Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/users/demometal/apps/demometalro/public/vest-arch/index.php:1) in /srv/users/demometal/apps/demometalro/public/vest-arch/wp-content/plugins/wp-fastest-cache/inc/cache.php on line 412
Editia Demo Metal Vest 2019 – Demo Metal Vest
Titlebar
IN PREMIERA! UN EVENIMENT UNIC IN ROMANIA: METAL SI PLASTIC, IMPREUNA PENTRU INDUSTRIE!

Intre 22-25 mai 2019, la Expo Arad, a avut loc evenimentul de referinta al industriei din Romania, axat pe solutiile cele mai moderne de care au nevoie companiile industriale pentru dezvoltare.

Peste 100 de companii expozante au participat in cadrul Demo Metal si Demo Plast (Vest), invitand vizitatorii sa compare oferta variata si de a alege cele mai bune solutii pentru provocarile intalnite in productie.

 

Demo Metal si Demo Plast (Vest), impreuna pentru industrie!

TEHNOLOGIE PENTRU INDUSTRIA VIITORULUI!

Automatizari, digitalizare, Industrial Internet of Things si Industry 4.0. Acesti termeni sunt tot mai prezenti in viata ta? Cunosti definitia lor, dar nu ai si reprezentarea lor practica? Vrei sa testezi si sa intelegi beneficiile lor concrete? Haide la SMART FACTORY sa-ti facem cunostinta cu aceste solutii de ultima ora, cu specialistii si companiile care te pot introduce in industria viitorului! Ia startul pe un nou drum alaturi de cei mai buni parteneri!

 

Anul acesta, in cadrul DEMO METAL & DEMO PLAST VEST 2019, intre 22-25 mai la EXPO Arad sunt asteptati pasionatii de tehnologie. Acestia vor intra in contact cu solutiile tehnice de digitalizare care implinesc asteptarile companiilor interesate sa faca pasul in industria viitorului.

 

SMART FACTORY vine in intampinarea pasionatilor de tehnologie si a celor interesati de depistarea si testarea celor mai moderne solutii smart pentru productivitate printr-un proiect initiat de T&T. SMART FACTORY este un spatiu in care viitorul fabricatiei isi face loc in procesele de productie curente.

 

 SMART FACTORY (V1) este primul pas in asimilarea tehnologiilor si solutiilor de digitalizare a proceselor de fabricatie curente.

 

Masini si echipamente, roboti si automatizari, hardware si software intr-un proiect de initiere, functional – simuland situatii reale – demonstrand real-time beneficiile solutiilor propuse industriei.

 

SMART FACTORY ofera posibilitatea educarii si deschiderii pietei din Romania pentru solutiile IIoT prin contactul direct cu acestea.

BRAND-URI SI COMPANII LA DEMO METAL VEST 2018

Preview Demo Metal & Demo Plast Vest 2019

Editat sub brandul T&T, cu informatia structurata astfel incat sa starneasca interesul specialistilor si managerilor din industria romaneasca si expediat nominal, suplimentul special dedicat Demo Metal Vest reprezinta cea mai buna invitatie adresata acestora de a participa la eveniment.

Parteneri

Cu sprijinul

Expo Arad
Address
Calea Aurel Vlaicu 300, Arad 310375
Demo Metal Vest
editia-demo-metal-vest-2019