizatorilor de a veni în zona de vest a țarii este una benefi ca, în premiera pentru Demo Metal, ca și eveniment prielnic pentru clienții din zona, deoarece, dupa cum se știe, zona de vest a țarii este una puternic industrializata, iar Fanuc regasește aici, pe plan local, mulți dintre clienții săi români. Din punct de vedere al organizarii unui astfel de eveniment, suntem obișnuiți cu serviciile de calitate oferite de către organizatori, standardele au ramas aceleași. Drept care suntem extrem de mulțumiți și consideram că au raspuns așteptarilor noastre.”

 • Ramona ROȘCA, Asociat și Administrator Allmetch Tools & Machining și Knuth SRL, Iași

  ,,Organizarea târgului Demo Metal la Arad mi s-a părut o idee foarte bună, având în vedere că zona de vest a țării prezintă un potențial deosebit. Avem aici foarte mulți colaboratori cu care am avut șansa să ne revedem și este o ocazie foarte bună să ne întâl­nim cu partenerii, să avem discuții cu privire la diverse oportunități de afaceri și bineînțeles să interacționăm și noi între noi ca echipă.Cred că domnul Onuț Iliescu a reușit de-a lungul anilor să transforme această lume a producătorilor și cea a distribuitorilor de mașini-unelte într-o mare familie și reușește, prin evenimentele pe care le organizează, să ne unească și să ne ajute să interacționăm unii cu ceilalți. Consider că organizatorul acestui târg este un profesionist în domeniul organizării de evenimente de acest fel. Aș mai dori să precizez faptul că pune suflet în organizarea tuturor acestor evenimente, ceea ce aduce plus-valoare. În ceea ce privește calitatea vizitatorilor, nu mulți la număr, dar de calitate, pot spune că majoritatea celor care ne-au vizitat au fost în mod direct implicați, au afaceri în acest domeniu. Aceștia au fost prezenți aici pentru a vedea noutățile din domeniu și pentru a se informa cât mai bine în vederea investițiilor pe care vor să le facă.”

 • Ștefan COBORI, Director General Cobotec

  ,,Suntem deja prezenți de foarte mulți ani în această zonă cu ingineri de vânzări, dar este prima ocazie pe care o avem să ne și prezentăm produsele într-un târg foarte bine organizat, după părerea mea. Este primul eve­niment de acest fel organizat în vestul țării, de aceea ne-am dorit foarte mult să fim prezenți aici. Am avut așteptări mari, care s-au și confirmat de altfel.”

 • Cosmin IOANEȘ, Director General Inno Robotics

  ,,Aici, la Demo Metal Vest, am avut contact cu câteva firme interesante. De obicei, după fiecare Demo Metal, am avut contracte cu clienții care au participat la târg. Momentan, suntem mulțumiți. Așteptăm să ve­dem ce se va întâmpla după perioada desfășurării evenimentului.”

 • Karsten KNUTH, Președinte KNUTH Machine Tools

  ,,Sunt președintele companiei Knuth din Germania. Mă aflu în România pentru a vizita filiala Knuth de aici, pe care am fondat-o împreună cu Ramona Roșca. Participăm împreună la Demo Metal Vest, o expoziție organizată în mod profesionist. Am avut discuții interesante atât cu potențiali clienți, cât și cu cei pe care îi cunoșteam deja. În concluzie, Demo Metal este un eveniment profesionist și probabil voi participa și la următoarele ediții.”

 • Gabriela GEORGESCU, Director General Hexagon Manufacturing Intelligence România

  ,,Am fost foarte bucuroși de participarea la prima ediție a Demo Metal Vest. Până acum am partici­pat la Brașov. Am avut ocazia să ne revedem clienții din zonă, care au participat și la workshop-urile noastre. Sun­tem încântați de noii parte­neri interesați de soluțiile noastre de ultimă generație în domeniul metrolo­giei. Am avut ocazia de a demonstra capabilitatea instrumentelor pentru aplicații noi și interesante. Organizatorii ne-au obișnuit cu profesionalismul lor în pregătirea și promovarea evenimentelor marca Demo Metal și ne bucurăm că am avut atâția vizitatori și un partener de încredere în Tehnic Media.”

 • Claudiu Florin ȚÂMPU, Director General REM – Retrofit Echipări și Mentenanță

  ,,Am participat la târgul Demo Metal de la Arad, unde am fost surprinși de nivelul înalt de organizare, de similitudinea cu alte târguri internaționale mari, precum cele din Hanovra, Milano, Chicago. Este o firmă care are grijă de clienți. Felicitări!”

 • Adrian SANDU, Secretar General ACAROM şi Membru în Consiliul Director

  ,, ACAROM şi Tehnic Media colaborează de peste 5 ani, susţinând şi promovând evenimente şi materiale media de interes pentru cei peste 160 de membri ai asociaţiei noastre. Suntem întotdeauna bucuroşi când vedem că există iniţiative pentru organizarea de târguri dedicate industriei, nu numai în Bucureşti ci şi în alte zone ale ţării, precum Arad. Prelucrarea metalelor şi prelucrarea maselor plastice, transformarea acestora în componente de înalt nivel tehnologic, reprezintă în acest moment provocări majore pentru companiile din sectorul auto care întâlnesc constrângeri diverse (calitate, precizie, greutate, mediu, etc.), atât în procesul de concepţie, dar mai ales în cel de producţie. În această idee ne dorim ca Demo Plast, aflat anul acesta la prima ediţie, să devină un eveniment de referinţă în care să fie prezentate utilaje, tehnologii şi soluţii complete de ultima generaţie. De asemenea, considerăm că Demo Metal este deja un eveniment consacrat, unul care oferă măsură nivelului ţintă al sectorului prelucrării metalelor."  

 • Raluca CIBU-BUZAC, Director Direcția Politici Regionale și Internaționalizare, Coordonator Consorțiul Ro-Boost SMEs

  ,,Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitatea sa de coordonator al Enterprise Europe Network pentru regiunile Vest şi Sud-Vest din România, şi clusterul AUTOMOTIVEST apreciază invitaţia din partea Tehnic Media de a ne alătura evenimentelor DEMO METAL VEST şi DEMO PLAST VEST 2017. În egală măsură, suntem încântaţi de anvergură şi profesionalismul acestor două evenimente, aşa cum am constatat din organizarea evenimentelor Tehnic Media din anii precedenţi. Din punctul nostru de vedere, ne vom bucura să participăm la ambele evenimente, să organizăm un eveniment de brokeraj în cadrul DEMO PLAST VEST, să fim prezenţi cu oferta de servicii EEN şi să oferim câteva exemple ale impactului pe care aceste servicii îl pot crea pentru companiile din regiunea noastră”.

Parteneri

Cu sprijinul

Expo Arad
Address
Calea Aurel Vlaicu 300, Arad 310375
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!