fbpx
Titlebar
HomePentru expozanti
Pentru expozanti

DEMO METAL Brasov este locul de interactiune al specialistilor, unde liderii din industrie prezinta solutii moderne si eficiente pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta companiile in productie. Vizitatorii specialisti, aflati in cercetare de piata in vederea noilor investitii si achizitii sau in scopul extinderii domeniului de activitate, vor fi dornici sa interactioneze cu reprezentantii companiilor expozante. 

Desfasurat dupa EMO 2019, DEMO METAL Brasov este cel mai potrivit loc pentru lansarea de noi echipamente si tehnologii, precum si pentru prezentarea tendintelor din industrie.

Devino expozant!

Stand construit:


Argumente
$ .
 • Demo Metal este cel mai potrivit loc pentru lansarea de noi echipamente, precum si pentru prezentarea tendintelor din industrie, participarea la un targ specializat fiind una dintre cele mai eficiente modalitati de promovare
 • La expozitie stabiliti contacte cu potentiali parteneri si consolidati relatiile de afaceri existente
 • Publicul targetat este atras la eveniment printr-o campanie de promovare atent directionata catre atragerea specialistilor din industria prelucrarii metalelor
 • Aveti posibilitatea organizarii de demonstratii practice in fata unor vizitatori cu proiecte clare de achizitie si sa obtineti o imagine reala a pietei de profil
 • Relevanta vizitatorilor, care sunt reprezentati ai companiilor productive, decisive pentru afacerile companiilor expozante, aflate in cercetare de piata in vederea noilor investitii si achizitii sau in scopul extinderii domeniului de activitate
Servicii oferite*

*Detalii se obtin in urma solicitarii ofertei

Testimoniale

 • SORIN POTERAȘ, DIRECTOR GENERAL SCHAEFFLER ROMÂNIA

  “Participarea la Demo Metal ediție de ediție deschide noi perspective de setare a propriului business. În acest moment digitalizarea reprezintă mai mult decat un trend, este o transformare globală, a patra revoluție industrială. Astfel, acest eveniment susține o tranziție de succes a proceselor de producție de la modalitațile clasice de operare la componentele digitale și automatizări. Participarea firmelor de top spune totul despre nivelul înalt la care a ajuns astăzi Demo Metal.”

 • CRISTIAN POPESCU, DIRECTOR GENERAL STABILUS ROMÂNIA

  „Din pasiune pentru tehnică și tehnologie, contribui la implementarea conceptului TPM (Total Productive Maintenance) în grupul Stabilus. Cred că Digitalizarea și conectivitatea sunt necesare pentru luarea deciziilor în timp real, în vederea creșterii eficienței proceselor de producție”.

 • MIHAELA FORGACIU, MANAGER EXECUTIV PREH ROMÂNIA
  MIHAELA FORGACIU, MANAGER EXECUTIV PREH ROMÂNIA

  "Prin participarea  la acest eveniment, firma Preh își propune două ținte: pe de o parte, prezentarea soluției de interconectare a sistemelor pentru o fabrică ce are deja implementate anumite sisteme ERP și alte sisteme de comandă și control ale mașinilor/liniilor de fabricație, iar – pe de altă parte – pentru a cunoaște și alte soluții aplicabile și posibil de implementat în vederea creșterii nivelului de digitalizare și flexibilizare a organizației, reducerea planificării și a ciclurilor de producție, creșterea productivității și recuperarea mai rapidă a investițiilor în dezvoltare."

 • ifm
  FLORIN MOLOȘIT, DIRECTOR GENERAL IFM ELECTRONIC ROMÂNIA

  "Încă de la apariția tehnologiei IO-link, care este piatra de temelie a Industry 4.0, acum aproape 10 ani, ifm este într-o continuă campanie de promovare a beneficiilor aduse de această tehnologie. Suntem onorați să avem posibilitatea de a prezenta aceste avantaje în cadrul Forumului Demo Metal - Tranziția către Industry 4.0"

 • tehnologie
  FERRY GRINBERG, DIRECTOR GENERAL GREENBAU TEHNOLOGIE

  “Automatizarea și Industria 4.0 sau digitalizarea producției sunt următoarele salturi tehnologice care pot duce la o mai bună competitivitate a industriei românești în Europa. Viziunea noastră este să fim partenerul fiabil pe termen lung al companiilor moderne din România și să contribuim substanțial la dezvoltarea producțiilor inovatoare și cu valoare adăugată mare.”

 • Werner Braun, Director General Caditec
  WERNER BRAUN, DIRECTOR GENERAL CADITEC

  „Implicarea Caditec Group în cadrul Forumului are ca scop elaborarea unei strategii de formare profesională specializată pentru implementarea de succes a Industry 4.0.”

 • Leonard Rizoiu
  Leonard Rizoiu, Managing Partner leoHR

  "Transformarea digitală duce la o serie de schimbări în zona de capital uman! Liderii digitali sunt cei care vor avea un mare impact în tranziția către Industry 4.0. Cine sunt ei? Ce abilități au? Care este impactul lor în organizații?"

PARTENERI

Cu sprijinul

Cu sprijinul
Centru de evenimente Lux Divina Brasov
Address
Str. 13 Decembrie, nr. 96 (Fosta platforma Industriala Rulmentul), Brasov, 500146
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
pentru-expozanti-demo-metal-braov