Termeni și condiții

Versiune actualizată din: 09.03.2021

www.demometal.ro/virtual (denumit în continuare ,,site-ul”) și live.demometal.ro (denumit în continuare ,,site eveniment virtual’’) sau denumite împreună site-urile, sunt proprietatea SC Tehnic Media SRL, cu sediul social în București, J40/2151/2003. Acest acord legal stabilește termenii și condițiile în care puteți utiliza site-urile www.demometal.ro/virtual și live.demometal.ro. Puteți utiliza site-urile numai în conformitate cu acești Termeni și condiții.

Accesul și utilizarea site-urilor se face sub autoritatea acestor reguli, în termenii și condițiile de mai jos. Pentru utilizarea site-urilor ca și vizitator, utilizator dar și participant (conform definițiilor de mai jos, de la Acces) precum și accesul la serviciile oferite de acestea se consideră ca ați citit, înțeles și acceptat integral termenii și condițiile de utilizare ale site-urilor, cu toate consecințele care decurg din acceptarea acestora. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, vă rugăm sa nu folosiți site-urile www.demometal.ro/virtual și live.demometal.ro.

Tehnic Media își rezervă dreptul de a modifica sau de a actualiza oricând, acești Termeni si Condiții, dumneavoastră având obligația de a reciti acești Termeni și Condiții cu ocazia fiecărei utilizării a site-urilor. Tehnic Media va semnaliza actualizarea acestor termeni și condiții prin actualizarea datei de la începutul prezentului document.

Utilizarea site-urilor ulterior modificării Termenilor și Condițiilor reprezintă acceptarea, de către dumneavoastră, a noilor Termeni și Condiții.

Prin folosirea site-ului www.demometal.ro/virtual și live.demometal.ro vă asumați răspunderea că datele și informațiile furnizate de dumneavoastră sunt reale.

 

Acces

Scopul permis pentru utilizarea site-urilor este obținerea de informații, participarea la evenimentul virtual (live.demometal.ro), precum și accesul la serviciile oferite prin intermediul acestora. Orice utilizare în alte scopuri decât aceasta nu este permisă.

Pentru a obține acces la site-urile și la serviciile și informațiile puse la dispoziție prin intermediul acestora trebuie să obțineți acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, plătind orice taxă asociată cu acest acces. În plus, trebuie să aveți la dispoziție tot echipamentul necesar pentru a realiza această conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer și un modem sau alt echipament de acces. SC Tehnic Media SRL nu își asumă responsabilitatea pentru securitatea acestor site-uri sau a liniei dvs. de comunicare cu acestea. SC Tehnic Media SRL nu își asumă responsabilitatea pentru securitatea altor site-uri sau platforme accesate prin intermediul site-ului www.demometal.ro/virtual sau live.demometal.ro.

Prin termenul ,,vizitator” al site-ului se înțelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa site-ul.

Prin termenul ,,utilizator’’ al site-ului demometal.ro/virtual se înțelege orice ,,vizitator” care se înregistrează ca și ,,utilizator” prin completarea formularelor existente pe site, de exemplu: formular de abonare newsletter, formular de înregistrare/înscriere expozant, formular de înregistrare vizitator, formular de participare la forum, formular de partener/sponsor/speaker și alte formulare disponibile pe site.

Prin termenul ,,participant’’ sau ,,participant vizitator, participant expozant sau speaker, invitat special, participant forum’’ se înțelege orice ,,utilizator” care în urma completării formularului/formularelor de pe site, primește un link de creare cont și cu ajutorul acestui cont accesează site-ul evenimentului virtual (site-ul live.demometal.ro), prin introducerea parolei și numelui de utilizator.

 

Drepturi de autor, marcă și proprietate intelectuală

Dreptul de autor pentru informațiile existente pe aceste site-uri este deținut de SC Tehnic Media SRL sau de partenerii săi. Niciun material de pe aceste site-uri nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără permisiunea explicită, scrisă, a SC Tehnic Media SRL.

