Global Tech este o companie privată cu capital integral românesc care furnizează produse, soluții și servicii competitive dedicate specialiştilor din domeniul tehnic.

Compania Global Tech comercializează o gamă largă de compresoare cu turație variabilă cu debite de la 0,2 la 16 mc/min și puteri de la 7,5 la 260 kw. Aceste compresoare vă asigură economii de energie de până la 35% și o rată de returnare a investiției foarte ridicată. În plus, sunt mai fiabile și mai sigure, cu o durată mai mare de viață față de un compresor cu turație fixă. Vă oferim consultanță gratuită la alegerea modelului, livrare, transport, garanție, instalare, întreținere și reparații, piese de schimb și consumabile la cel mai mic preț.

 

La Demo Metal Vest 2020, Global Tech vă pune la dispoziție gama de compresoare ALLEGRO – compresor cu turație variabilă (caracterizat prin eficiență extrem de ridicată, presiune constantă în toată plaja (ex. 5-13 bar) indiferent de debit și eliminarea pierderilor de energie la mers în gol sau la pornire).