Termeni și condiții de utilizare a site-ului www.demometal.ro/vest-arch/

 

Versiune din: 25.05.2018

WWW.DEMOMETAL.RO/VEST/ (denumit in continuare ,,site-ul”) este proprietatea SC Tehnic Media SRL.

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul.

Accesul si utilizarea site-ului se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului ca si vizitator, inregistrarea ca si utilizator si accesul la serviciile oferite de acesta se considera ca ati citit, inteles si acceptat integral termenii si conditiile de utilizare a site-ului, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

 

Acces

Scopul permis pentru utilizarea site-ului este obtinerea de informatii si accesul la serviciile oferite prin intermediul acestuia. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. Pentru a obtine acces la site si la serviciile si informatiile puse la dispozitie prin intermediul acestuia trebuie sa obtineti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces. SC Tehnic Media SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta. Prin termenul ,,vizitator” al site-ului se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa site-ul. Prin termenul ,,utilizator” al site-ului se intelege orice ,,vizitator” care se inregistreaza ca si ,,utilizator” prin completarea unui formular de inregistrare (formular de newsletter, formular de inregistrare expozant, formular de inregistrare vizitator.

 

Drepturi de autor, marcă și proprietate intelectuală

Dreptul de autor pentru informatiile existente pe acest site este detinut de SC Tehnic Media SRL sau de partenerii sai. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea explicita, scrisa, a SC Tehnic Media SRL.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea SC Tehnic Media SRL sau a partenerilor sai. Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris al SC Tehnic Media SRL, aceasta nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care site-ul ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de SC Tehnic Media SRL si isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a oricarei actiuni de acest tip.

SC Tehnic Media SRL sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (,,link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. SC Tehnic Media SRL nu garanteaza, nu este si nu poate fi responsabila in niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. SC Tehnic Media SRL nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de/sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de SC Tehnic Media SRL prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

SC Tehnic Media SRL isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace si de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate in distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita SC Tehnic Media SRL sau pe partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor judecatoresti, potrivit legii.

 

Reguli de utilizare

Nu sunt permise:

  • copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;
  • incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
  • incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua SC Tehnic Media SRL sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua SC Tehnic Media SRL care nu sunt publice, fara autorizatie explicita in scris din partea SC Tehnic Media SRL;
  • incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua SC Tehnic Media SRL prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS”;
  • folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese;

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. SC Tehnic Media SRL va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

 

Disponibilitatea serviciului

SC Tehnic Media SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitia vizitatorilor si a utilizatorilor prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila. SC Tehnic Media SRL nu este raspunzatoare fata de utilizatori, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului. SC Tehnic Media SRL poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

SC Tehnic Media SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul site-ului, in orice moment. SC Tehnic Media SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricarui serviciu, in orice moment fara un anunt prealabil.

Site-ul poate derula in orice moment campanii publicitare si/sau promotii in orice sectiune. Campaniile si promotiile derulate nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul vizitatorilor si poate fi schimbat oricand fara a necesita anuntarea prealabila. SC Tehnic Media SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promotiile organizate in site.

 

Absolvirea de răspundere

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:

  • utilizarea site-ului se face pe propria raspundere;
  • SC Tehnic Media SRL se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

SC Tehnic Media SRL nu ofera nicio garantie ca:

  • informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
  • serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
  • rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere;
  • calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele;
  • orice eroare de program va fi corectata.

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului. Niciun sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site sau prin intermediul serviciilor site-ului nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in termenii si conditiile de utilizare.

 

Limitarea răspunderii

SC Tehnic Media SRL nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca SC Tehnic Media SRL a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

  • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
  • costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/de pe site;
  • acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
  • declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
  • orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat pe site de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa de corespondenta OFICIUL POSTAL 60 – CASUTA POSTALA 51, sector 3, Bucuresti sau la adresa de email [email protected].

Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor/vizitatorilor site-ului, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. SC Tehnic Media SRL isi rezerva dreptul de sterge de pe site acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. SC Tehnic Media SRL nu este si nu poate fi responsabila pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

 

Confidențialitate și informații personale

SC Tehnic Media SRL colectează, prin intermediul Website-ului date cu caracter personal ale utilizatorilor. Utilizatorii trebuie să consulte Politica de confidențialitate.

Website-ul utilizează cookies. Utilizatorii trebuie să consulte Politica de cookie.

Reguli și condiții de participare la forumul site-ului

  • In cazul in care pe stie va fi disponibil si un forum sau zona de comentarii, utilizarea site-ului precum si accesul si logarea la forumul site-ului presupun implicit acceptarea de catre utilizatori a urmatorilor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora:
  • este interzisa postarea materialelor abuzive, vulgare, scrise cu ura sau cu resentimente fata de un alt membru al site-ului, care sa contina amenintari sau sa violeze intimitatea, viata privata a cuiva sau care incalca legea;
  • este interzisa postarea materialelor pentru care utilizatorii nu detin drepturile legale de autor (copyright) sau nu au incuviintarea proprietarului pentru a utiliza materialul;
  • sunt interzise spamul, invazia de mesaje, reclama, scrisorile in lant, schemele piramidale si orice alte solicitari de acest tip;
  • sunt interzise mesajele cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si orice linkuri catre site-uri cu caracter pornografic;
  • mesajele postate nu sunt monitorizate in fiecare secunda si, in consecinta, site-ul nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul lor;
  • SC Tehnic Media SRL nu ofera garantii pentru lipsa de acuratete, pentru mesajele incomplete, nefolositoare sau pentru orice informatii prezentate pe site;
  • mesajele exprima punctele de vedere ale autorului, nu punctele de vedere ale SC Tehnic Media SRL;
  • SC Tehnic Media SRL isi rezerva dreptul de a sterge continutul discutabil, intr-un timp rezonabil, iar daca se considera necesar va fi interzis accesul utilizatorului respectiv, acesta fiind un proces manual, astfel incat nu va fi posibila stergerea sau modificarea mesajelor instantaneu;
  • identitatea utilizatorului, in cazul in care acesta aduce informatii care l-ar putea pune cumva in pericol, va fi protejata;
  • la inregistrare, utilizatorul are posibilitatea sa isi aleaga numele de utilizator (username). Cu acest cont de utilizare, participantul la forum accepta sa nu imprumute niciodata parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru validitatea informatiilor transmise. De asemenea, accepta sa nu utilizeze niciodata parola altui membru pentru a posta mesaje sau pentru a naviga in acest forum;
  • utilizatorul trebuie sa ia in considerare ca, ori de cate ori posteaza un mesaj, adresa sa de IP este inregistrata pentru cazul in care se va interzice accesul la forumul site-ului (sau va fi contactat providerul de servicii Internet). Aceasta masura va fi luata numai in cazul constatarii unei violari grave ale termenilor si conditiilor prezente;
  • administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a sterge orice mesaj si de a interzice accesul la forumul site-ului oricarui utilizator care nu se supune acestor conditii;

Avertisment: utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate, cu exceptia mesajelor trimise direct moderatorului sau administratorului. Nu va fi implicata in niciun fel raspunderea acestui forum sau a oricarui site web cu legatura la acest forum.