CATALONIA INOX

CATALONIA INOX SRL face parte din concernul AMARI GROUP METALS şi vine în întâmpinarea dumneavoastră în calitate de importator şi distribuitor de materiale din oţel inoxidabil cu o gamă largă de produse şi calităţi utilizate în diverse industrii: automobile, aeronautică, prelucrărilor mecanice, aşchierilor, navală, petroliera, chimică/farmaceutica, alimentară, etc.
CATALONIA INOX SRL este asociat numai calităţii ireproşabile. Atât la sediu cât şi la depozitele existente în ţara deţinem un stoc considerabil de material din inox Wnr. 1.4301-1.4404-1.4016-1.4021. La comanda asigurăm în timp util şi alte tipuri de inox.
Oferim consumatorilor noştri actuali şi viitori un parteneriat de calitate şi soluţiile de care aceştia au nevoie pentru a optimiza costul folosind produsele noastre, atât din punct de vedere tehnic cât şi al serviciilor.
Pe deplin conştienţi de faptul că succesul nostru este bazat pe experienţă, pe talentul şi motivaţia personalului nostru, ne străduim să menţinem un mediu de lucru unde siguranţă este regula numărul unu. Încrederea şi respectul mutual, conceptele de client intern extern, lucrul în echipă, solidaritatea şi concurentele viitoare sunt toate câteva din valorile recunoscute şi răsplătite.

Produse

Table si rulouri 

O gamă variată de calități,grosimi și dimensiuni standard disponibile pe stocurile noastre din țară+ un termen de livrare foarte scurt la produsele de pe stocurile firmei externe aflate în Comunitatea Europeană.

Tevi rotunde sudate si trase

O gamă foarte variată de dimensiuni și grosimi la produsele de pe stocul din țară iar pentru cele atipice folosite doar pentru anume proiecte oferă un termen de livrare foarte avantajos.

Tevi patrate si rectangulare

Fitinguri

Bare rotunde, patrate , platbenzi corniere,elemente de sudura