Titlebar
HomePentru expozanti
Pentru expozanti

DEMO METAL Brasov este locul de interactiune al specialistilor, unde liderii din industrie prezinta solutii moderne si eficiente pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta companiile in productie. Vizitatorii specialisti, aflati in cercetare de piata in vederea noilor investitii si achizitii sau in scopul extinderii domeniului de activitate, vor fi dornici sa interactioneze cu reprezentantii companiilor expozante. 

Desfasurat dupa EMO 2019, DEMO METAL Brasov este cel mai potrivit loc pentru lansarea de noi echipamente si tehnologii, precum si pentru prezentarea tendintelor din industrie.

Devino expozant!

  Stand construit:
  Ce veți prezenta la stand?


  Argumente
  $ .
  • Demo Metal este cel mai potrivit loc pentru lansarea de noi echipamente, precum si pentru prezentarea tendintelor din industrie, participarea la un targ specializat fiind una dintre cele mai eficiente modalitati de promovare
  • La expozitie stabiliti contacte cu potentiali parteneri si consolidati relatiile de afaceri existente
  • Publicul targetat este atras la eveniment printr-o campanie de promovare atent directionata catre atragerea specialistilor din industria prelucrarii metalelor
  • Aveti posibilitatea organizarii de demonstratii practice in fata unor vizitatori cu proiecte clare de achizitie si sa obtineti o imagine reala a pietei de profil
  • Relevanta vizitatorilor, care sunt reprezentati ai companiilor productive, decisive pentru afacerile companiilor expozante, aflate in cercetare de piata in vederea noilor investitii si achizitii sau in scopul extinderii domeniului de activitate
  Servicii oferite*

  *Detalii se obtin in urma solicitarii ofertei

  Informatii organizatorice

  PERIOADA DE AMENAJARE (01 – 04 noiembrie 2019)

   

  SALA DACIA (PAVILION B)

   

  MANIPULARE – logistică-descărcare echipamente – Conform programărilor cu
  firma Schenker, cu aprobarea organizatorului Tehnic Media

  • 02 noiembrie, Sâmbătă: 8:00 – 20:00
   03 noiembrie, Duminică: 8:00 – 20:00

  Construcție și amenajare STAND PERSONALIZAT

  01 noiembrie, Vineri: 8:00 – 20:00
  02 noiembrie, Sâmbătă: 8:00 – 20:00
  03 noiembrie, Duminică: 8:00 – 20:00

   

  Amenajare interioară STAND STANDARD

  03 noiembrie, Duminică: 8:00 – 20:00
  04 noiembrie, Luni: 8:00 – 16:00

   

  DEMENAJARE standuri și ÎNCĂRCARE echipamente (Conform programărilor cu firma
  Schenker, cu aprobarea organizatorului Tehnic Media

  8 noiembrie, Vineri: 17:00 – 20:00
  9 noiembrie, Sâmbătă: 8:00 – 18:00
  10 noiembrie, Duminică: 8:00 – 14:00

   

  SALA LUX DIVINA (PAVILION A)

   

  AMENAJARE standuri

  03 noiembrie, Duminică: 8:00 – 20:00
  04 noiembrie, Luni: 8:00 – 16:00

   

  DEMENAJARE standuri

  8 noiembrie, Vineri: 17:00 – 20:00
  9 noiembrie, Sâmbătă: 8:00 – 18:00

   

  • PREZENTA LA STAND
  • Este obligatorie prezenta la stand a expozantilor in timpul programului de desfasurare / vizitare.
  • PROGRAM VIZITARE
  • 5 – 7 noiembrie 2019, intre orele 10:00 – 18.00
  • 8 noiembrie 2019, intre orele 10:00 – 16.00
  Testimoniale

  • digitalizarea
   SORIN POTERAȘ, DIRECTOR GENERAL SCHAEFFLER ROMÂNIA

   “Participarea la Demo Metal ediție de ediție deschide noi perspective de setare a propriului business. În acest moment digitalizarea reprezintă mai mult decat un trend, este o transformare globală, a patra revoluție industrială. Astfel, acest eveniment susține o tranziție de succes a proceselor de producție de la modalitațile clasice de operare la componentele digitale și automatizări. Participarea firmelor de top spune totul despre nivelul înalt la care a ajuns astăzi Demo Metal.”