Conținutul acestor site-uri, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile și orice alte materiale prezente pe site-uri sunt protejate de legea dreptului de autor și sunt proprietatea SC Tehnic Media SRL sau a partenerilor săi. Este interzis ca alte site-uri să creeze legături cu aceste site-uri sau invers, fără un acord prealabil în scris. În situațiile în care acest lucru se întâmplă fără acordul scris al SC Tehnic Media SRL, aceasta nu își asumă responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care site-urile ar putea fi legate, pentru materialele postate pe aceste site-uri de către alte persoane decât cele autorizate de SC Tehnic Media SRL și își rezervă dreptul de a solicita sancționarea conform legislației în vigoare a oricărei acțiuni de acest tip.

SC Tehnic Media SRL sau terțe părți pot furniza autorizat, prin intermediul site-urilor, legături („link”-uri) către alte pagini sau resurse World Wide Web. O parte din conținutul site-urilor (întâlniri B2B, chat-urile etc.) poate fi disponibil prin intermediul unor terțe părți, cum ar fi, de exemplu Zoom, Youtube, Streamyard etc. De asemenea, de pe paginile expozanților/de pe alte pagini din site-urile demometal.ro/virtual și live.demometal.ro se pot face trimiteri către alte pagini (site-uri) externe. Accesarea acestor servicii și pagini din site-urile Tehnic Media se va face acceptând condițiile de utilizare ale platformelor, site-urilor pe care sunt găzduite respectivele evenimente conexe/prin care sunt oferite respectivele servicii/informații. Utilizarea unor astfel de servicii terțe va fi guvernată de condițiile de furnizare a serviciilor și de politica de confidențialitate aplicabilă a respectivelor platforme/site-uri. SC Tehnic Media SRL nu garantează, nu este și nu poate fi responsabilă în niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, conținutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. SC Tehnic Media SRL nu va fi responsabilă sau pasibilă de a plăti despăgubiri, direct sau indirect, pentru orice pagubă sau pierdere cauzată sau presupusă a fi fost cauzată de/sau în legătură cu folosirea sau încrederea în informațiile, conținutul, bunurile sau serviciile puse la dispoziție de site-urile respective.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei părți a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informațiilor puse la dispoziție de SC Tehnic Media SRL prin intermediul site-urilor într-un mod care violează legislația românească sau internațională în materie de drept de autor și proprietate intelectuală, implică răspunderea civilă sau penală pentru cei care întreprind astfel de acțiuni.

SC Tehnic Media SRL își rezervă dreptul de a împiedica prin orice mijloace și de a solicita sancționarea conform legislației în vigoare a persoanelor implicate în distrugerea sau alterarea site-urilor, a conținutului sau securității acestora sau încercarea de a ataca sau discredita SC Tehnic Media SRL sau pe partenerii săi, produsele, serviciile și angajații acestora. Orice eventual litigiu în legătură cu aceste site-uri ale Tehnic Media sunt de competența instanțelor judecătorești, potrivit legii.

 

Reguli de utilizare

Nu sunt permise:

 • – copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau păstrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor și informațiilor existente pe aceste site-uri; Excepție pot face utilizatorii sau participanții care pot descărca fișe tehnice, borșuri, oferte speciale, vouchere de reducere, dacă acestea sunt disponibile pe paginile site-urilor pe paginile expozanților la evenimentul online sau speaker-ilor în forum;
 • – vizitatorii, utilizatorii sau participanții nu pot înregistra fișierele audio, video, transmisiunile în direct de pe site-uri sau difuza fișierele audio sau video dacă nu au acordul Tehnic Media;
 • – încercarea de a interveni, prin orice mijloace, în conținutul acestor site-uri, ștergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor și informațiilor publicate, sau încercarea de a acționa în acest scop;
 • – încercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricărui sistem din rețeaua SC Tehnic Media SRL sau accesarea oricăror servere sau servicii din rețeaua SC Tehnic Media SRL care nu sunt publice, fără autorizație explicită în scris din partea SC Tehnic Media SRL;
 • – încercarea de a interveni în funcționarea serverelor de hosting sau în rețeaua SC Tehnic Media SRL prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS”;
 • – folosirea oricăror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-urilor pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop în afară de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fără acordul scris al posesorilor acestor adrese; Excepție face: utilizatorul site-ului demometal.ro/virtual, care poate fi contactat/primi comunicări în urma solicitărilor sale/completărilor de formulare și participantul la evenimentul virtual care poate fi contactat de alți participanți, fie pe chat-urile disponibile de site-uri (Ex: chat global, chat de firmă, chat de speaker, chat Demo Metal/staff), fie prin formularele directe din site-uri (pentru stabilirea de întâlniri B2B, fie pentru a primi răspuns la solicitările de oferte, informații), fie prin sesiunile de business networking de tipul matchmaking;

