Click pentru a vizualiza in browser
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

 

Vino la Demo Metal Brasov 2017! Premiere si oferte speciale!

 

In mai putin de o luna, intre 23 si 25 octombrie, specialistii din industrie sunt asteptati la Demo Metal Brasov, editia de toamna a celui mai important eveniment dedicat inovatiei in prelucrarea metalelor.

 

Cei mai importanti furnizori de masini-unelte, scule, roboti, automatizari, materii prime, software industrial etc. pregatesc deja noutatile si ofertele speciale pentru Demo Metal Brasov.

 

Companiile KNUTH si ALLMETECH anunta cateva dintre surprizele pregatite:

 

STAHLWERK vine in Romania – lansare la Demo Metal Brasov

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Lansarea STAHLWERK va avea loc Demo Metal Brasov, luni 23 octombrie, orele 11:00-12:30, Platforma Industriala Rulmentul.

 

Brandul STAHLWERK inseamna tehnologie CNC premium in stare pura. Imbinare a traditiilor ingineriei germane si coreene, STAHLWERK reprezinta rezultatul a peste 90 de ani de experienta si expertiza in industria masinilor-unelte CNC.

 

Evenimentul de lansare inseamna, in premiera in Romania, dezvelirea masinii VECTOR 1000R in sunet de tobe, demonstratii LIVE ale performantelor masinii, sampanie si cadouri.

 

 

SAVE THE DATE: 23 octombrie 2017, Demo Metal Brasov!

 

 

ALLMETECH, utilaje si promotii speciale la Demo Metal Brasov

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Vizitatorii Demo Metal Brasov sunt asteptati la standul ALLMETECH cu demonstratii LIVE pe centrul de frezare CNC in 3 axe HURCO VMX30i si pe centrul de strunjire CNC EMCOTURN E45 MY.

 

De asemenea, in fiecare zi incepand cu ora 11:00, vizitatorii sunt invitati la stand pentru a vedea practic, in cadrul unei prezentari, usurinta programarii centrului de frezare VMX30i cu controlerul WinMax.

 

In plus, veti putea beneficia de ofertele si reducerile speciale pentru comenzile din perioada targului.

  

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.
PARTENERI
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.
CU SPRIJINUL
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.
NEWSLETTERE PRECEDENTE

Va asteptam la o editie speciala Demo Metal Brasov!

 

http://demometal.ro
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.  Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.  Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.  

Acest mesaj va este transmis de TEHNIC MEDIA, editorul revistei T&T-Tehnica si Tehnologie. El nu poate fi catalogat drept SPAM, deoarece contine datele de contact ale expeditorului si metoda de dezabonare, nu va implica financiar si are scop de informare.

Adresa dumneavoastra de e-mail figureaza in baza noastra de date dintr-unul din urmatoarele motive: sunteti cititorul nostru, ne-ati oferit datele de contact la unul din evenimentele de specialitate la care ati participat, a fost gasita pe un site public sau a fost publicata intr-unul din ghidurile de afaceri existente in Romania.

Daca doriti sa nu mai primiti acest newsletter in viitor, va rugam sa folositi linkul de dezabonare.