  • Preh
   MIHAELA FORGACIU, MANAGER EXECUTIV PREH ROMÂNIA

   "Prin participarea  la acest eveniment, firma Preh își propune două ținte: pe de o parte, prezentarea soluției de interconectare a sistemelor pentru o fabrică ce are deja implementate anumite sisteme ERP și alte sisteme de comandă și control ale mașinilor/liniilor de fabricație, iar – pe de altă parte – pentru a cunoaște și alte soluții aplicabile și posibil de implementat în vederea creșterii nivelului de digitalizare și flexibilizare a organizației, reducerea planificării și a ciclurilor de producție, creșterea productivității și recuperarea mai rapidă a investițiilor în dezvoltare."

  • Industria 4.0
   FERRY GRINBERG, DIRECTOR GENERAL GREENBAU TEHNOLOGIE

   “Automatizarea și Industria 4.0 sau digitalizarea producției sunt următoarele salturi tehnologice care pot duce la o mai bună competitivitate a industriei românești în Europa. Viziunea noastră este să fim partenerul fiabil pe termen lung al companiilor moderne din România și să contribuim substanțial la dezvoltarea producțiilor inovatoare și cu valoare adăugată mare.”

  • Cad
   BÎRLOGEANU CLAUDIU, DIRECTOR GENERAL si ASOCIAT al CAD WORKS INTERNATIONAL

   "După atâția ani, Demo Metal a devenit pentru noi o tradiție. Participăm în fiecare an la ambele evenimente, Arad și Brașov, și de fiecare dată am fost mulțumiți de rezultatele obținute în urma participării. Din acest motiv, în 2019, am ales Demo Metal Brașov pentru a lansa pe piața tehnologiei inovatoare din România gama de imprimante 3D de la HP Inc. Din punctul de vedere al organizării Demo Metal, ne-am obișnuit cu serviciile de calitate oferite de către organizatori, cerințe care au corespuns așteptărilor noastre. Iar standardele ridicate plasează acest eveniment în rândul târgurilor mari de profil din Europa. Drept urmare, suntem extrem de mulțumiți și putem considera Demo Metal un partener de încredere!"

  • MARIUS PALTANEA, PROJECT MANAGER COUNT THINGS

   „Mulțumim Demo Metal pentru șansa de a ne prezenta aplicațiile de automatizare a numărării din poze și video către vizitatorii expoziției. De asemenea, suntem onorați și fericiți sa câștigăm locul 1 pentru cea mai interesantă aplicație!”

  • FLORIN CALIN, DIRECTOR GENERAL MITUTOYO ROMÂNIA

   „Mitutoyo România a aderat de la început la noul concept expozițional introdus de revista Tehnica și Tehnologie sub numele de Demo Metal, participând la edițiile din București, Arad sau Brașov. […] Atât pentru sistemul de măsurare prezentat în secțiunea specializată Industry 4.0, cât și pentru soluțiile din standul Mitutoyo România, […] am fost premiați cu Diploma de Onoare și Premiul II din cadrul firmelor care au expus la acest important târg internațional. Mulțumim încă o dată colectivului Demo Metal pentru inițiativele moderne introduse și promitem să participăm și pe viitor la expozițiile programate.”

  • DANIEL SIRMAN, GENERAL MANAGER ROBOTICS ABB ROMÂNIA

   „Suntem bucuroși pentru premiul obținut și pentru faptul că soluțiile și aplicațiile prezentate de ABB pentru fabrica viitorului s-au bucurat de apreciere, atât din partea vizitatorilor cât și a organizatorilor evenimentului din Brașov. Participarea ABB la Demo Metal - și mai ales în cadrul „Smart Factory” - a însemnat o experiență deosebită, o ocazie unică de a veni în contact cu parteneri cu potențial, deschiși către soluții de ultima generație în domeniu.”

  PARTENERI

  Cu sprijinul

  Cu sprijinul
  Centru de evenimente Lux Divina Brasov
  Address
  Str. 13 Decembrie, nr. 96 (Fosta platforma Industriala Rulmentul), Brasov, 500146
  • Lux Divina
   Strada 13 Decembrie Nr. 96
  • 0754.076.700
   demometal@tehnicmedia.ro
  Demo Metal
  pentru-expozanti-demo-metal