Violarea oricărei dintre aceste reguli atrage după sine răspunderea civilă sau penală. SC Tehnic Media SRL va investiga faptele care implică asemenea încălcări, cooperând cu autoritățile pentru prevenirea sau împiedicarea unor astfel de încălcări.

Vizitatorii, utilizatorii site-urilor sau participanții la evenimentul virtual nu au dreptul să facă publicitate produselor comercializate de către ei sau de alți parteneri. Este permisă publicitatea produselor doar pentru cei care au acordul Tehnic Media sau doar a celor care au spații virtuale contracte pe site-uri (expozanți Demo Metal Virtual) dar, numai în incinta propriului spațiu virtual și/sau conform serviciilor contractate. Distribuirea online de prospecte, pliante şi mostre, imagini, video cu produsele comercializate, oferte disponibile etc. nu este permisă în site-uri de către utilizatori, participanți. Participanții care sunt expozanți, care au spații virtuale pe site-ul evenimentului online au permisiunea de a face acest lucru doar în incinta propriului spațiu virtual conform serviciilor contractate. Formele de publicitate trebuie să fie în concordanță cu principiile comerciale şi cu legislaţia din România, în vigoare. Tehnic Media are dreptul de a înlătura, fără acordul participantului reclamele și alte forme de publicitate făcute pe site-ul evenimentului şi în afara spațiului propriu, în cazul în care consideră că nu sunt în concordanță cu legislația română, condițiile de participare sau deranjează alți participanți.

 

Disponibilitatea serviciului

SC Tehnic Media SRL își rezervă dreptul de a modifica sau de a întrerupe, temporar sau permanent, parțial sau în totalitate, serviciile puse la dispoziția vizitatorilor, utilizatorilor și participanților prin intermediul acestor site-uri, cu sau fără o notificare prealabilă, dacă acest lucru este necesar. SC Tehnic Media SRL nu este răspunzătoare față de vizitatori, utilizatori, participanți și orice terță persoană fizică sau juridică sau instituție pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-urilor. SC Tehnic Media SRL poate schimba în orice moment conținutul și condițiile de folosire a site-urilor. Noile condiții devin valabile în momentul în care au fost făcute publice prin înscriere în acest site si nu au caracter retroactiv.

SC Tehnic Media SRL își rezervă dreptul de a modifica sau de a adăuga noi reguli și restricții în ceea ce privește conținutul site-urilor, în orice moment. SC Tehnic Media SRL își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricărui serviciu, în orice moment fără un anunț prealabil.

Site-urile pot derula în orice moment campanii publicitare și/sau promoții în orice secțiune. Campaniile și promoțiile derulate nu necesită acordul vizitatorilor, utilizatorilor sau participanților site-urilor (necesită doar acordul celor cărora le aparțin campaniile publicitare și/sau promoțiile, care au contractat astfel de servicii). Spațiile și dimensiunea campaniilor publicitare și promoțiilor nu necesită acordul vizitatorilor, utilizatorilor și participanților site-urilor și poate fi schimbat oricând fără a necesita anunțarea prealabilă. SC Tehnic Media SRL nu își asumă responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promoțiile organizate sau promovate în site-urile Tehnic Media.

 

Suport tehnic

Tehnic Media se asigură de buna funcționare a site-urilor, fără însă a fi răspunzător de securitatea echipamentelor utilizate de către vizitatori, utilizatori și participanți pentru accesarea site-urilor.

Vizitatorul/utilizatorul/participantul este responsabil pentru achiziționarea echipamentului necesar și plata oricăror taxe necesare pentru accesarea și/sau utilizarea site-urilor, și de utilizarea de software cu licență validă. Tehnic Media nu este responsabilă pentru calitatea liniilor telefonice sau de internet și/sau a echipamentelor pe care vizitatorul/utilizatorul/participantul le utilizează pentru a accesa și/sau utiliza site-urile.

Vizitatorul/utilizatorul/participantul trebuie să se asigure că sistemele sale sunt compatibile cu tehnologia site-urilor care necesită acces la internet on-line, cum ar fi eveniment online, virtual, seminare web, forumuri, workshop-uri, videomeeting-uri.

Vizitatorul/utilizatorul/participantul este singura persoană responsabilă de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau rețelei de pe care accesează site-urile sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descărcării de informații și servicii din conținutului site-urilor sau accesării site-urilor și platformelor terțe către care se face trimitere din site-urile Tehnic Media.

Tehnic Media nu este responsabilă pentru orice probleme tehnice care pot apărea ca urmare a neasigurării de către vizitator, utilizator sau participant a compatibilității tehnologiei site-urilor cu sistemele vizitatorului,  utilizatorului sau participantului. Tehnic Media nu este răspunzătoare pentru orice întârziere, întrerupere sau perturbare a funcționării internetului sau probleme cauzate de furnizorul vizitatorului, utilizatorului sau participantului de servicii de internet sau pentru orice defecțiuni în telecomunicații care nu pot fi controlate de Tehnic Media. Este posibil ca accesul la conținutul online să nu fie disponibil ca urmare a perioadelor de nefuncționare pentru reparația site-urilor, însă Tehnic Media va face toate demersurile ca aceste perioade să fie cât mai scurte și să remedieze problemele urgent.

Tehnic Media nu poate fi ținut răspunzător pentru integritatea bunurilor care se pot defecta pe perioada accesării site-urilor de către vizitatori, utilizatori sau participanți.

 

Reguli și condiții de participare la zonele interactive ale site-urilor

Site-urile pot include grupuri de discuții (chat-uri, întâlniri B2B, videomeeting-uri, etc.), săli de întâlnire virtuale și forumuri (denumite „zone interactive”) care să permită interacțiunea dintre utilizatori/participanți. Tehnic Media nu controlează și nu este responsabil pentru informațiile și/sau materialele postate în zonele interactive de către Utilizatori/ Participanți („Conținut generat de utilizator”) și nu poate garanta veridicitatea sau exactitatea unui astfel de conținut generat de utilizator, participant. Tehnic Media nu are nicio obligație să monitorizeze conținutul generat de utilizator și participant. Conținutul generat nu este monitorizat în fiecare secundă și, în consecință, Tehnic Media nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul generat pe site-uri;

Utilizatorul/participantul este singurul responsabil pentru toate comunicările și interacțiunile cu alți utilizatori ai site-ului evenimentului online și participanți la evenimentul virtual și cu alte persoane participante cu care comunică sau interacționează ca rezultat al participării la evenimentul online.

Utilizarea site-urilor, precum și accesul și logarea la formularele din site-uri, precum și la zonele interactive presupun implicit acceptarea de către vizitatori, utilizatori, participanți ai următorilor termeni și condiții, cu toate consecințele care decurg din acceptarea acestora:

 • – nu se pot publica, face legături, încărca, descărca, trimite, distribui, utiliza sau reutiliza orice informație sau material care: (a) este obținut cu încălcarea încrederii sau care conține informații confidențiale sau încalcă orice drepturi de proprietate intelectuală sau drepturi de confidențialitate sau alte drepturi ale oricărui terț; (b) este ofensator, amenințător, abuziv, indecent, defăimător, obscen; (c) este ilegală; (d) constituie materiale publicitare sau promoționale nesolicitate de orice tip; (e) constituie sau conține un virus sau altă componentă dăunătoare sau malware;
 • – nu se poate utiliza nicio zonă interactivă: (a) în scopuri ilegale; (b) să suplinească identitatea oricărei persoane, companii, grupuri sau entități sau să denatureze o relație comercială sau non-comercială;
 • – este interzisă postarea materialelor abuzive, vulgare, scrise cu ură sau cu resentimente față de un alt vizitator, utilizator sau participant al site-urilor, care să conțină amenințări sau să violeze intimitatea, viața privată a cuiva sau care încalcă legea;
 • – este interzisă postarea materialelor pentru care vizitatorii, utilizatorii și participanții nu dețin drepturile legale de autor (copyright) sau nu au încuviințarea proprietarului pentru a utiliza materialul;
 • – sunt interzise spamul, invazia de mesaje, reclamă, scrisorile în lanț, schemele piramidale și orice alte solicitări de acest tip;
 • – sunt interzise mesajele cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene și orice linkuri către site-uri cu caracter pornografic;
 • – mesajele postate nu sunt monitorizate în fiecare secundă și, în consecință, Tehnic Media nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul lor;
 • – SC Tehnic Media SRL nu oferă garanții pentru lipsa de acuratețe, pentru mesajele incomplete, nefolositoare sau pentru orice informații prezentate pe site-uri;
 • – mesajele exprimă punctele de vedere ale autorului, nu punctele de vedere ale SC Tehnic Media SRL;
 • – SC Tehnic Media SRL își rezervă dreptul de a șterge conținutul discutabil, într-un timp rezonabil, iar dacă se consideră necesar va fi interzis accesul utilizatorului, participantului respectiv, acesta fiind un proces manual, astfel încât nu va fi posibilă ștergerea sau modificarea mesajelor instantaneu;
 • – la înregistrare, utilizatorul nu are posibilitatea să își aleagă numele de utilizator (username). Utilizatorul, participantul se va afișa cu numele și prenumele reale. Cu acest cont de utilizare, utilizatorul, participantul acceptă să nu împrumute niciodată parola (password) unui alt utilizator, participant pentru propria protecție și pentru validitatea informațiilor transmise. De asemenea, acceptă să nu utilizeze niciodată parola altui membru pentru a posta mesaje sau pentru a naviga în aceste site-uri;
 • – utilizatorii, participanții vor avea un username standard, fix, pe care nu-l vor putea edita, care va apare in zonele interactive de pe site-uri. Este un username stabilit de Tehnic Media în funcție de calitatea participantului (daca este participant vizitator, participant expozant sau participant speaker la evenimentul online);
 • – vizitatorii care se înregistrează folosind orice formular de pe site-uri, declară și garantează că:
 • – toate informaţiile pentru înregistrare pe care le furnizează sunt corecte, precise si nu induc în eroare;
 • – datele și informațiile furnizate sunt reale la momentul completării formularului;
 • – sunt reprezentanți al firmei pe care o înscrie/reprezintă pe site-uri, sau au o aprobare a reprezentantului legal pentru a înscrie entitatea juridică reprezentată.
 • Vizitatorul/utilizatorul/participantul trebuie să ia în considerare că, ori de câte ori postează un mesaj, adresa sa de IP este înregistrată pentru cazul în care se va interzice accesul la site-uri (sau va fi contactat provider-ul de servicii Internet). Această măsura va fi luată numai în cazul constatării unei violări grave ale termenilor și condițiilor prezente;
 • Tehnic Media își rezervă dreptul de a șterge orice mesaj postat în zonele interactive, publice accesibile tuturor participanților și/sau private ale site-ului și de a interzice accesul la site-uri oricărui utilizator, participant care nu se supune acestor condiții;
 • Tehnic Media își rezervă dreptul de a elimina orice vizitator, utilizator sau participant din site-uri dacă participarea sau comportamentul acestuia creează o perturbare sau împiedică evenimentul virtual.
 • Tehnic Media poate restricționa accesul unui vizitator, utilizator și/sau participant la chat-uri sau la alte zone interactive din site-uri dacă acesta folosește cuvinte obscene, injurii etc. Cuvintele care sunt considerate că încalcă normele SC Tehnic Media SRL, conform termenilor de mai sus, vor fi afișate cu *****. De asemenea, vizitatorii, utilizatorii și/sau participanții poate marca ca spam orice mesaj pe care il primesc. SC Tehnic Media SRL va fi înștiințată și va putea lua măsurile necesare, precum excluderea temporară sau definitivă a respectivului vizitator, utilizator sau participant care a încălcat termenii și condițiile.

Avertisment: vizitatorul, utilizatorul sau participantul este singurul responsabil de conținutul mesajelor și își asumă eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

 

Absolvirea de răspundere

Acceptând să utilizați aceste site-uri, declarați în mod expres și implicit că înțelegeți și că sunteți de acord cu următoarele:

 • – utilizarea site-urilor se face pe propria răspundere;
 • – SC Tehnic Media SRL se absolvă în mod expres de toate răspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garanțiile indirecte de vânzare sau conformitate cu specificațiile pentru un anume scop.

 

SC Tehnic Media SRL nu ofera nicio garanție că:

 • – informațiile vor împlini toate cerințele vizitatorilor, utilizatorilor și participanților;
 • – serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori;
 • – rezultatele ce se vor putea obține din folosirea informațiilor site-urilor vor fi corecte sau de încredere;
 • – calitatea oricăror produse, servicii, informații sau altor materiale cumpărate sau obținute de vizitatori, utilizatori sau participanți prin intermediul site-urilor, va satisface toate cerințele;
 • – orice eroare de program va fi corectată.

Vizitatorul, utilizatorul sau participantul este singura persoană responsabilă de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau rețelei de pe care accesează site-urile sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descărcării de informații și servicii din conținutul site-urilor. Niciun sfat sau alte informații orale sau scrise, obținute de la site-uri sau prin intermediul serviciilor site-urilor nu constituie o garanție, dacă nu este stipulată expres în termenii și condițiile de utilizare.

Tehnic Media își rezervă dreptul de a înregistra, filma, transmite în direct, fotografia, de a face interviuri (direct și prin furnizori), sau de a face capturi cu imaginea utilizatorilor, participanților site-ului evenimentului virtual (dacă sunt disponibile astfel de imagini) în timpul pregătirii evenimentului, desfășurării evenimentului și după eveniment (inclusiv la evenimentele conexe, concursuri, tombole, desfășurate pe perioada evenimentului) și de a le utiliza în scopuri de promovare a evenimentelor, pe canalele proprii de promovare, pe canalele de promovare ale partenerilor, participanților expozanți și în presă, în print, online, video, audio, fără o aprobare din partea dvs. sau fără a vă datora vreo plată.

 

Limitarea răspunderii

SC Tehnic Media SRL nu va fi răspunzătoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunăvoință, posibilității de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar dacă SC Tehnic Media SRL a fost informată anterior de posibilitatea apariției unor asemenea pierderi), rezultând din:

 • – utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor site-urilor;
 • – costul procurării de bunuri sau servicii complementare rezultând din orice bunuri, date, informații sau servicii achiziționate sau obținute, mesaje primite, tranzacții începute prin/de pe site-uri;
 • – acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor vizitatorului, utilizatorului sau participantului;
 • – declarații sau acțiuni ale oricărei terțe părți asupra serviciilor site-urilor;
 • – orice altă problemă legată de serviciile site-urilor.

 

Tehnic Media nu va fi responsabilă pentru întreruperile neanunțate ale serviciului de internet de către furnizori locali ai acestui serviciu sau blocarea accesului intern datorită supraaglomerării rețelelor de internet pe perioadele de trafic intens;

Tehnic Media nu va fi responsabilă pentru problemele, reclamațiile, întârzierile, daunele, pierderile, prețurile modificate, datoriile, produsele modificate, renuntările la comenzi, cheltuielile care apar în legăturile comerciale și non-comerciale dintre utilizatorii site-urilor, atât înainte de eveniment, în timpul desfășurării evenimentului, cât și după încheierea evenimentului.

Tehnic Media poate schimba perioada de desfăşurare a evenimentului și poate anula evenimentul, fără a datora daune către vizitatori, utilizatori, participanți, în cazul în care aceasta modificare survine ca rezultat direct al unor situaţii obiective şi independente de voinţa sa.

Tehnic Media își rezervă dreptul de a modifica orice aspect al evenimentului virtual, inclusiv, dar fără a se limita la, numele evenimentului virtual, data de desfășurare, temele, conținutul, programul, speakerii, moderatori, subiectele abordate de speakeri etc.

Conținutul evenimentului virtual poate fi înregistrat de Tehnic Media și accesibil ulterior vizitatorilor, utilizatorilor site-urilor și participanților la evenimentul virtual.

Dacă Tehnic Media este împiedicată să-și îndeplinească obligațiile în ceea ce privește evenimentul virtual ca urmare a oricărei cauze aflate în afara controlului său, sau evenimentul virtual nu poate fi organizat practic din cauza unui software sau a unei probleme cu platforma de găzduire sau datorată unor pene de curent etc. sau a unor calamități naturale, greve, conflicte de muncă, restricții, terorism, dezastru, epidemie sau pandemie, reducere sau orice altă calamitate, accident, Tehnic Media va avea dreptul să înceteze imediat evenimentul virtual afectat fără răspundere și va fi scutit de obligații față de vizitatori, utilizatori și participanți.

Dacă se consideră că orice material pus la dispoziție pe site-uri, postat pe site-uri de către terți sau utilizatori, participanți violează drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesară semnalarea acestei situații la adresa de email [email protected] sau la adresa de corespondență OFICIUL POȘTAL 60 – CĂSUȚA POȘTALĂ 51, sector 3, București.

Pentru secțiunile site-urilor care pot cuprinde opinii ale vizitatorilor, utilizatorilor site-urilor, participanților la evenimentul virtual răspunderea asupra conținutului opiniilor revine în întregime autorilor acestora. SC Tehnic Media SRL nu va fi răspunzătoare pentru niciun fel de pagube directe sau indirecte rezultând din aceste opinii ale vizitatorilor/utilizatorilor site-urilor și participanților la evenimentul virtual. SC Tehnic Media SRL își rezervă dreptul de șterge de pe site-uri acele opinii care contravin termenilor și condițiilor de utilizare a site-urilor sau pe care le consideră dăunătoare, sub orice formă, propriei imagini, partenerilor sau terților.

Acest site-uri sunt oferite în această formă fără alte garanții. SC Tehnic Media SRL nu este și nu poate fi responsabilă pentru nepotriviri, indisponibilități sau alte defecte ale acestor site-uri sau ale conținutului sale.

Confidențialitate și informații personale

Prelucrarea datelor cu caracter personal

SC Tehnic Media SRL colectează, prin intermediul site-urilor date cu caracter personal ale vizitatorilor, utilizatorilor și participanților. Vizitatorii, utilizatorii și participanții trebuie să consulte Politica de confidențialitate. Prelucrarea datelor personale se face conform acestei politici de confidențialitate.

 

Politica privind cookie-urile 

Site-urile utilizează cookies. Vizitatorii, utilizatorii și participanții trebuie să consulte Politica de cookie aferentă site-ului demometal.ro/virtual și Politica de cookie aferentă site-ului live.demometal.ro.

 

Prin accesarea și utilizarea site-ului demometal.ro/virtual, cookie-urile vor fi utilizate conform cu Politica de cookie aferenta site-ului demometal.ro/virtual.

 

Prin accesarea site-ului (participarea la evenimentul virtual) live.demometal.ro, participantul acceptă fișierele de tip cookie utilizate și descrise în Politica de cookie a site-ului live.demometal.ro.